Δύο ζώδια που θα βγάλουν απληστία, σήμερα, 28/03

March 28, 2024


Η Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Σκορπιό, βγάζοντας τον ερωτισμό, το πείσμα μας, την τάση μας για έλεγχο, αλλά και μια διάθεση να αποκτήσουμε όσα ποθούμε και θα μας άφηναν ικανοποιημένους. Το απόγευμα, η αντίθεσή της με τον Δία στον Ταύρο, εκτός από την διόγκωση και έντονη έκφραση των συναισθημάτων, αυξάνει και τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας κατά πολύ, με αποτέλεσμα να μη μένουμε με τίπο…

...ουμε με τίποτα ευχαριστημένοι.Αυτοί που σήμερα θα βγάλουν μια απληστία, θα θέλουν να γίνει το δικό τους και πάλι δε θα ικανοποιηθούν είναι οι Ζυγοί και οι Κριοί, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Δία "χτυπά" στον 2ο και 8ο ηλιακό τους οίκο, αντίστοιχα. Θα έχουν την απαίτηση όλοι να χορεύουν...

Πέμπτη 28/3/2024

Η Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Σκορπιό, βγάζοντας τον ερωτισμό, το πείσμα μας, την τάση μας για έλεγχο, αλλά και μια διάθεση να αποκτήσουμε όσα ποθούμε και θα μας άφηναν ικανοποιημένους. Το απόγευμα, η αντίθεσή της με τον Δία στον Ταύρο, εκτός από την διόγκωση και έντονη έκφραση των συναισθημάτων, αυξάνει και τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας κατά πολύ, με αποτέλεσμα να μη μένουμε με τίποτα ευχαριστημένοι.

Αυτοί που σήμερα θα βγάλουν μια απληστία, θα θέλουν να γίνει το δικό τους και πάλι δε θα ικανοποιηθούν είναι οι Ζυγοί και οι Κριοί, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Δία “χτυπά” στον 2ο και 8ο ηλιακό τους οίκο, αντίστοιχα. Θα έχουν την απαίτηση όλοι να χορεύουν στο σκοπό τους, να τους κάνουν τα χατίρια και να δέχονται το κάθε τι, χωρίς καμία διαφωνία ή δυσαρέσκεια.

Από την άλλη, θα υπάρξουν και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, τεμπελιάς, σπατάλης, αλλά και… πείνας, αφού θα μεγαλώσει κι η όρεξή τους ή θα το ρίξουν στις λιχουδιές.

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.