Έτσι φλερτάρει το κάθε ζώδιο: Με τον Ζυγό πάθαμε πλάκα

April 2, 2024


Το φλερτ είναι ένα από τα πιο ωραία πράγματα στο ερωτiκό παιχνίδι μεταξύ δύο ανθρώπων. Ένα φλερτ δεν είναι απαραίτητο ότι θα οδηγήσει σε σχέση, ωστόσο τονώνει την αυτοπεποίθηση και φτιάχνει τη διάθεση…

.... Τα άστρα μάλιστα σου δίνουν έμπνευση, καθώς αποκαλύπτουν πως φλερτάρει το κάθε ζώδιο. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ ποια είναι τα 5 πιο "κρύα" ζώδια.ΚριόςΟ Κριός είναι το άτομο που φλερτάρει συνέχεια και χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θέλει να προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό....

Το φλερτ είναι ένα από τα πιο ωραία πράγματα στο ερωτiκό παιχνίδι μεταξύ δύο ανθρώπων. Ένα φλερτ δεν είναι απαραίτητο ότι θα οδηγήσει σε σχέση, ωστόσο τονώνει την αυτοπεποίθηση και φτιάχνει τη διάθεση. Τα άστρα μάλιστα σου δίνουν έμπνευση, καθώς αποκαλύπτουν πως φλερτάρει το κάθε ζώδιο. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ ποια είναι τα 5 πιο “κρύα” ζώδια.

Κριός

Ο Κριός είναι το άτομο που φλερτάρει συνέχεια και χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θέλει να προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό. Θέλεις να αισθάνεται ότι αρέσει και έτσι ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση του.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι διστακτικός στο φλερτ και φοβάται μην παρεξηγηθεί και γενικά δεν εκδηλώνεται εύκολα. Όταν αρχίσει να φλερτάρει, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται και θέλει να το προχωρήσει .

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι το άτομο που φλερτάρει συνέχεια και κυρίως μέσα από το διαδίκτυο. Κυρίως όμως τον ενδιαφέρει να γνωρίζει καινούργιο κόσμο και να ανταλλάσει πληροφορίες. Δεν είναι απαραίτητα ερωτiκή η προσέγγιση του.

Έτσι φλερτάρει το κάθε ζώδιο: Με τον ζυγό πάθαμε πλάκα

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ντροπαλός από τη φύση του και διστακτικός και δεν φλερτάρει συχνά, παρά μόνο εάν αισθανθεί ότι υπάρχει ανταπόκριση. Φοβάται την απόρριψη και για αυτό το σκέφτεται πριν το ξεκινήσει.

Λέων

Το Λιοντάρι ξέρει ότι αρέσει και περιμένει περισσότερο να τον φλερτάρουν παρά να φλερτάρει. Ωστόσο είναι δυναμικός στο παιχνίδι του φλερτ και κανείς δεν μπορεί τελικά να του αντισταθεί.

Παρθένος

Ο Παρθένος φλερτάρει αλλά θέλει το χρόνο του, καθώς είναι διστακτικός και συνεσταλμένος από τη φύση του. Έτσι εάν δεν ενδιαφέρεται μπορεί να απορρίψει το φλερτ που δέχεται και να συμπεριφερθεί περίεργα.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι νάρκισσος, άρα το φλερτ είναι η δεύτερη φύση του, ωστόσο μπορεί και να μην το ξεκινήσει πρώτος γιατί είναι αναβλητικός και πέφτει σε αντιφάσεις. Γενικά όμως είναι ανασφαλής και έτσι τονώνεται η αυτοπεποίθηση του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός φλερτάρει και χωρίς να το επιδιώκει μια που η μαγνητική ματιά του ελκύει ασυνείδητα το αντίθετο φύλο. Έτσι φλερτάρει έντονα ο Σκορπιός και μιλάει με υπονοούμενα που μπορεί και να παρεξηγηθούν.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι παιδί του Δία, άρα φλερτάρει και γενικά του αρέσει να τονώνει την ψυχολογία του μέσα από το αμφίδρομο παιχνίδι της κολακείας. Όμως δεν δεσμεύεται και είναι στη φύση του να μην κολλάει σε ένα άτομο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το άτομο που φλερτάρει με μέθοδο και σκοπός του είναι να κατακτήσει το άτομο που τον ενδιαφέρει. Δεν χάνει το χρόνο του σε άσκοπες φιλοφρονήσεις και αποφεύγει τις χλιαρές επαφές.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος φλερτάρει αλλά κυρίως με φιλικό, ουδέτερο τρόπο με αποτέλεσμα να μην γίνεται αντιληπτό άμεσα το ενδιαφέρον του. Γενικά είναι άτομο που δέχεται ευχάριστα το φλερτ και χωρίς να το ανταποδίδει.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες ή θα είναι υπερ του φλερτ ή θα αποφεύγουν το επικίνδυνο αυτό «σπορ» γιατί φοβούνται μην παρεξηγηθούν. Γενικά όμως είναι η συμπεριφορά τους μπερδεύει μια που φλερτάρουν πολλές φορές χωρίς λόγο.

Πηγή: oroskopos.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.