Φύγε μακριά: Τα 3+1 ζώδια που γίνονται πολύ επικίνδυνα όταν θυμώνουν

April 15, 2024


Υπάρχουν στιγμές, όπου ο θυμός κυριεύει τον άνθρωπο και τον κάνει εξαιρετικά επικίνδυνο, είτε για τον εαυτό του είτε για τους άλλους.Εδώ είναι μερικά ζώδια που, σύμφωνα με την αστρολογία, είναι αρκετά…

... τρομακτικά όταν είναι θυμωμένα και καλά θα κάνεις να βρίσκεσαι μακριά τους, με άλλα να είναι εντελώς κακιασμένα.ΥδροχόοςΟ Υδροχόος δεν είναι θυμώνει εύκολα, ωστόσο, όταν το κάνει πάει τον θυμό σε άλλο επίπεδο. Ενώ δεν φωνάζει ούτε γίνεται βίαιος, είναι ο ίδιος ο θυμός του που...

Υπάρχουν στιγμές, όπου ο θυμός κυριεύει τον άνθρωπο και τον κάνει εξαιρετικά επικίνδυνο, είτε για τον εαυτό του είτε για τους άλλους.

Εδώ είναι μερικά ζώδια που, σύμφωνα με την αστρολογία, είναι αρκετά τρομακτικά όταν είναι θυμωμένα και καλά θα κάνεις να βρίσκεσαι μακριά τους, με άλλα να είναι εντελώς κακιασμένα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν είναι θυμώνει εύκολα, ωστόσο, όταν το κάνει πάει τον θυμό σε άλλο επίπεδο. Ενώ δεν φωνάζει ούτε γίνεται βίαιος, είναι ο ίδιος ο θυμός του που μιλάει. Είναι οι αρκετά τρομακτικός όταν είναι θυμωμένος και φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του ακόμα και σε ένα δωμάτιο με άλλα 100 άτομα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι γενικά ήρεμος, σοβαρός και λογικός, αλλά ο θυμός του τρομάζει τους πάντες. Ποτέ δεν είναι επιθετικός, αλλά η σιωπή του είναι αυτή που μιλάει. Εάν έχεις θυμώσει έναν Ιχθύ, υπάρχουν πιθανότητες να μη σου μιλήσει ποτέ ξανά. Ωστόσο, αν είσαι εξαιρετικά κοντά του, θεώρησε τον εαυτό σου προνομιούχο.

Ζώδια και θυμός

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος μπορεί να γίνει πολύ επιθετικός όταν είναι θυμωμένος. Είναι καλύτερα να μείνεις μακριά του και να αποφύγεις να κάνεις την κατάσταση χειρότερη από ότι είναι. Ο Καρκίνος δεν μπορεί να ελέγξει το θυμό του και συχνά ξεσπάει σε οποιονδήποτε του μιλήσει εκείνη τη στιγμή.

Λέων

Ο Λέων μπορεί να προσβληθεί ακόμα και με τα πιο μικρά πράγματα. Ο θυμός του μπορεί να τρομάζει τους ανθρώπους, αλλά συνήθως είναι για μικρό χρονικό διάστημα. Ο θυμός του εξασθενεί μέσα σε λίγα λεπτά, ωστόσο, ενώ είναι θυμωμένος, μπορεί να γίνει εξαιρετικά παράλογος και αγενής. Μπορεί πραγματικά να σε μειώσει πολύ με τα σκληρά του λόγια. Επομένως, είναι καλύτερα να μην ενοχλείς έναν Λέων όταν είναι θυμωμένος.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.