Δύο ζώδια που θα φροντίσουν να γίνει το δικό τους, σήμερα, 21/04

April 21, 2024


Το ξημέρωμα, η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό τονίζοντας τη γοητεία και τη χάρη μας. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα μας βοηθήσει στο να παραμείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας, να πάρουμε τα ηνία των καταστάσεων και να καταφέρουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει, χωρίς να κάνουμε… εκπτώσεις ή συμβιβασμούς.Τα δύο ζώδια που θα βγάλουν θα βγάλουν δυναμισμό θα είναι οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, κ…

...�ι Υδροχόοι, καθώς η Σελήνη "προσβάλλει" τον 1ο και 9ο οίκο τους, αντίστοιχα. Επιπλέον, θα περάσει το δικό τους, με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς θα έχουν συγκεκριμένα επιχειρήματα ή θα δείξουν στους ανθρώπους τους το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί, προκειμένου να επιλυθούν...

Κυριακή 21/4/2024

Το ξημέρωμα, η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό τονίζοντας τη γοητεία και τη χάρη μας. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα μας βοηθήσει στο να παραμείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας, να πάρουμε τα ηνία των καταστάσεων και να καταφέρουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει, χωρίς να κάνουμε… εκπτώσεις ή συμβιβασμούς.

Τα δύο ζώδια που θα βγάλουν θα βγάλουν δυναμισμό θα είναι οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, καθώς η Σελήνη “προσβάλλει” τον 1ο και 9ο οίκο τους, αντίστοιχα. Επιπλέον, θα περάσει το δικό τους, με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς θα έχουν συγκεκριμένα επιχειρήματα ή θα δείξουν στους ανθρώπους τους το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί, προκειμένου να επιλυθούν οριστικά διάφορα θέματά τους.

Μπορεί, όμως, να γίνουν λίγο απόλυτοι και να μη δέχονται το “όχι” σαν απάντηση, με αποτέλεσμα τα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους να βγάλουν δυσαρέσκεια ή να εκνευριστούν.

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.