Ζώδια: Κατασκοπευτικός ο ρόλος του Ερμή, από τον Σκορπιό! by MagicF’Ariel..

April 20, 2024


Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πώς μπορώ να αντισταθώ.. σε αυτό το ζώδιο που λέγεται Σκορπιός! Ο φτερωτός άγγελος Ερμής, βρήκε την ευκαιρία να φορέσει τα μαύρα του φτερά, να γίνει λίγο κακό παιδί και ν…

...α κάνει καμιά ζαβολιά, έτσι για την τσαχπινιά!Και ξαφνικά τα μαντάτα έχουν έναν αέρα Σκορπίσιο! Νευράκια πολλά θα έλεγα, κυρίως οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, τις μέρες αυτές! Κόκκινο πανί και ντου από παντού! Βγαίνει αυθόρμητα το θέμα, έχει και ο καθένας...

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πώς μπορώ να αντισταθώ.. σε αυτό το ζώδιο που λέγεται Σκορπιός! Ο φτερωτός άγγελος Ερμής, βρήκε την ευκαιρία να φορέσει τα μαύρα του φτερά, να γίνει λίγο κακό παιδί και να κάνει καμιά ζαβολιά, έτσι για την τσαχπινιά!

Και ξαφνικά τα μαντάτα έχουν έναν αέρα Σκορπίσιο! Νευράκια πολλά θα έλεγα, κυρίως οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, τις μέρες αυτές! Κόκκινο πανί και ντου από παντού! Βγαίνει αυθόρμητα το θέμα, έχει και ο καθένας τα βάσανά του, ας τραγουδήσουμε λοιπόν φωτιά στα Σαββατόβραδα και σε όλες τις καθημερινές..! Μέχρι και τις 24/11 ζόρικα τα πράγματα επικοινωνιακά κυρίως.. Μετά όπως φαίνεται μπαίνουμε σε Christmas mood!

Σοβαρά τώρα, ο Ερμής από τον Σκορπιό, δέχεται τις καλές και τις κακές επιρροές του, το μήνυμα που θα λάβει ο καθένας από εμάς, είναι ένας γρίφος! Κάποιοι θα τον λύσουν εύκολα, κάποιοι ίσως και καθόλου! Ο λόγος μας γίνεται κάπως επιθετικός, αρπαζόμαστε με το παραμικρό και υπάρχει μια ένταση γενικώς, σε όλες τις σχέσεις, ακόμα και στις πιο ωραίες!

Πλην των ζωδίων που επηρεάζονται άμεσα, προτείνω οι μισοί να κάνουν πίσω, αφού οι άλλοι μισοί θα είναι του λωλού! Το «Εγώ» του καθενός θα καθορίσει το αποτέλεσμα! Βλέπω οι παρεξηγήσεις να έχουν την τιμητική τους, πού να ήταν και ανάδρομος;;; Πάλι καλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.