Τεράστια ευκαιρία για τρελό χρήμα ΚΑΙ για τα 12 ζώδια: Σύνοδος Δία – Ουρανού στις 21/4 από την Αθηνά Βαγενά

April 16, 2024


Στις 21 Απριλίου 2024, η σύνοδος Δία – Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, αναμένεται να ανοίξει ένα νέο κύκλο σπουδαίων και ουρανοκατέβατων νέων ευκαιριών, προσφέροντας τύχη και σημαντικές προοπτικές επέκτασης.Η σύνοδος Δία – Ουρανού πραγματοποιείται κάθε 13-14 χρόνια, η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε ήταν τον Ιανουάριο του 2011 στο ζώδιο των Ιχθύων, ενώ η επόμενη φορά που θα σχηματιστεί η συγκ…

...εκριμένη σύνοδος είναι τον Σεπτέμβριο του 2037. Αξίζει να τονίσουμε εδώ, ότι στο ζώδιο του Ταύρου η σύνοδος Δία – Ουρανού έχει να συμβεί από τον Απρίλη του 1941, δηλαδή πριν 83 χρόνια.Δίας ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, των ευκαιριών, της πνευματικής γνώσης, της πίστης, των εμπειριών,...

Στις 21 Απριλίου 2024, η σύνοδος Δία – Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, αναμένεται να ανοίξει ένα νέο κύκλο σπουδαίων και ουρανοκατέβατων νέων ευκαιριών, προσφέροντας τύχη και σημαντικές προοπτικές επέκτασης.

Η σύνοδος Δία – Ουρανού πραγματοποιείται κάθε 13-14 χρόνια, η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε ήταν τον Ιανουάριο του 2011 στο ζώδιο των Ιχθύων, ενώ η επόμενη φορά που θα σχηματιστεί η συγκεκριμένη σύνοδος είναι τον Σεπτέμβριο του 2037. Αξίζει να τονίσουμε εδώ, ότι στο ζώδιο του Ταύρου η σύνοδος Δία – Ουρανού έχει να συμβεί από τον Απρίλη του 1941, δηλαδή πριν 83 χρόνια.

Δίας ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, των ευκαιριών, της πνευματικής γνώσης, της πίστης, των εμπειριών, της ανώτερης μόρφωσης. Ουρανός, ο πλανήτης των ακαριαίες απρόβλεπτων αλλαγών, της επανάστασης, της τεχνολογίας, της εφευρετικότητας, της καινοτομίας, της έρευνας. Η συνάντησή τους από το ζώδιο του Ταύρου, στρέφει την ενέργεια αυτών των πλανητών σε ζητήματα που συνδέονται με αυτό το ζώδιο , που είναι η γη, η σίτιση, το χρήμα, τα μεσιτικά, τα τραπεζικά συστήματα, οι αξίες, οι ανθρώπινες σχέσεις. Σε αυτούς ακριβούς τους τομείς θα δούμε αναπροσαρμογές, αλλαγές, πρωτοπορίες και ξαφνιάσματα για τα επόμενα χρόνια. Αυτό μπορεί να σημαίνει αλλαγές νομισματικές, ασφαλιστικές, τραπεζικές, τροποποιήσεις σε συνήθειες, όμως και μεγάλες εφευρέσεις, ανακαλύψεις. Συχνά μπορεί να παρατηρήσουμε και μία όξυνση των φαινομένων κλιματικής αλλαγής (και σεισμικές δονήσεις)! Στο συγκεκριμένο άρθρο όμως θα δούμε πώς θα επηρεάσει η σύνοδος Δία – Ουρανού σε προσωπικό επίπεδο, γνωρίζοντας τα εξής: Σημαντική επιρροή δέχονται όσοι έχουν κυρίως στον Αστρολογικό τους Χάρτη προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19-23 μοίρα του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου αλλά και του Παρθένου Αιγόκερου.

