Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου

April 3, 2024


Ποια ζώδια θα έχουν μια καλή τύχη και ποια θα δυσκολευτούν με την ημέρα τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου (δείτε εδώ ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια του 2024).Ο ανταγωνισμός σας όλες τις μορφές είναι ο πειρασμός της ημέρας.Θα υπάρχουν λεκτικές διαμάχες με την οικογένεια.Οι αναμνήσεις σας συσσωρεύονται σήμερα και μπορεί να πυροδοτήσουν μια ε…

...�ΙΟι αναμνήσεις σας συσσωρεύονται σήμερα και μπορεί να πυροδοτήσουν μια επιθυμία για έρθετε σε επαφή.ΚΑΡΚΙΝΟΣΣήμερα θα έχετε μια ευκαιρία να ολοκληρώσετε μια κατάσταση.ΛΕΩΝΕίναι στο χέρι σας να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει στη δουλειά για να πάει καλύτερα!ΠΑΡΘΕΝΟΣΦροντίστε...

Ποια ζώδια θα έχουν μια καλή τύχη και ποια θα δυσκολευτούν με την ημέρα τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου (δείτε εδώ ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια του 2024).

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Ο ανταγωνισμός σας όλες τις μορφές είναι ο πειρασμός της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρχουν λεκτικές διαμάχες με την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αναμνήσεις σας συσσωρεύονται σήμερα και μπορεί να πυροδοτήσουν μια επιθυμία για έρθετε σε επαφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε μια ευκαιρία να ολοκληρώσετε μια κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Είναι στο χέρι σας να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει στη δουλειά για να πάει καλύτερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φροντίστε να έχετε μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνετε και αυτά που παίρνετε στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Φροντίστε να μην έρθετε σε ρήξη με τους ανωτέρους σας ή με τους συνεργάτες σας ή ακόμη και με τους δικούς σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε δύσκολες καταστάσεις και θα πρέπει να συμμαζέψετε τα λάθη των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν υπάρχει μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας έχει ταλαιπωρήσει, πρόκειται να ανακουφιστείτε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για αρχή βάλτε μπροστά την λογική σκέψη και μετά δείτε τι θα κάνετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρησιμοποιώντας την λογική αντί για το συναίσθημα θα καταφέρετε πολλά περισσότερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Μη βάζετε ένα πρόβλημα κάτω από το χαλί και αρχίστε να αναζητήσετε την βαθύτερη αιτία του.

pink.gr

Τα τυχερά & άτυχα ζώδια για την εβδομάδα (1-7/4)

Κριός

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους και εντείνει το κλίμα στον επαγγελματικό χώρο. Καλείστε να κινηθείτε μεθοδικά και όχι αντιδραστικά. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν και οι μέρες αυτές θα χαρακτηριστούν έντονες και θα παραμείνουν ακατάλληλες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στους τομείς που θα σας απασχολήσουν προτιμήστε τις συνθηκολογήσεις μέχρι να είστε σίγουροι για την θέση στην οποία θα κατασταλάξετε. Αν μια σχέση σας κουράζει σκεφτείτε αν έχετε κάτι καλύτερο και αν όχι προσπαθήστε να χαίρεστε τα πλεονεκτήματα και να μην μεγαλοποιείτε τα μειονεκτήματα της.

Ταύρος

Το ξεκίνημα του μήνα σας υποχρεώνει να ρίξετε το βάρος στην εργασία ή στο να επαναπροσδιορισμό κάποιων δραστηριοτήτων σας που θα σας βγάλουν από μια δύσκολη ή περίπλοκη θέση. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σας απασχολούν, οι λανθασμένοι χειρισμοί είναι απαγορευτικοί ενώ η πίστωση χρόνου είναι εφικτή να σας δοθεί εφόσον την ζητήσετε. Συναισθηματικά η κατάσταση είναι μεταβατική χωρίς όμως να στερείστε κάποιες καλές στιγμές οι οποίες θα είναι ανάλογες με το πόσο έξυπνα θα τις διεκδικήσετε.

