Τα ζώδια που θα μπορούσαν να μπλεχτούν σε ερωτiκά σκάνδαλα

March 29, 2024


Εμείς σε προειδοποιήσαμε. Γιατί σίγουρα άλλα ζώδια είχες στο μυαλό σου ότι θα δεις στο άρθρο αυτό και… άλλα θα δεις στο τέλος. Όπως και να έχει, τα άτομα για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, είναι επιρρεπή στο να μπλεχτούν σε ερωτiκά σκάνδαλα. Το καθένα βέβαια για διαφορετικό λόγο, γι’ αυτό και θα κάνουμε μια ξεχωριστή ανάλυση στο καθένα. Πάμε να τα δούμε:Ο Καρκίνος κυβερνάται από το συν…

...πό το συναίσθημά του. Είναι αυτό που μπορεί να τον «τυφλώσει» και να τον παρασύρει σε… μονοπάτια που δεν πρέπει και που θα τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Είναι αυτό που θα τον κάνει να ξεφύγει και να χάσει τον έλεγχο. Δεν είναι καθόλου απίθανο λοιπόν, να δεις έναν Καρκίνο να είναι...

Εμείς σε προειδοποιήσαμε. Γιατί σίγουρα άλλα ζώδια είχες στο μυαλό σου ότι θα δεις στο άρθρο αυτό και… άλλα θα δεις στο τέλος. Όπως και να έχει, τα άτομα για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, είναι επιρρεπή στο να μπλεχτούν σε ερωτiκά σκάνδαλα. Το καθένα βέβαια για διαφορετικό λόγο, γι’ αυτό και θα κάνουμε μια ξεχωριστή ανάλυση στο καθένα. Πάμε να τα δούμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος κυβερνάται από το συναίσθημά του. Είναι αυτό που μπορεί να τον «τυφλώσει» και να τον παρασύρει σε… μονοπάτια που δεν πρέπει και που θα τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Είναι αυτό που θα τον κάνει να ξεφύγει και να χάσει τον έλεγχο. Δεν είναι καθόλου απίθανο λοιπόν, να δεις έναν Καρκίνο να είναι μπλεγμένος σε ερωτiκά σκάνδαλα και στο τέλος να γίνει και… βούκινο και να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν του το είχες του Αιγόκερω σωστά; Και λογικό είναι. Δεν σε παρεξηγούμε… Γιατί το πρόσωπο που δείχνει στην κοινωνία το ζώδιο αυτό, με αυτό που είναι στην πραγματικότητα, δεν έχει καμία σχέση. Προσποιείται καλά, είναι απόμακρος, είναι σοβαρός και μετρημένος και δεν σου αφήνει σε καμία περίπτωση την εντύπωση ότι μπορεί να κάνει διάφορα… στην πολύ προσωπική του ζωή. Πάντως το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται και άνετα μπορείς να δεις το όνομά του κρεμασμένο στα μανταλάκια.

ΛΕΩΝ

Last but not least, o Λέοντας! Το ζώδιο αυτό την πατάει συνέχεια από την υπερβολική σιγουριά του και το μεγάλο του «εγώ». Νομίζει ότι αυτός είναι και κανένας άλλος και ότι οι άλλοι είναι χαζοί και δεν μπορούν να καταλάβουν το παιχνίδι του. Είναι και λίγο showman… Θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Ο Λέοντας δεν μπορεί να κάνει βρωμοδουλειές και να μην τον πάρει κανείς χαμπάρι. Τα ερωτiκά σκάνδαλα του Λέοντα θα μπορούσαν να αφορούν σε σχέσεις μέσα στο σόι. Πχ ο κουμπάρος, με την κουμπάρα, ή ο ξάδερφος με τη νύφη κτλ κτλ. Βασιλιάς είναι και την βλέπει «γαλαζοαίματος».

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.