Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 2 Απριλίου;

April 2, 2023


Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 2 Απριλίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.ΚριόςΑγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην διευθέτηση των εκκρεμοτήτων και των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Θα ασχοληθείς με την τακτοποί…

...ηση του χώρου, φτιάχνοντας τα έγγραφα σου, τις ντουλάπες και βάζεις σε τάξη τα πάντα γύρω σου. Η καθαριότητα του σπιτιού, αποτελεί τη σημερινή σου προτεραιότητα, παραμερίζοντας την προσωπική σου ανάγκη για μια κυριακάτικη βόλτα.ΤαύροςΑγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη...

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 2 Απριλίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην διευθέτηση των εκκρεμοτήτων και των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Θα ασχοληθείς με την τακτοποίηση του χώρου, φτιάχνοντας τα έγγραφα σου, τις ντουλάπες και βάζεις σε τάξη τα πάντα γύρω σου. Η καθαριότητα του σπιτιού, αποτελεί τη σημερινή σου προτεραιότητα, παραμερίζοντας την προσωπική σου ανάγκη για μια κυριακάτικη βόλτα.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στην Παρθένο και η βασική σου ανάγκη και προτεραιότητα είναι να βγεις, να διασκεδάσεις και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά αλλά και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά. Η ενασχόληση με τα παιδιά αλλά και τα χόμπι δρουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Είσαι εκφραστικός, και γενναιόδωρος. Εξωστρεφής με χιούμορ και δίψα για ζωή.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και θα ασχοληθείς με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Σε διακατέχει η επιθυμία να μείνεις μέσα στην θαλπωρή της εστίας και να διαμορφώσεις τον ιδιωτικό σου χώρο, όπως εσύ θέλεις ώστε να γίνει πιο λειτουργικός. Η τονισμένη ενσυναίσθησή σε φέρνει πολύ κοντά στους αγαπημένους σου. Προσφέρεις απλόχερα την ζεστή αγκαλιά σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και η μέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνία και πολλές ειδήσεις που προέρχονται από το στενό περιβάλλον. Ξεχωρίζεις από την εξωστρεφή σου διάθεση και τρέχεις να προλάβεις τις συναντήσεις με όλους. Είσαι η ψυχή της παρέας και αποζητούν την συντροφιά και τις συζητήσεις μαζί σου. Είσαι μεταδοτικός και μπορείς να κερδίσεις νέους φίλους με την εκφραστικότητα που διαθέτεις.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 2 Απριλίου;

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, είσαι επικεντρωμένος στις συναισθηματικές σου ανάγκες και στην εύρεση του τρόπου κάλυψης τους. Θεωρείς πως η συσσώρευση αγαθών θα σου προσφέρει την ασφάλεια που ζητάς. Ενδιαφέρεσαι για την κατοχύρωση των αποκτημάτων σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις την πλεονεξία και μην τα θες όλα δικά σου.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και μπορείς να εκφράσεις πιο εύκολα τα συναισθήματα σου. Η κυκλοθυμική στάση θα σε φέρει αντιμέτωπο με τους άλλους που δεν έχουν συνηθίσει να σε βλέπουν έτσι. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για τα προσωπικά σου, που δεν έχουν λογική βάση και σε κατευθύνει το συναίσθημα. Δεν είσαι αντικειμενικός και θα φέρεις σε δύσκολη θέση άτομα που νοιάζονται για σένα.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η εσωστρεφή σου διάθεση σου δημιουργεί την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου και να απομονωθείς ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η ισχυρή διαίσθηση που διαθέτεις γίνεται το όπλο που σε κάμει να αφουγκράζεσαι τα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν. Η απροθυμία να ασχοληθείς με οτιδήποτε καινούργιο σε αποστασιοποιεί από την ενεργητική δράση και μένεις να παρακολουθείς παθητικά τις εξελίξεις γύρω σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις κοινωνικές επαφές και εκδηλώσεις. Θα αφιερώσεις χρόνο για να έρθεις σε επαφή με φίλους και το ευρύτερο περιβάλλον. Θα επικοινωνήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ανησυχίες και κοινά όνειρα για το μέλλον. Η ευρηματική σου σκέψη θα απογειώσει τους ορίζοντες σου. Αξιοποιείς την κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπροστά σου.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και είναι φανερό ότι είσαι απολύτως επικεντρωμένος στα θέματα της καταξίωσης και της ανόδου σου στην κοινωνία. Έχεις την απαίτηση να λάβεις την θέση που σου αξίζει και να σε σεβαστούν για την προσφορά σου στο ευρύ σύνολο. Δεν θα δεχθείς την αμφισβήτηση κανενός. Με την επιμονή και την οργάνωση θα ανέβεις ψηλά και θα κατακτήσεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και σε διακατέχει η επιθυμία για ελευθερία αλλά και μάθηση. Ασχολείσαι με την προσωπική σου ανάπτυξη και βρίσκεις τρόπους να εξελιχθείς. Θέλεις να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω ρουφώντας σαν σφουγγάρι τις γνώσεις που σου προσφέρονται. Απόκτηση νέων δεξιοτήτων, ταξίδια και φιλοσοφικές αναζητήσεις, θα σε κάνουν να δεις την γενικότερη εικόνα του κόσμου με άλλη ματιά.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η ανάγκη σου είναι να μείνεις μόνος, χωρίς τις ενοχλητικές παρεμβάσεις των άλλων. Θα αποφύγεις κάθε είδους κοινωνικότητα μένοντας έξω από ανούσιες συναναστροφές που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Είναι ιδανική μέρα για να εντρυφήσεις πάνω σε βαθιές αναζητήσεις και μεταφυσικά ζητήματα. Ψάχνοντας το νόημα της ζωής έρθεις σε ισορροπία μα τον εαυτό σου.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η διάθεση σου φαίνεται να εξαρτάται άμεσα από τους άλλους. Είσαι συμπονετικός και δεκτικός ως προς τις ανάγκες τους και βαδίζεις ανάλογα με τις επιθυμίες τους. Αυτό το στοιχείο σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητό στους συνανθρώπους σου. Αν κάποια στιγμή νιώσεις όμως πως κάποιος παίζει με την ανεκτικότητα σου, τότε μη συμβιβαστείς. Κοίτα λίγο τις δικές σου ανάγκες και μην παραμελείς τον εαυτό σου.

πηγή: oroskopos.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.