Δίδυμοι

Η πρώτη εβδομάδα μπορεί να είναι νευρική και καταναλωτική παράλληλα όμως θα είναι και ενδιαφέρουσα. Σε γενικότερες γραμμές παραμένετε σε μεταβατική περίοδο ενώ ο Άρης από τους Ιχθύς συντηρεί τα προβλήματα στο στενό περιβάλλον. Ακόμα μια φορά θα ψάχνετε τρόπους να αλλάξετε την ζωή σας προς το καλύτερο. Μην άγχεστε αν δεν είναι εύκολο να καταλήξετε σε αυτούς. Από δική σας πλευρά φανείτε δημιουργικοί και ευσυνείδητοι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσει και μην είστε εριστικοί με συνεργάτες που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας.

Καρκίνος

Παρόλες τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις ο Απρίλιος ανοίγει τον ορίζοντα των προοπτικών. Θέματα επαγγελματικών υποχρεώσεων και νέων οικογενειακών ευθυνών θα σας απασχολήσουν. Σε σύγκριση με το παρελθόν μπορείτε να τα χειριστείτε καλύτερα τώρα. Διατηρήστε μια διπλωματική συμπεριφορά στο επαγγελματικό περιβάλλον ενώ στις προσωπικές ή στις κοινωνικές σας σχέσεις πριν κάνετε οποιαδήποτε υποχώρηση ή προσπάθεια, σκεφτείτε αν ο άνθρωπος ή οι άλλοι που σας ενδιαφέρουν μπορούν να σας προσφέρουν αυτά που περιμένετε.

Λέων

Ο Απρίλιος συνδέει την ευκαιρία των μετακινήσεων συζητήσεων και νέων συμφωνιών. Ο Άρης συνεχίζει να σας διατηρεί σε μόνιμο αγώνα και προσπάθεια για την κάλυψη των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Το μεσοδιάστημα των εκλείψεων περιορίζει αισθητά τη διευκόλυνση και την ψυχαγωγία. Όσοι αντιμετωπίσετε νομικά προβλήματα συμπεριφερθείτε ψύχραιμα. Επίσης προσπαθήστε να είστε εύστοχοι στις κινήσεις σας όπου και αν απευθύνονται. Από αυτή θα κριθούν οι κατακτήσεις και ενίσχυση των ασφαλιστικών δικλείδων που χρειάζεται να έχετε.

Παρθένος

Ο Απρίλιος έρχεται επεισοδιακός. Έντονες θα είναι οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις και συνεχείς οι εναλλαγές των απόψεων και των εντυπώσεων που θα έχετε για τους άλλους. Ο Άρης στο απέναντί ζώδιο συνεχίζει να σας διατηρεί μάχιμους αλλά και αγχωμένους. Μην αντιστέκεστε στην ροη των πραγμάτων και μην αφήνετε την ανασφάλεια σας να σας δημιουργήσει φθορές και επεισόδια με το περιβάλλον. Αισθηματικά αδράξτε την ευκαιρία και έχετε την υπομονή μέχρι να επαναληφθεί. Μην κρίνετε το μέλλον απογοητευτικό γιατί γρήγορα θα έρθουν ευκαιρίες που θα σας ανανεώσουν.

Ζυγός

Ο Απρίλιος δεν είναι ιδανικός μήνας αλλά είναι αποκαλυπτικός. Ήδη από την πρώτη του εβδομάδα μπορείτε να ξέρετε πόσα μπορείτε να περιμένετε από τους άλλους και το αντίθετο. Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και οι ευθύνες θα αυξηθούν κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν από την αισθηματική σας ζωή ούτε και από τις συναναστροφές σας. Επιστρατεύστε την διπλωματικότητα σας και φανείτε διαλλακτικοί ακόμα και όταν νιώθετε ότι χάνετε το δίκιο σας. Σκεφτείτε τι προέχει για εσάς και διαλέξτε το αποφασιστικά. Κάποια πράγματα διορθώνονται και με μερικά όχι.

