«Ποταμός» χρημάτων η Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

April 17, 2024


Άση Μπήλιου: Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά όνειρα.Στις 02:22 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και θα προχωρήσει στον Λέοντα στις 05:24. Η Σελήνη στον Λέοντα μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα, ενώ θα είμαστε πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα μας αλλά και πι…

...ο δημιουργικοί.Οι πρωινές ώρες είναι λίγο πιο πιεστικές με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα κυρίως για τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Αποφύγετε να ορθώσετε τον εγωισμό σας στις σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές. Το υπόλοιπο...

Άση Μπήλιου: Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά όνειρα.

Στις 02:22 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και θα προχωρήσει στον Λέοντα στις 05:24. Η Σελήνη στον Λέοντα μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα, ενώ θα είμαστε πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα μας αλλά και πιο δημιουργικοί.

«Ποταμός» χρημάτων η Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 3 ζώδια

Οι πρωινές ώρες είναι λίγο πιο πιεστικές με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα κυρίως για τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Αποφύγετε να ορθώσετε τον εγωισμό σας στις σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές. Το υπόλοιπο της μέρας θα είναι πιο άνετο.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.