Με απλά λόγια, να τι σημαίνουν οι όψεις στην αστρολογία

March 28, 2024


Ποιες είναι οι καλές, ποιες οι κακές και ποιες οι ανάποδες; Μην σκιάζεσαι! Θα σου μιλήσω για τις πιο βασικές και θα αφήσω ό,τι περισσεύει απ’ έξω!Όψη 120 μοιρών που σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία θεωρείται καλή, ευνοϊκή και γουρλίδικη. Μέχρι που ξυπνήσαμε και καταλάβαμε ότι, ό,τι μας δίδεται και δεν κατακτάται, μας κάνει οκνηρούς (ζώα το λένε στο ψαροχώρι μου), αγνώμονες και επιπόλαιους. Αν…

...ιους. Αν δε σφίξει ο πισινός καλή μου, χαΐρι δε θα δεις! Τέλος!ΤετράγωνοΌψη 90 μοιρών, δύσκολη, δύστροπη και ελεεινή. Φτύνεις τον κόρφο σου και πας σε Παπά να σε διαβάσει....ή αποφασίζεις να σφίξεις τα δόντια, να δεις το Χάρο tet a tet, να κάνεις παρέα με τους δαίμονές σου και να αποκτήσεις...

Ποιες είναι οι καλές, ποιες οι κακές και ποιες οι ανάποδες; Μην σκιάζεσαι! Θα σου μιλήσω για τις πιο βασικές και θα αφήσω ό,τι περισσεύει απ’ έξω!

Τρίγωνο

Όψη 120 μοιρών που σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία θεωρείται καλή, ευνοϊκή και γουρλίδικη. Μέχρι που ξυπνήσαμε και καταλάβαμε ότι, ό,τι μας δίδεται και δεν κατακτάται, μας κάνει οκνηρούς (ζώα το λένε στο ψαροχώρι μου), αγνώμονες και επιπόλαιους. Αν δε σφίξει ο πισινός καλή μου, χαΐρι δε θα δεις! Τέλος!

Τετράγωνο

Όψη 90 μοιρών, δύσκολη, δύστροπη και ελεεινή. Φτύνεις τον κόρφο σου και πας σε Παπά να σε διαβάσει.

ή αποφασίζεις να σφίξεις τα δόντια, να δεις το Χάρο tet a tet, να κάνεις παρέα με τους δαίμονές σου και να αποκτήσεις τα cojones που σου έλειπαν από τον βασικό εξοπλισμό σου. Αποφάσισε επιτέλους εάν το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο και μετά…. Άσπρο πάτο!

Αντίθεση

Όψη 180 μοιρών, ή αλλιώς πάρτο ανάποδα. Δυο τετράγωνα μαζί, ήρθαν για να σου δώσουν το μεγαλύτερο δώρο όλων των εποχών: αυτό της πλήρους παράδοσης και αποδοχής του ρητού που λέει ‘’shit happens!’’. Το τι θα συμβεί το ξέρεις από την αρχή, το πώς θα αντιδράσεις είναι όλα τα λεφτά στην ταινία μεγάλου μήκους που λέγεται ‘’Η αβάσταχτη ελαφρότητα του Είναι μου’’.

Εξάγωνο

Μισό τρίγωνο. Τι να κάθομαι τώρα να σου εξηγώ? Κόβεται η χαρά του παιδιού στη μέση; Δε τους δίνω και μεγάλη προσοχή και τα προσπερνάω, διότι η όψη των 60 μοιρών, δίνει δροσερά αεράκια ιλαρότητας μεν, της διαφεύγει η ουσία δε. Δε βαριέσαι… Όλοι οι καλοί χωράνε!

*Η φωτογραφία είναι φτιαγμένη με AI

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.