Κάν’ τον να ζηλέψει για να σε γυρέψει: Αυτά τα ζώδια είναι οι άνδρες που πρέπει… να φτύσεις ώστε να «κολλήσουν»

April 18, 2024


Όπως και για τις γυναίκες, έτσι και στους άνδρες ισχύει, ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες σχετικά με το φλερτ. Στη μία εξ αυτών πρέπει εξαρχής να δείξεις τα συναισθήματά σου, ενώ στην άλλη πρέπει… να αδι…

...αφορήσεις για να ενδιαφερθούν για χάρη σου.Κάποια ζώδια σύμφωνα με τα άστρα ξεχωρίζουν για αυτή τους την τάση και από ότι φαίνεται η αδιαφορία είναι ο μόνος τρόπος να τρέξουν κοντά στο αντικείμενο του πόθου τους, αν και πρέπει να προσeξετε ποιο ζώδιο θα είναι το ταίρι σας.ΚριόςΑν...

Όπως και για τις γυναίκες, έτσι και στους άνδρες ισχύει, ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες σχετικά με το φλερτ. Στη μία εξ αυτών πρέπει εξαρχής να δείξεις τα συναισθήματά σου, ενώ στην άλλη πρέπει… να αδιαφορήσεις για να ενδιαφερθούν για χάρη σου.

Κάποια ζώδια σύμφωνα με τα άστρα ξεχωρίζουν για αυτή τους την τάση και από ότι φαίνεται η αδιαφορία είναι ο μόνος τρόπος να τρέξουν κοντά στο αντικείμενο του πόθου τους, αν και πρέπει να προσeξετε ποιο ζώδιο θα είναι το ταίρι σας.

Κριός

Αν έχεις γνωρίσει και έχεις γοητευτεί από έναν Κριό πρέπει να ξέρεις ότι για να τον κερδίσεις πρέπει πρώτα να αδιαφορήσεις! Σε καμία περίπτωση δηλαδή μην βιαστείς να δείξεις όλο σου το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον. Ο Κριός που είναι πολύ περιπετειώδης και του αρέσουν οι προκλήσεις δεν θέλει να θεωρήσει τη γυναίκα διαθέσιμη και δεδομένη από την αρχή. Αυτό πολύ πιθανόν να τον ξενερώσει γρήγορα. Δοκίμασε λοιπόν να τον φτύσεις και τότε θα δεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Εκείνος αν του αρέσεις θα προσπαθήσει να σε διεκδικήσει και αυτό θα του αρέσει πολύ και όσο τον δυσκολεύεις σε αυτό τόσο θα πεισμώνει και θα σε θέλει περισσότερο! Απόλαυσε και εσύ λοιπόν αυτό το ερωτiκό παιχνίδι και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα χάσεις!

Ζώδια και αδιαφορία

Δίδυμος

Ο Δίδυμος βλέπει πάντα την αρχή μια γνωριμίας σαν παιχνίδι και αυτό δεν θέλει να του το χαλάσεις με τίποτα. Δοκίμασε λοιπόν να τον γράφεις λίγο, να μην λες τα πάντα, να τον αφήνεις να έχει ερωτηματικά και απορίες για εσένα χωρίς όμως να εξαφανίζεσαι και εντελώς γιατί βαριέται και εύκολα και μπορεί να τον χάσεις. Απλά κράτα τον λίγο σε αναμονή και βρες έξυπνους τρόπους να του κεντρίζεις το ενδιαφέρον και το μυαλό χωρίς όμως να είσαι 100% εκεί από την αρχή. Το κυνηγητό στον έρωτα είναι από τα αγαπημένα του παιχνίδια, το διασκεδάζει πολύ και επίσης στοιχηματίζει με τον εαυτό του για να σε κερδίσει, και πρέπει να ξέρεις ότι ένας Δίδυμος δεν θέλει να χάνει ποτέ!

Καρκίνος

Και ο συναισθηματικός και ρομαντικός Καρκίνος όμως αν και δεν θα το περιμέναμε δείχνει να κολλάει όταν μια γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αδιαφορεί. Μην του τα δώσεις όλα έτοιμα λοιπόν και μην τον αφήσεις από την αρχή να θεωρήσει ότι εύκολα μπορεί να σε έχει γιατί μετά θα σε θεωρήσει δεδομένη. Δεν θα φύγει απλώς δεν θα έχει τόσο ενθουσιασμό απέναντι σου. Άλλωστε και ο ίδιος λόγω μεγάλης ανασφάλειας θα καθυστερήσει να σου δείξει τι αισθάνεται πραγματικά για να μην εκτεθεί. Ακολούθησε και εσύ λοιπόν την ίδια τακτική και να είσαι σίγουρη ότι αργά ή γρήγορα θα λυγίσει και θα γίνει δικός σου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.