Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτό είναι το μυστικό χαρακτηριστικό σου!

April 18, 2024


Σε κάθε ζώδιο υπάρχουν στοιχεία που θα τα βρούμε σε όλους τους εκπρόσωπους αυτού του ζωδίου. Τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εμφανή, ενώ υπάρχουν άλλα που δεν τα αντιλαμβάνεσαι με την …

...πρώτη. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι κάθε ζώδιο κρατάει καλά κρυμμένες μερικές πτυχές του χαρακτήρα του. Παρακάτω θα διαβάσεις ποιο είναι εκείνο το στοιχείο το οποίο κάθε ζώδιο της φωτιάς προτιμάει να κρατάει κρυφό από όσους το περιβάλλουν.ΚΡΙΟΣΩς Κριός, έχεις την ανάγκη να...

Σε κάθε ζώδιο υπάρχουν στοιχεία που θα τα βρούμε σε όλους τους εκπρόσωπους αυτού του ζωδίου. Τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εμφανή, ενώ υπάρχουν άλλα που δεν τα αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη. 

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι κάθε ζώδιο κρατάει καλά κρυμμένες μερικές πτυχές του χαρακτήρα του. Παρακάτω θα διαβάσεις ποιο είναι εκείνο το στοιχείο το οποίο κάθε ζώδιο της φωτιάς προτιμάει να κρατάει κρυφό από όσους το περιβάλλουν.

ΚΡΙΟΣ

Ως Κριός, έχεις την ανάγκη να είσαι πάντα το αφεντικό σε οποιαδήποτε ομαδική κατάσταση. Εάν δεν είσαι ο… διευθυντής, θα κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να το αλλάξεις αυτό, το συντομότερο. Απλώς δεν είναι στη φύση σου να έρχεσαι δεύτερος!

Ωστόσο, θα πρέπει κάθε φορά να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφιερώσεις χρόνο στο να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι καλή ιδέα να… συντρίψεις τους πάντες προκειμένου να φτάσεις στην κορυφή.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, είσαι ένα γοητευτικό άτομο, που όμως δεν ανέχεσαι να σε ενοχλούν. Από τη στιγμή που θα βάλεις κάτι στο μάτι που το θέλεις πολύ, δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσεις να ξεφύγει.

Εάν συναντήσεις ένα πρόσωπο που θεωρείς ότι μπορεί να γίνει ο σύντροφος της ζωής σου, είναι πιθανό να χωρίζεις συνεχώς και να ξανασμίγεις μαζί του, μέχρι να καταλάβεις τι θέλεις πραγματικά. Γενικά, όσο καταδεκτικός κι αν δείχνεις, κατά βάθος είσαι εκλεκτικός και έχεις δύσκολα γούστα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ, Τοξότη, μισείς θανάσιμα την προσκόλληση. Έχεις την τάση να αλλάζεις συντρόφους, κάτι που σε εμποδίζει να δημιουργήσεις μια αφοσιωμένη σχέση στην οποία θα παραμείνεις. Είσαι πάντα έτοιμος να ξεκινήσεις μια περιπέτεια όποτε σου δοθεί η ευκαιρία, αλλά το πρόβλημα είναι πώς οι υποψήφιοι/ες σύντροφοί σου δεν το αντιλαμβάνονται αυτό από την αρχή.

Έτσι, εμπλέκεσαι σε περιπέτειες που αφήνουν πίσω τους άτομα σημαδεμένα από τα βέλη σου! Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό που αποτελεί… κρυφή πληγή για σένα και σου δημιουργεί αδιέξοδα  προβλήματα σε βάθος χρόνου.

Διάβασε επίσης: 

Τα 4 ζώδια που υπολογίζουν κάθε τους κίνηση!

3 ζώδια που δεν κρατάνε μυστικό και 3 που είναι… «τάφοι»

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.