Σμάρω Σωτηράκη: Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει ανατροπή αλλά και… χρήμα για 2 ζώδια!

April 3, 2024


Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 03 Απριλίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Υδροχόο, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, δεν θα λείψουν οι ενέργειες προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Το ενδιαφέρον θα είναι …

...ενέργειες προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές και στη συλλογική δράση, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα ακουστούν καινούργιες ιδέες. Θα...

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 03 Απριλίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο – Κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Υδροχόο, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, δεν θα λείψουν οι ενέργειες προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές και στη συλλογική δράση, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα ακουστούν καινούργιες ιδέες. Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα φέρνει άνοιγμα για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, βελτιώνονται οι σχέσεις, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν αβεβαιότητα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές.

Σμάρω Σωτηράκη: Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει ανατροπή αλλά και... χρήμα για 2 ζώδια!

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και σύνοδο με τον Πλούτωνα, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους αποκαλύψεις που να δημιουργήσουν άγχος. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν κρυμμένα μυστικά ή συγκαλυμμένες σχέσεις, τα συμβάντα ενδεχομένως να αλλάξουν τις επιθυμίες και τις βλέψεις. Στις συζητήσεις προσοχή στις εντάσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις, θα διορθωθούν λάθη και θα βελτιωθούν οι σχέσεις. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση και φαντασία.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Σμάρω Σωτηράκη για το κάθε ζώδιο ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.