Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου

April 1, 2023


Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου (δείτε και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την υπόλοιπη εβδομάδα). Η ανάγκη σας για αυτονομία θα αποδειχτεί πολύ δύσκολη για να ικανοποιηθεί όσο είστε σε σχέση.Ακόμα και αν είστε ευτυχισμένοι με τον σύντροφό σας, φαίνεται πως θα…

...Fzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCQk8L2Rpdj4NCiAgICAgICAgICAgIA0KCQkJICAgICAgICAgICAgICAgIDwvZGl2PjwhLS0gLy5iYW5uZXItc3RpY2t5IC0tPg0KICAgICAgICAgICAgPC9kaXY+PCEtLSAvLnN0aWNreS1iYW5uZXIgLS0+'));} Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 1 ΑπριλίουΚΡΙΟΣΗ ανάγκη σας για αυτονομία θα αποδειχτεί πολύ δύσκολη για να ικανοποιηθεί...

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου (δείτε και τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την υπόλοιπη εβδομάδα).


Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη σας για αυτονομία θα αποδειχτεί πολύ δύσκολη για να ικανοποιηθεί όσο είστε σε σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμα και αν είστε ευτυχισμένοι με τον σύντροφό σας, φαίνεται πως θα χρειαστείτε αρκετό χώρο αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε μήπως κάνετε κάποιο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις δηλώνοντας άρρωστος αυτή την εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είτε σε σχέση, ο σύντροφός σας γνωρίζει ήδη πόσο σημαντική είναι η ανεξαρτησία σας!

ΛΕΩΝ

Είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε σε σχέση, θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε προσωπικές προτεραιότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα απολαύσετε περισσότερο τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και θα σας οδηγήσουν σε συναρπαστικές ρομαντικές καταστάσεις.

Ζώδια εβδομάδας Κώστας Λεφάκης

ΖΥΓΟΣ

Ίσως αποφασίσετε να αποδεχτείτε την πρόσκληση ενός φίλου για ένα ραντεβού στα τυφλά …

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ισως τα συναισθήματα για έναν φίλο γίνουν κάτι περισσότερο από φιλικά και πλατωνικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως συναντήσετε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο που έχει τους ίδιους στόχους και τις ίδιες φιλοδοξίες με εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχουν πολλές ρομαντικές πιθανότητες, αλλά θα χρειαστεί να μείνετε μακριά από τη κρεβατοκάμαρα για ένα διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα πρόβλημα θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην σeξουαλική σας ζωή αν ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο χρόνος θα συνεχίσει να είναι τρομακτικός όσο προχωράτε επαγγελματικά αλλά μπορείτε να τον νικήσετε!

Αυτά είναι τα ζώδια του μήνα

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας και θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα! Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.Τα άστρα ταρακουνούν τη ζωή σας και αλλάζουν το επαγγελματικό μονοπάτι σας με σημαντικό τρόπο. Μην ξεχνάτε την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που σας χρειάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ξεχωριστό όνειρό σας περιμένει την υλοποίησή του! Οι προβολείς θα είναι στραμμένοι πάνω σας! Μια νέα ή πιθανώς ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας θα επηρεάσει τον συναισθηματικό σας κόσμο αυτό το μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Mια πιο προσεκτική εξέταση θα αποκαλύψει ότι το θέμα είναι αρκετά ασήμαντο για να επιτρέψετε μικροκαυγαδάκια να γίνουν παγκόσμιοι πόλεμοι και η τρίχα να γίνει τριχιά. Στο τέλος του μήνα έρχονται εκπλήξεις! Θα θέλετε να αναγνωριστείτε και να δείξετε τα χαρτιά σας σε προϊστάμενους ή να αναλάβετε ένα μεγάλο έργο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ συχνά, οι άνθρωποι δεν μιλούν για πράγματα που τους παθιάζουν. Τώρα όμως είναι η δική σας ώρα για να τα εκφράσετε έντονα. Μην κρύβεστε πίσω από μια οθόνη παρατηρώντας τον κόσμο γύρω σας.Tα θετικά vibes των άλλων θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για την αλλαγή σε ό, τι έχει παραμείνει αδρανές!

