Χρυσό 24ωρο γι’ αυτά τα 4 ζώδια – Χαρμόσυνα νέα από τον Κώστα Λεφάκη

April 16, 2024


Ζώδια σήμερα – Κώστας Λεφάκης: Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας σύμφωνα με τον έμπειρο αστρολόγο και τις προβλέψεις του για το elle.gr; Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 15 Απριλίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;ΚΡΙΟΣΗ παρουσία του Άρη στους Ιχθύς αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας φέρνει έντονη κοινωνική ζωή αλλά και εντάσεις στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχ…

...�νωνική ζωή αλλά και εντάσεις στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.ΤΑΥΡΟΣΟι όψεις της ημέρας σας προτρέπουν για μια εκδρομή, ή κίνηση μέσα στην πόλη. Δώστε περισσότερη προσοχή στον σύντροφο σας.Δείτε επίσης: «Μπαράζ» χρημάτων από τον Κώστα Λεφάκη: Κριοί και άλλα 4 ζώδια...

Ζώδια σήμεραΚώστας Λεφάκης: Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας σύμφωνα με τον έμπειρο αστρολόγο και τις προβλέψεις του για το elle.gr; Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 15 Απριλίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Ζώδια σήμερα – Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύς αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας φέρνει έντονη κοινωνική ζωή αλλά και εντάσεις στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι όψεις της ημέρας σας προτρέπουν για μια εκδρομή, ή κίνηση μέσα στην πόλη. Δώστε περισσότερη προσοχή στον σύντροφο σας.

Δείτε επίσης: «Μπαράζ» χρημάτων από τον Κώστα Λεφάκη: Κριοί και άλλα 4 ζώδια περιμένουν «χρυσές» μέρες

Χρυσό 24ωρο γι' αυτά τα 4 ζώδια - Χαρμόσυνα νέα από τον Κώστα Λεφάκη

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην εμπιστεύεστε άτομα που υπόσχονται ανεξέλεγκτες πηγές κέρδους. Δεν είναι σήμερα η καλύτερη δυνατή μέρα για τα προσωπικά σας ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μείνετε σταθεροί σε ό,τι έχετε υποσχεθεί στον επαγγελματικό τομέα, έτσι μόνο θα μπορέσετε να κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών και των ανωτέρων σας μακροπρόθεσμα.

ΛΕΩΝ

Διώξτε σήμερα τις αρνητικές σκέψεις που μόνο απαισιοδοξία θα μπορούσαν να σας φέρουν. Δώστε χαρά στους γύρω σας μέσα από δική σας καλή διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα είναι μάλλον δύσκολη και τίποτα δεν δείχνει να σας «τρέχει». Η συζήτηση ανάμεσα σε φίλους είναι καμιά φορά λυτρωτική και μπορεί να σώσει από πολλές παγίδες.

Ζώδια σήμερα – Κώστας Λεφάκης: Ακολουθούν προβλέψεις για άλλα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να κατανοήσετε τους δισταγμούς των συνεργατών σας και βοηθήστε τους να λύσουν τα προβλήματά τους. Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα ίσως αναβάλει κάποια σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φροντίστε να χαλαρώσετε βρίσκοντας περισσότερη ώρα για ξεκούραση και ψυχαγωγία. Καλόν είναι σήμερα οι μετακινήσεις να γίνονται με προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διάστημα αυτό ευνοείται η διαχείριση κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων, αρκεί να διασφαλίσετε τα συμφέροντά σας. Μην αδιαφορείτε για μικρά πρακτικά ζητήματα, γιατί διογκώνονται ασύμφορα.

Χρυσό 24ωρο γι' αυτά τα 4 ζώδια - Χαρμόσυνα νέα από τον Κώστα Λεφάκη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν κάνετε τον απολογισμό της κοινής πορείας με τον σύντροφο ή τους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί σας ίσως νιώσετε κάποια ανάμεικτα συναισθήματα. Επικοινωνήστε πιο ουσιαστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο συνδυασμός της δράσης και της έντονης νεανικότητας που χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους του ζωδίου σας επηρεάζει θετικά την ψυχική σας κατάσταση αυτό το σαββατοκύριακο.

ΙΧΘΕΙΣ

Φροντίστε να υπάρχει μια ισορροπία στις διαθέσεις σας πριν από κάθε κοινωνική ή επαγγελματική σας εξόρμηση. Θα δείτε ότι έτσι μόνο η δράση σας μπορεί να εξασφαλίσει θετικά αποτελέσματα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.