Χρυσό «φασούλι» από την Άση Μπήλιου: Προσοχή στα οικονομικά για Τοξότες, Ταύρους και 2 ακόμα ζώδια

January 19, 2024


Ζώδια: Τις αστρολογικές προβλέψεις για το επόμενο 24ωρο κάνει η Άση Μπήλιου, η οποία προειδοποιεί για τη νέα όψη Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Άντας Λεούση για τον Φεβρουάριο.Το απόγευμα της Παρασκευής (19/1) η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Με αυτή την όψη ίσως είναι δύσκολο να διακρίνουμε την αλή…

Ζώδια: Τις αστρολογικές προβλέψεις για το επόμενο 24ωρο κάνει η Άση Μπήλιου, η οποία προειδοποιεί για τη νέα όψη Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Άντας Λεούση για τον Φεβρουάριο.

Το απόγευμα της Παρασκευής (19/1) η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Με αυτή την όψη ίσως είναι δύσκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και η τάση είναι να κάνουμε ανεδαφικά πλάνα. Γι’ αυτό πρέπει αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις για να μη διαψευστούν οι προσδοκίες σας.

Το «κράτα και μικρό καλάθι» συνοψίζει την επιρροή της όψης τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικών. Μήπως θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα όπως ονειρευόμαστε ότι είναι κι όχι όπως είναι στην πραγματικότητα; Καλή η θετική σκέψη, αλλά δεν πρέπει στιγμή να χάνουμε την επαφή μας με τη λογική και την πραγματικότητα. Και πάμε στο πλέον Πλουτώνιο Σαββατοκύριακο του μήνα, καθώς ο Πλούτωνας θα είναι ο πιο ενεργός πλανήτης.

Χρυσό «φασούλι» από την Άση Μπήλιου: Προσοχή στα οικονομικά για Τοξότες, Ταύρους και 2 ακόμα ζώδια

7 ημέρες «χρυσής» διαδρομής από τον Χρίστο Ντούβλη – Κόποι που αποφέρουν κέρδη για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια

Ζώδια: Ο Χρίστος Ντούβλης αναλύει αστρολογικά την ερχόμενη εβδομάδα από (22-28/1) και προβλέπει για το ζώδιό σου. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη.

Είναι μια εβδομάδα που ανοίγει ένα κεφάλαιο που θα δώσουν αποτελέσματα οι πράξεις μας το προηγούμενο διάστημα. Οι κινήσεις που έχουν γίνει, οι αποφάσεις που πήραμε τώρα ήρθε η στιγμή να δούμε αποτελέσματα, να διαπιστώσουμε αν κάναμε καλά ή να θερίσουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας. Την εβδομάδα αυτή υπάρχει μια σταθεροποίηση των πολιτικών αποφάσεων απέναντι των οικονομικών, δεν λέμε ότι θα αλλάξει κάτι προς το θετικό αλλά δεν θα υπάρχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα και ξαφνικές αποφάσεις που μας φέρνουν ξαφνική αναταραχή. Επίσης από την Τρίτη θα αισθανθούμε μια αλλαγή, θα νιώθουμε πιο όμορφα, αισιόδοξα και απελευθερωμένα και αυτό σίγουρα θα έχει άμεση επίπτωση σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Θα μας θεωρήσουν καλούς υποψηφίους είτε για μια νέα δουλειά, είτε για μια σχέση, μια φιλία ή μια συνεργασία.

Αυτό που θα πρέπει να προσeξουμε είναι πως από Τετάρτη, Πέμπτη και μετά θα υπάρχει μια τόνωση του “εγώ” μας για διαφορετικούς λόγους ο καθένας μας, αλλά αν δεν μπορεί να υπάρχει μια συγκράτηση σε αυτό μπορεί να συμπαρασύρει σε απρόβλεπτες συμπεριφορές και να δημιουργήσει τριβές.


Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.