Ζώδια έκλειψη ΣελήνηςΣκορπιός

Ο Απρίλιος δίνει έμφαση στις εξελίξεις του αντικειμένου της εργασίας σας αλλά και σε όποια προβλήματα απορρέουν τον τελευταίο καιρό από αυτή. Η ευαισθησία των νεύρων σας θα είναι χαρακτηριστική ενώ η προσπάθεια για να πετύχετε κάποιους στόχους σας θα γίνει έως και εξουθενωτική. Υπάρχει πολύ δουλειά, τρέξιμο καθημερινό και οι εξελίξεις που θα αντιμετωπίσετε απαιτούν οργάνωση εκ μέρους σας και ψυχραιμία κατά την εκδήλωση τους. Συναισθηματικά χωρίς να είστε ακάλυπτοι δεν είστε και ευχαριστημένοι. Στο χέρι σας όμως είναι ο μήνας αυτός να σας οδηγήσει σε μια κατάκτηση σημαντική ή σε μια συμφωνία που προϋποθέτει καινούργια επαγγελματική εξασφάλιση.

Τοξότης

Ο Απρίλιος τονίζει την δημιουργική σας έκφραση, καλλιεργεί καινούρια ενδιαφέροντα και δίνει έμφαση στην αισθηματική σας ζωή. Ο Άρης από τους Ιχθύς ωστόσο θα καλλιεργήσει αντιξοότητες οι οποίες δεν θα είναι πάντα προβλέψιμες. Παραμένετε επιστρατευμένοι επαγγελματικά, συνθηκολογημένοι κοινωνικά και αρκετά εντυπωσιασμένοι ερωτiκά. Προσπαθήστε να μην δώσετε λαβή για σχόλια και αποφύγετε ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καταλάβουν αυτή την περίοδο. Προγραμματίστε έγκαιρα τις μετακινήσεις και τις δραστηριότητές σας για τις ημέρες του Πάσχα που πλησιάζει.

Αιγόκερως

Οι προοπτικές σας για κάτι καλύτερο επαγγελματικά επαληθεύονται και γρήγορα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας ξεκινώντας σε καινούργιες δραστηριότητες. Είναι όμως πιθανό τούτες τις μέρες να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή στον κοινωνικό χώρο. Προσπαθήστε να μην οξύνετε σχέσεις με ανθρώπους που δεν μπορείτε να αγνοήσετε ή να αποφύγετε. Ερωτικά η κατάσταση παραμένει μεταβατική. Βρείτε μια έξυπνη δικαιολογία προκειμένου να πιστωθείτε χρονικά για μια οικονομική υποχρέωση που δεν σας ξεχνά.

Υδροχόος

Πολύ δουλειά και πολύ κίνηση περιμένουν τους περισσότερους από εσάς και ομολογώ ούτε τα άγχη σας θα είναι λίγα ούτε και η κούραση. Οργανώστε το χρόνο σας ώστε να προλαβαίνετε να ηρεμείτε και αξιολογήστε τις ευθύνες σας κατά σειρά προτεραιότητας ώστε να μειώνονται οι υπάρχουσες εκκρεμότητες, τυπικές και οικονομικές. Αισθηματικά και κοινωνικά φαίνεται να βελτιώνεται η κατάσταση από τα μέσα της εβδομάδας και η βελτίωση αυτή θα συνεχιστεί στην πορεία του μήνα. Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις πιεζόμενοι από τρίτους ή απ τις συνθήκες που επικρατούν.

Ιχθείς

Τα οικονομικά σας όσο και αν ακόμα είναι δύσκολα γρήγορα θα βελτιωθούν και οι μέρες αυτές θα σας δώσουν κάποιες πρώτες ενδείξεις. Λίγη περισσότερη οργάνωση στην εργασία σας και προνοητική διαχείριση των υποθέσεων σας, θα τονίσουν την αίσθηση της ασφάλειας κόντρα στο γενικότερο κλίμα που θα επικρατήσει. Εκτιμήστε εκ νέου την πραγματικότητα που αλλάζει, προβλέψτε τις τυχόν δυσκολίες που προκαλεί ο Άρης από την Παρθένο και επιστρατεύστε τις ικανότητες σας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό χώρο οι οποίες όχι μόνο θα σας δώσουν την επιβράβευση από τους άλλους αλλά και την δημιουργία γνωριμιών που θα σας βοηθήσουν. Ο δύσκολος τομέας θα είναι ο αισθηματικός.

oroskopos.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.