
Μαύρα μαντάτα από την Άση Μπήλιου με την έμπειρη αστολόγο να προειδοποιεί για δυσθυμία τους Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες και 2 ακόμη ζώδια. Παράλληλα, ο Χρίστος Ντούβλης αναλύει αστρολογικά την εβδομάδα από 28 Αυγούστου μέχρι 3 Σεπτεμβρίου 2023 και προβλέπει για το ζώδιό σου.Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και τυπικά του καλοκαιριού απλώνεται μπροστά μας, κάτω από την επιρροή της Σελήνη…
Μαύρα μαντάτα από την Άση Μπήλιου με την έμπειρη αστολόγο να προειδοποιεί για δυσθυμία τους Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες και 2 ακόμη ζώδια. Παράλληλα, ο Χρίστος Ντούβλης αναλύει αστρολογικά την εβδομάδα από 28 Αυγούστου μέχρι 3 Σεπτεμβρίου 2023 και προβλέπει για το ζώδιό σου.
Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις απο την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά
Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και τυπικά του καλοκαιριού απλώνεται μπροστά μας, κάτω από την επιρροή της Σελήνης στον Τοξότη μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου και κατόπιν στον Αιγόκερω για το υπόλοιπο γουηκέντ και της αντίθεσης του Ήλιου από την Παρθένο με τον Κρόνο στους Ιχθύς.
Η Σελήνη στον Τοξότη είναι πιο νευρική καθώς θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη. Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι πιο προσγειωμένη στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» και αρκετά φιλόδοξη στους στόχους της.
Σε κάθε περίπτωση είναι βοηθητική για να εστιάσουμε στις προτεραιότητες μας και να κάνουμε πρακτικές κινήσεις για να διευκολυνθούμε στην οργάνωση της επόμενης εβδομάδας. Ο Κρόνος συνδέεται με δύσκολες συνθήκες, περιορισμούς, σκληρή δουλειά, πειθαρχία, εγκλωβισμούς.

Με την αντίθεση του προς τον Ήλιο δημιουργεί εμπόδια που καλούμαστε να ξεπεράσουμε, όμως με κάποιο τρόπο βαραίνει και τη διάθεση μας. Η τάση μας θα είναι να είμαστε κάπως πιο απαισιόδοξοι και να βλέπουμε πιο έντονα την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης κι όχι τα θετικά.
Από τη μια η ζοφερή επικαιρότητα στη χώρα μας, από την άλλη το τέλος των διακοπών για τους περισσότερους δημιουργούν μεγαλύτερη… διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr
Δείτε και αυτά