Διαβάστε επίσης: Οι Υδροχόοι ταυτίζονται: Πέντε λόγοι που αυτό το ζώδιο ζει το δικό του δράμα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Σε ποιο τομέα έχεις την άνεση να μεγαλουργήσεις ως τέλος Μαϊου; Μάθε πού δέχεται το ζώδιο σου εύνοια από την Αθηνά Βαγενά #athinabagena #astrologiacheck #zwdia #zwdia #zwdiagreece #oroskopos #astrologytiktok #astrologysigns #astrologer #astrologia #αστρολογια ♬ πρωτότυπος ήχος – oroskopos.gr

Κριός

Η σύνοδος Δία – Ουρανού, αναμένεται να κορυφωθεί στον οίκο του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τις αξίες της ζωής σου υλικές και συναισθηματικές καθώς με τα αποκτήματά σου, τα χρήματα που λαμβάνεις από την εργασία σου! Με την κορύφωση του φαινομένου, σε διακατέχει έντονα η επιθυμία να πάρεις τα ρίσκα σου, να εφαρμόσεις στην ζωή σου τις αλλαγές εκείνες που θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω τον τομέα των οικονομικών σου! Θα χρειαστεί να είσαι όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο εγκρατής και λογικός, εξετάζοντας νέους τρόπους που θα μπορούσαν να τονώσουν το εισόδημά σου. Η όψη αυτή, επιφυλάσσει αλλαγή και βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης, μέσω της δικής σου προσαρμογής σε νέα δεδομένα, τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι μπαίνεις σε μία περίοδο που με νέους πρωτοποριακούς, ευρηματικούς τρόπους θα καταφέρεις να αυξήσεις τις πηγές εσόδων σου. Οι ευκαιρίες επέκτασης που ανοίγονται για το ζώδιο σου, προσφέρονται μέσω νέων γνωριμιών, του κοινωνικού κύκλου, προτάσεων που θα δεχθείς, ενώ και η χρήση τεχνολογικών μέσων, η έρευνα, η αναζήτηση θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις έναν νέο κύκλο που σταδιακά θα σου προσφέρει περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά για τη πορεία σου! Επιπλέον, οι συμπτώσεις σε φέρνουν κοντά σε νέους ανθρώπους που έχετε ένα κοινό όραμα και κοινά σχέδια και αξιολογείς με έναν διαφορετικό τρόπο τα δεδομένα γύρω σου!

Ταύρος

Η σπάνια σύνοδος Δία – Ουρανού κορυφώνεται στο δικό σου ζώδιο φίλε μου Ταύρε και αναμένεται να ανοίξει έναν ολοκαίνουργιο κύκλο στην ζωή σου που πρωτίστως θα αλλάξεις εσύ ο ίδιος, ψυχολογικά, πνευματικά ακόμα και μορφωτικά! Θα κάνεις τα μεγάλα άλματα ζωής, θα ακολουθήσεις το ρεύμα αλλαγών που πάντα σε τρόμαζε και θα δεις την κατάσταση της προσωπικής σου ζωής να αλλάζει, ίσως γιατί μετά από καιρό, θα είσαι εσύ ο ίδιος πιο ανοιχτός σε κάθε τι καινούργιο! Η σύνοδος αυτή προσφέρει νέες γνώσεις, νέες εμπειρίες, με κάθε τρόπο και κάθε μέσο … Ο Παράγοντας της τύχης θα είναι φυσικά με το μέρος σου και θα σου ανοιχτούν νέες πόρτες στις οποίες θα διαπρέψεις! Η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής αλλάζει, είτε με νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην ζωή σου, είτε επειδή εσύ ο ίδιος επιζητάς πλέον έναν νέο τρόπο κάλυψης των αναγκών σου! Οι λέξεις αυτονομία και απελευθέρωση είναι οι απόλυτα ταιριαστές για σένα και την επιρροή που θα δεχθείς από αυτή την σύνοδο! Ο νέος κύκλος που ανοίγεται μπροστά σου σε βοηθά να ανακαλύψεις νέες δυνατότητές σου, να αυτονομηθείς πλήρως και να απελευθερωθείς από ότι σε καταπίεζε ή σε έφερνε στάσιμο τα τελευταία χρόνια, ενώ χαρακτηριστική θα είναι η εύνοια του ονόματός σου, της επαγγελματικής δραστηριότητας και των οικονομικών! Η τόλμη, η αλλαγή, η ανανέωση και τα ξαφνικά αναπάντεχα της ζωής, θα είναι εμφανή ακόμα και στον περίγυρο σου!

