Ζώδια Σήμερα 22/04: Αναποφασιστικότητα και καχυποψία

April 22, 2024


Με τη Σελήνη, που από χθες έχει περάσει στον Ζυγό, θα έχουμε την ανάγκη να διατηρήσουμε τις υπάρχουσες ισορροπίες στις σχέσεις και το περιβάλλον μας, αλλά και το αρμονικό κλίμα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γι’ αυτό θα είμαστε πιο υποχωρητικοί, συμβιβαστικοί, με διάθεση να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας. Η γοητεία μας, η κομψότητά μας και οι καλοί μας τρόποι θα ανοίξουν πόρτες και καρδιές και έτ…

...καρδιές και έτσι θα είναι πιο εύκολο να αποκτήσουμε νέες επαφές. Κάποιες αμφιβολίες ή αναποφασιστικότητα πάντως θα μας διακρίνουν κι ίσως να έχουμε δυσκολία να επιλέξουμε τι θα κάνουμε.Αργά το απόγευμα, η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό, η αποφασιστικότητα και η ανάγκη μας...

Δευτέρα, 22/04/2024

Με τη Σελήνη, που από χθες έχει περάσει στον Ζυγό, θα έχουμε την ανάγκη να διατηρήσουμε τις υπάρχουσες ισορροπίες στις σχέσεις και το περιβάλλον μας, αλλά και το αρμονικό κλίμα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γι’ αυτό θα είμαστε πιο υποχωρητικοί, συμβιβαστικοί, με διάθεση να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας. Η γοητεία μας, η κομψότητά μας και οι καλοί μας τρόποι θα ανοίξουν πόρτες και καρδιές και έτσι θα είναι πιο εύκολο να αποκτήσουμε νέες επαφές. Κάποιες αμφιβολίες ή αναποφασιστικότητα πάντως θα μας διακρίνουν κι ίσως να έχουμε δυσκολία να επιλέξουμε τι θα κάνουμε.

Αργά το απόγευμα, η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό, η αποφασιστικότητα και η ανάγκη μας για έλεγχο όμως θα μας εγκαταλείψει, λόγω του τετραγώνου της, αργά το βράδυ, με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Δεν αποκλείεται να αρχίσουμε να υποψιαζόμαστε τους πάντες και παντού να βλέπουμε εχθρούς, ενώ θα μας κατακλύσουν αρνητικά συναισθήματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί του γ’ δεκαημέρου, είστε ευδιάθετοι, χαριτωμένοι και γοητευτικότατοι. Δε χρειάζεται να κάνετε το παραπάνω, απλά να περιφερθείτε σε έναν χώρο, να χαμογελάσετε και αυτόματα θα τραβήξετε την προσοχή κάθε παρευρισκόμενου.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, μπορεί να είστε λίγο αναποφάσιστοι, όμως, αν ζυγιάσετε τα υπέρ και τα κατά, αφήνοντας απέξω το συναισθηματικό κομμάτι, τότε να είστε βέβαιοι ότι θα καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα σε ό,τι αφορά σε όλες τις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, τόσο ερωτiκά, όσο και οικονομικά θα διαπιστώσετε ότι για να βγείτε κερδισμένοι χρειάζεται να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες και με διάθεση γεφύρωσης των διαφορών.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.