ΛΕΩΝ

Οι ρεζερβέ θα αράξουν, οι ελεύθεροι σκοπευτές θα βρεθούν σε διαφορετικό περιβάλλον από το συνηθισμένο και θα ανακαλύψουν ένα κάρο ευκαιρίες για να γνωρίσουν νέα πρόσωπα. Η προσκόλληση στο άνετο ή προβλέψιμο πιθανότατα δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ οι δεσμευμένοι θα αναγκαστούν να γίνουν περισσότερο μαχητικοί για τη σχέση τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με λογικη και ευαισθησία, η προσαρμοστικότητά σας θα σας πάει εκεί που θέλετε να είστε. Εστιάστε σε αυτά που επιθυμείτε βαθιά – και θα τα λάβετε! Χρειάζεστε επίσης αναθεώρηση σε όλα – σχέσεις, φιλίες, ακόμη και εμφάνιση. Κάντε στον εαυτό σας βαθιές και ουσιαστικές ερωτήσεις. Είναι καλό να δοκιμάζετε τις γνώσεις σας και να παίζετε τον δικηγόρο του διαβόλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ένας μήνας που θα πάρουν φωτiά τα κρεβάτια και οι καναπέδες και η ζωή θα γίνει ερωτiκή και γεμάτη ενέργεια για όλα τα Τοξοτάκια. Έχετε μαχητικό πνεύμα και γι’ αυτό είναι δύσκολο για εσάς να πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε ένα έργο ή μία κατάσταση αλλά ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε…

ΖΥΓΟΣ

Το να ανακαλύψετε τι δεν σας αρέσει, είναι εξίσου σημαντικό με το να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Μείνετε σαφείς στις αποφάσεις που κόβουν συνεργασίες με το παρελθόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα ερωτiκά σας ευνοούνται, ενώ στο χώρο της εργασίας ευνοούνται και τα επαγγελματικά ταξίδια τα οποία θέλουν όμως πολλή προσοχή…Όλα θα βρουν και πάλι τους ρυθμούς τους, και το ενοχλητικό παρελθόν θα πάει στον άλλο κόσμο όσο είστε διαθέσιμοι για να ζήσετε πέρα από τα συμβατικά πλαίσια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επειδή οι φίλοι σας πιστεύουν ότι κάτι είναι εντάξει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε. Ο καθένας έχει τα πρότυπά του, αλλά πρέπει να ζείτε σύμφωνα με την δική σας ηθική. Σήμερα μπορεί να αρνηθείτε να κάνετε κάτι, παρόλο που όλοι σας πιέζουν να πάτε ενάντια στην κρίση σας. Τα οικονομικά σας θέματα μπαίνουν σε ρότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να φαίνεται πως οι άλλοι έχουν όλα όσα επιθυμούν – και με ευκολία – ενώ εσείς παλεύετε. Όμως τα σπουδαία πράγματα έρχονται σε ανθρώπους που εργάζονται σκληρά. Στα τέλη του μήνα ασχοληθείτε με το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να βάλετε μια τάξη! Α και κάτι άλλο – θα γίνει επιτέλους το μεγάλο βήμα για μια μεγάλη δουλειά που κυνηγάτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτό το μήνα κάνετε μια καινούργια αρχή. Μια πόρτα έκλεισε, τερματίζοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σας. Μόλις τελειώσετε με το παρελθόν, θα νιώσετε ένα κενό αλλά σκεφτείτε πως έρχεται ένα καινούργιο μέλλον, για το οποίο μπορείτε να αποφασίσετε πώς θα ξεκινήσει.

Πηγή: eradio.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πώς επηρεάζει ο Άρης το κάθε ζώδιο – Ποια ευνοούνται και ποια βρίσκονται στο στόχαστρο

Η Αφροδίτη στον Ταύρο: Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια τις πρώτες δέκα μέρες του Απρίλη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.