Δίδυμοι

Μπορεί η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό, να μην επηρεάζει άμεσα ή αλλιώς «στενά» το δικό σου ζώδιο, αποτελεί όμως ένα σημαντικό δίχτυ προστασίας στα δύσκολα, που άξαφνα σου προσφέρει λύσεις σε προβλήματα που σε ταλανίζουν! Είναι μία όψη που θα σε ευεργετήσει στα επαγγελματικά σου, όπου θα συνάψεις νέες κρυφές συμμαχίες ή θα δεχθείς υποστήριξη από ανθρώπους που θα αποτελέσουν τον δικό σου φύλακα άγγελο στα δύσκολα! Επιπλέον θα σταθείς τυχερός στην ανάπτυξη νέων γνώσεων, νέων εμπειριών, που θα λειτουργήσουν απελευθερωτiκά ή αλλιώς λυτρωτικά και στον ψυχισμό σου! Ανακαλύπτεις νέες πτυχές του εαυτό σου, ξεπερνάς τα ψυχολογικά σου σκοτάδια, αφυπνίζεσαι εσωτερικά, και καταφέρνεις και βρίσκεις πρωτότυπες λύσεις, για να μπορέσεις να λύσεις τα κρυφά και τα μυστήρια της ζωής σου!

Καρκίνος

Η συνάντηση Δία – Ουρανού θα σταθεί ιδιαίτερα ωφέλιμη για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Καρκίνε και η επιρροή της ουσιαστικά εκ πρώτης όψεως θα φανεί στην ανάπτυξη του κοινωνικού σου κύκλου, στην επαφή σου με νέους ανθρώπους, στην τόνωση του δικτύου γνωριμιών σου! Η θετική επιρροή όμως δεν θα μείνει μόνο σε αυτό το στάδιο αλλά αναμένεται να υπάρξουν και οι ευκαιρίες εκείνες για να κάνεις μεγάλες αλλαγές στην ζωή σου, θα είσαι ο αποδέκτης όμορφων εκπλήξεων και θα σου γεννηθούν νέα όνειρα και νέες προσδοκίες για το αύριο! Αντίστοιχα μπορώ να πω ότι θα έχεις σημαντικά οφέλη στην ανάπτυξη της εργασίας και του πελατολόγιου σου και στην τόνωση των οικονομικών και σε αυτό θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο οι γνωριμίες σου, η τόνωση στο πελατολόγιο σου ή ακόμα και κάποιο βοήθημα οικονομικό που θα σε στηρίξει να αναστηλώσεις την επιχείρησή σου (αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας)

Λέων

Η σύνοδος Δία – Ουρανού πραγματοποιείται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου και η επιρροή της είναι έντονη και δυναμική, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 10-15 Αυγούστου. Ο νέος συνοδικός κύκλος Δία – Ουρανού, αναμένεται να εκτοξεύσει την καριέρα σου στα ύψη, θα σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες για να κάνεις βήματα εξέλιξης και προόδου επαγγελματικής, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τώρα θα ξεκινήσεις την δουλειά των ονείρων σου, θα δεχθείς μία προαγωγή, θα προκύψουν επαγγελματικές αλλαγές που θα σε ευνοήσουν, ή θα υπάρξει αναπάντεχα η ευκαιρία για πρόοδο και ανάπτυξη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Το όνομά σου θα ακουστεί πολύ περισσότερο στους κύκλους που δραστηριοποιείσαι, ενώ θα λάβεις σημαντική αναγνώριση για τα επιτεύγματά σου! Δεν θα λείψουν οι νέες συνεργασίες αλλά και τα δημιουργικά σχέδια! Στην δική σου περίπτωση ωστόσο εκτός από τον επαγγελματικό τομέα, η σύνοδος Δία – Ουρανού μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά και στον προσωπικό τομέα, φέρνοντας στην ζωή σου ένα νέο άνθρωπο, με τον οποίο θα έχεις κοινή προοπτική και μέλλον!

