Παρασκευιάτικο «λαχείο» από τον Κώστα Λεφάκη – Οικονομικό οξυγόνο για Κριούς, Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια

March 29, 2024


Ζώδια: Με τον Άρη να είναι σε όψη με τον Δία θα κυλήσει η σημερινή ημέρα. Όπως επισημαίνει ο Κώστας Λεφάκης η όψη είναι κατάλληλη για μαχητές που στόχο έχουν την τελική νίκη. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.ΚΡΙΟΣΣυνεργαστείτε αρμονικά με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προκειμένου να ξεκαθαρίσετε κάποια περιουσιακά ή κληρονομικά θέματα που σας απασχολούν εδώ…

... και καιρό.ΤΑΥΡΟΣΑναθεωρήστε τις απόψεις σας, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους γύρω σας. Δώστε προτεραιότητα στην ποιότητα της ζωής.ΔΙΔΥΜΟΙΟι απαιτήσεις αυξάνονται και τα καθήκοντα δεν θα πρέπει να παραμεληθούν κάτω από την επίδραση των πιέσεων τρίτων. Πάρτε...

Ζώδια: Με τον Άρη να είναι σε όψη με τον Δία θα κυλήσει η σημερινή ημέρα. Όπως επισημαίνει ο Κώστας Λεφάκης η όψη είναι κατάλληλη για μαχητές που στόχο έχουν την τελική νίκη. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

ΚΡΙΟΣ

Συνεργαστείτε αρμονικά με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προκειμένου να ξεκαθαρίσετε κάποια περιουσιακά ή κληρονομικά θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναθεωρήστε τις απόψεις σας, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους γύρω σας. Δώστε προτεραιότητα στην ποιότητα της ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι απαιτήσεις αυξάνονται και τα καθήκοντα δεν θα πρέπει να παραμεληθούν κάτω από την επίδραση των πιέσεων τρίτων. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες εξελίξεις, συγκινήσεις και ευαισθησίες που αφορούν την πραγματοποίηση των προσδοκιών σας φέρνει στο προσκήνιο η Νέα Σελήνη αυτού του μήνα.

ΛΕΩΝ

Η μέρα έρχεται να σας υποδείξει τα όρια της προσέγγισης και της αποστασιοποίησης από ανθρώπους και γεγονότα. Αποφύγετε λοιπόν λανθασμένες κινήσεις κι επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτω από την επίδραση των γεγονότων, οι γρήγορες αποφάσεις αποδεικνύονται επωφελείς, μια και η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σας. Ενδέχεται όμως να υπάρξουν και εξαιρέσεις.

Παρασκευιάτικο «λαχείο» από τον Κώστα Λεφάκη - Οικονομικό οξυγόνο για Κριούς, Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Με εντάσεις και επεισόδια, θα έλεγα, συνεχίζεται η καθημερινότητά σας. Παράλληλα όμως σας κάνει πιο τολμηρούς, δίνοντας σας την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε μια πιο ανάλαφρη μορφή στις επαφές σας και μην παίρνετε τα πράγματα στα σοβαρά. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε, οργανώστε τα πάντα με μεθοδικότητα και υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήσετε γεγονότα και καταστάσεις να σας αποδιοργανώνουν. Υπάρχουν περιθώρια για διορθωτικές κινήσεις, φόβοι και ανασφάλειες. Ας μη σας παρασύρουν σε υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύμπτωση φέρνει πολλά καινούργια ενδιαφέρονται στη ζωή σας. Αρκετή διάθεση για συζήτηση και νέες γνωριμίες διευρύνουν τον κύκλο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία περίοδος ομαλής συνεργασίας με τους συναδέλφους σας, μέσα σε ένα ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, σηματοδοτεί η καλύτερη σημερινή σας διάθεση. Βάλτε προτεραιότητες.

ΙΧΘΕΙΣ

Καιρός να περάσετε στην αναθεώρηση βασικών τομέων που είναι απαραίτητο να γίνουν. Φροντίστε μόνο να υπολογίσετε και τις απόψεις του συντρόφου ή των συνεργατών σας.

Πηγή: elle.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.