«Φυσάει έρωτας βοριάς» από την Άση Μπήλιου: Στιγμές πάθους για Διδύμους, Παρθένους και άλλο ένα ζώδιο

April 2, 2023


Η Άση Μπήλιου φέρνει όμορφα νέα για ορισμένα ζώδια, καθώς πρόκειται να ζήσουν υπέροχες στιγμές στην ερωτiκή τους ζωή, με το πάθος να ξεχειλίζει.Όπως αναφέρει στις προβλέψεις της για αυτή την εβδομάδα (3-9/4) η αστρολόγος, ο Ερμής στο ξεκίνημα της εβδομάδας στις 03/04/2023 αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Ταύρο όπου θα παραμείνει έως τον Ιούνιο, μιας και προς το τέλος του μήνα θα γυρίσει σε φαινομ…

...ενικά ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο. Ο παρορμητισμός του Κριού θα δώσει τη θέση του στη λογική σκέψη και τον ρεαλισμό. Θα εστιάσουμε στα πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας και θα προτιμήσουμε να μιλήσουμε μέσα από τις πράξεις μας. Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο που θα σχηματίσει...

Η Άση Μπήλιου φέρνει όμορφα νέα για ορισμένα ζώδια, καθώς πρόκειται να ζήσουν υπέροχες στιγμές στην ερωτiκή τους ζωή, με το πάθος να ξεχειλίζει.

Όπως αναφέρει στις προβλέψεις της για αυτή την εβδομάδα (3-9/4) η αστρολόγος, ο Ερμής στο ξεκίνημα της εβδομάδας στις 03/04/2023 αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Ταύρο όπου θα παραμείνει έως τον Ιούνιο, μιας και προς το τέλος του μήνα θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο. Ο παρορμητισμός του Κριού θα δώσει τη θέση του στη λογική σκέψη και τον ρεαλισμό. Θα εστιάσουμε στα πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας και θα προτιμήσουμε να μιλήσουμε μέσα από τις πράξεις μας. Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα μας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνουμε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να μας δημιουργήσει εμμονές σχετικά με ένα πρόσωπο ή να ενισχύσει τις δεύτερες σκέψεις και την καχυποψία.

Ωστόσο, στις 05/04/2023 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις μας και θα μας βοηθήσει να βρούμε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα και να πάρουμε σωστές αποφάσεις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.