Παρθένος

Η σύνοδος Δία – Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, είναι μία αστρολογική όψη που θα φέρει αέρα αισιοδοξίας και ανανέωσης στην ζωή σου! Αλλάζεις φιλοσοφία και στάση ζωής, αποκτάς νέες εμπειρίες και ανοίγονται νέοι ορίζοντες για το μέλλον σου! Πολύ πιο τυχερός θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί 10-15 Σεπτεμβρίου όπου δέχεσαι άμεσα στην επιρροή αυτής της όψης! Επιτεύγματα σε θέματα σπουδών, μεταπτυχιακών, αλλά και σε δραστηριότητες νομικές, είναι μερικά από τα ατού αυτής της όψης. Επέκταση σε επαγγέλματα που συνδέονται με τον τουρισμό, τα media, την εκπαίδευση ή και τα νομικά είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Νέες γνωριμίες θα βάλουν το λιθαράκι τους αυτή την περίοδο για να δεις την ζωή από μία διαφορετική οπτική γωνία! Στην δική σου περίπτωση ισχύει και το ενδεχόμενο, αλλαγή τόπου διαμονής, ή ακόμα και μετοίκιση στο εξωτερικό!

Ζυγός

H σύνοδος Δία – Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, αναμένεται να σου χαρίσει οφέλη στα οικονομικά μέσω τρίτων, τι μπορεί να σημαίνει αυτό φίλε μου Ζυγέ; Μπαίνεις σε ένα διάστημα που θα δεις τα οικονομικά να βελτιώνονται, είτε γιατί το εισόδημα του/της συζύγου αυξάνεται, είτε βρίσκεσαι κερδισμένος μέσω ενός μπόνους, επιδόματος, είτε προχωρά επιτυχώς μία διαδικασία πώλησης, μίσθωσης ή κληρονομιάς. Είναι ένα διάστημα όμως που και εσύ από την πλευρά σου θα προχωρήσεις σε μία μορφή οικονομικής επένδυσης. Σε ψυχολογικό υπόβαθρο η όψη αυτή θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από φοβίες και αρνητικά συναισθήματα που οι ρίζες τους ανήκουν στο παρελθόν σου, ενώ θα ενισχυθεί το πάθος για ζωή. Νέες ερωτiκές περιπέτειες θα ξυπνήσουν για τα καλά τα ερωτiκά σου ένστικτα και θα ανακαλύψεις μία νέα πλευρά σου στον ερωτiκό τομέα!

Σκορπιός

Είσαι από τα ζώδια που θα βρεθείς εξαιρετικά κερδισμένος από την σύνοδο Δία- Ουρανού, ιδιαίτερα Σκορπιέ μου αν έχεις γεννηθεί 10-15 Νοεμβρίου! Η τύχη, οι ευκαιρίες και τα αναπάντεχα της περιόδου, έρχονται μέσω από τις σχέσεις σου, από τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος, από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Δεν λείπει όμως και η ευκαιρία να καλωσορίσεις νέους ανθρώπους στην ζωή σου και να ξυπνήσει εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα η επιθυμία της συντροφικότητας! Δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες οικονομικής τόνωσης, επέκτασης ακίνητης περιουσίας, μέσω σημαντικών γνωριμιών και επαφών, που θα προκύψουν στην ζωή σου εντελώς ξαφνικά! Σε κάθε περίπτωση, παρέμεινε ανοιχτός και δεκτικός στα ξαφνικά καλέσματα της τύχης που έρχονται μέσα από νέα άτομα ή νέες προτάσεις που θα έχουν ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή σου!

