Η σύνοδος Δία-Ουρανού στον Ταύρο φέρνει απροσδόκητα μεγάλη τύχη σε αυτά τα ζώδια

April 17, 2024


Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό είναι μια σπάνια όψη που δε συμβαίνει συχνά, γι’ αυτό και θεωρείται το μέγιστο αστρολογικό γεγονός του 2024. Δίας και Ουρανός θα συναντηθούν στον Ταύρο θα συναντηθούν στις 21 Απριλίου, όπου, σε κοσμικό επίπεδο, η σύνοδός τους δημιουργεί ένα ελπιδοφόρο πλαίσιο και πολλές και απρόσμενες προοπτικές, άλματα και “γυρίσματα της τύχης”. Ωστόσο, η ενέργεια των δύο πλανητών …

...είναι πολύ μεγάλη και οι καταστάσεις μπορεί να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, καθώς η τήρηση των ισορροπιών δεν είναι το κύριο ζητούμενο.Σε προσωπικό επίπεδο, όμως, θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, αφού συγκεκριμένα άτομα/ζώδια θα λειτουργήσουν απελευθερωτiκά, θα επιχειρήσουν...

Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό είναι μια σπάνια όψη που δε συμβαίνει συχνά, γι’ αυτό και θεωρείται το μέγιστο αστρολογικό γεγονός του 2024. Δίας και Ουρανός θα συναντηθούν στον Ταύρο θα συναντηθούν στις 21 Απριλίου, όπου, σε κοσμικό επίπεδο, η σύνοδός τους δημιουργεί ένα ελπιδοφόρο πλαίσιο και πολλές και απρόσμενες προοπτικές, άλματα και “γυρίσματα της τύχης”. Ωστόσο, η ενέργεια των δύο πλανητών είναι πολύ μεγάλη και οι καταστάσεις μπορεί να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, καθώς η τήρηση των ισορροπιών δεν είναι το κύριο ζητούμενο.

Σε προσωπικό επίπεδο, όμως, θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, αφού συγκεκριμένα άτομα/ζώδια θα λειτουργήσουν απελευθερωτiκά, θα επιχειρήσουν να ξεφύγουν απ’ ό,τι τους κρατάει πίσω ή τους στερεί την εξέλιξη και φυσικά η φράση “η τύχη βοηθά τους τολμηρούς” ίσως είναι από τις λίγες φορές που θα βρει το πραγματικό της νόημα.

Σε τρία ζώδια, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να γυρίσει ο τροχός και να γελάσει το χειλάκι τους, αφού από τελευταία μπορεί να βρεθούν πρώτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με Δία και Ουρανό να συναντιούνται στο ζώδιό σου, οι προοπτικές εξέλιξής σου είναι τεράστιες, αρκεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στις σχέσεις σου. Μια μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο διαφαίνεται, κυρίως αν μέχρι τώρα η τύχη σε είχε… αγνοήσει. Δεν αποκλείεται ένας έρωτας-σταθμός, μια επισημοποίηση, ακόμα και γάμος, μια συνεργασία που θα αποφέρει κέρδη, παρότι δε σου γέμιζε αρχικά το μάτι ή και ένα δικό σου εγχείρημα, που μέχρι πρότινος το φοβόσουν να αποβεί ιδιαίτερα επιτυχημένο. Κάτι “μεγάλο” και συναρπαστικό θα ξεκινήσει τώρα που θα σε βγάλει από την αφάνεια. Πίστεψε στις δυνάμεις σου, σκέψου έξω από τα συνηθισμένα πλαίσια, ρίσκαρε και δε θα χάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Με τη σύνοδο Δία-Ουρανού στον 2ο οίκο σου, νιώθεις τα έντονα vibes και μιας και η φύση σου είναι τέτοια, είναι πολύ πιθανό να ξεσηκωθείς από τις προοπτικές που θα ανοιχτούν ξαφνικά μπροστά σου, τόσο σε υλικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ένας αέρα αλλαγής θα σε συνεπάρει, θα γίνεις πιο τολμηρός και “άφοβος” και ενδεχομένως να “σκάσουν” κι από το πουθενά ευκαιρίες που θα ξελασπώσουν, είτε στον έναν είτε στον άλλον τομέα. Πιθανή είναι και μια μεγάλη αγορά ή επένδυση ή “ζεστό χρήμα” που θα έρθει από μια όχι και τόσο συνηθισμένη πηγή, που θα σε βοηθήσει να πάρεις αυτά που ήθελες, αλλά και να βάλεις κι ένα ποσό στην άκρη. Όσο για τα ερωτiκά… μάλλον θα “ρεφάρεις”!

ΖΥΓΟΣ

Ο τρίτος και τελευταίος που θα ευνοηθεί από αυτή τη σύνοδο είσαι εσύ, καθώς γίνεται στον 8ο οίκο σου και σου υπόσχεται να σε βγάλει από το… τούνελ, είτε το οικονομικό είτε το ερωτiκοσeξουαλικό. Απρόσμενες, αλλά θετικές εξελίξεις είναι πιθανές σε αυτά τα δύο μέτωπα, που θα κάνουν το χειλάκι σου να γελάσει. Χρήματα από το πουθενά θα σε βοηθήσουν να ξελασπώσεις ή να κλείσεις τρύπες σε τράπεζα, εφορία ή άλλες, ενώ κι ένας ευνοϊκός διακανονισμός θα σε κάνει να ανασάνεις και να αποβάλλεις το άγχος σου. Από την άλλη, μπορεί να διώξεις τη μοναξιά σου, αφού θα ελκύσεις ένα άτομο που συγκεντρώνει όλα αυτά που έψαχνες κι ακόμα περισσότερα, αρκεί να διώξεις τις αμφιβολίες που συχνά σε βασανίζουν και να πεις το “ναι”!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.