Τοξότης

Η σύνοδος Δία – Ουρανού αναμένεται να είναι μία αστρολογική όψη που θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις ένα νέο, πιο ικανοποιητικό πλαίσιο στην καθημερινότητα και στην εργασία σου! Ακολουθείς έναν νέο τρόπο ζωής, ξεκινάς νέες δραστηριότητες, απελευθερώνεσαι από αδιαθεσίες ή και προβλήματα που ταλάνιζαν την ψυχική και σωματική σου ευεξία, ακολουθείς νέους – εναλλακτικούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αδυναμίες που σε ταλαιπωρούσαν. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι φανερό ότι θα υπάρξουν σημαντικές ανανεώσεις το επόμενο διάστημα, θα εμπλουτίσεις τις υπηρεσίες σου (αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας), θα ενισχύσεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και θα ακολουθήσεις νέες τεχνοτροπίες (αν είσαι υπάλληλος), το γεγονός αυτό θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις ένα νέο, πιο ικανοποιητικό μονοπάτι στα επαγγελματικά!

Αιγόκερως

Η Σύνοδος Δία – Ουρανού αναμένεται να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για το δικό σου ζώδιο , ιδιαίτερα αγαπητέ μου Αιγόκερε για σένα που έχεις γεννηθεί 10-15 Ιανουαρίου που δέχεσαι άμεση επιρροή! Ξαφνικές εκπλήξεις αναμένεται να έρθουν στην ζωή σου με αυτή την όψη, που θα δώσουν χαρά, ικανοποίηση, αλλά και περισσότερη ελευθερία και άνεση για να απολαύσεις τα ωραία της ζωής! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, είναι πολύ πιθανό να εισβάλει εντελώς απρόσμενα στην ζωής ου αυτό το διάστημα. Μία άλλη εκδοχή της όψης, είναι ένας ξαφνικός απόγονος, ή μία μεγάλη χαρά από τα παιδιά σου! Μπαίνεις σε περίοδο που ξεκινάς νέα δημιουργικά σχέδια, αφήνεις τον εαυτό σου πιο ελεύθερο να χαρεί και να απολαύσει, ενώ οι συνθήκες σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο τυχερός ή ότι έχεις μεγαλύτερη «ρέντα» στην ζωή σου, ή ακόμα και στο χρήμα!

Υδροχόος

Σύνοδος Δία – Ουρανού και εσύ αγαπητέ μου Υδροχόε, παρατηρείς την ζωή σου να αλλάζει με κάθε τρόπο, γεγονός που σε απελευθερώνει από την στασιμότητα αλλά και σε παρακινεί να κυνηγήσεις όνειρα, σχέδια και να είσαι περισσότερο ο εαυτός σου! Μπαίνεις σε περίοδο που βελτιώνεται το επίπεδο διαβίωσής σου, πολύ πιθανότατα αλλάζεις σπίτι (πηγαίνεις κάπου που είσαι καλύτερα), ή κάνεις μία επένδυση οικογενειακή, όμως αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου σου (πιθανότατα και εσύ) βλέπεις την οικογένειά σου να μεγαλώνει, ή παίρνεις την απόφαση εντελώς ξαφνικά να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια! Ξεπερνιούνται προβλήματα που αφορούσαν το σπίτι σου, νιώθεις πιο ανάλαφρος ψυχολογικά και καταστρώνεις με μεγαλύτερη άνεση νέα επεκτατικά σχέδια για την πορεία σου! Πιο έντονη επιρροή δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί 8-14 Φεβρουαρίου!

Ιχθύς

Νέες προοπτικές έρχονται και για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ιχθύ με την σύνοδο Δία – Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου! Μπαίνεις σε περίοδο που προκύπτουν νέες προτάσεις, νέες γνωριμίες, όμορφες συμπτώσεις, ενώ δέχεσαι και τις προτάσεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω και στα επαγγελματικά σου! Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, γίνεσαι πιο τολμηρός στο καινούργιο, και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα από μία νέα οπτική γωνία! Νέες συμφέρουσες συμφωνίες αναμένεται να σε βοηθήσουν να επιτύχεις έναν σημαντικό επαγγελματικό στόχο! Παράλληλα είσαι σε περίοδο που είναι πολύ πιθανή η αγορά ή ανανέωση μεταφορικού μέσου!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.