AstroPet από 21/04 έως 27/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

April 22, 2024


Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλ…

...ήσει η βδομάδα σας, από 21/04 έως 27/04ΚΡΙΟΣ ♈Μία περίεργα καλή ή αδικαιολόγητα κακή συμπεριφορά θα δείξει το ζωάκι σου σε ένα άλλο κατοικίδιο που θα συναντήσετε στην βόλτα σας ή σε ένα άτομο που θα γνωρίσετε τώρα. Μάλλον δεν θα βρεις κάποια λογική εξήγηση, αν προσπαθήσεις να ανακαλύψεις...

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 21/04 έως 27/04

ΚΡΙΟΣ ♈

Μία περίεργα καλή ή αδικαιολόγητα κακή συμπεριφορά θα δείξει το ζωάκι σου σε ένα άλλο κατοικίδιο που θα συναντήσετε στην βόλτα σας ή σε ένα άτομο που θα γνωρίσετε τώρα. Μάλλον δεν θα βρεις κάποια λογική εξήγηση, αν προσπαθήσεις να ανακαλύψεις τον λόγο που φέρεται έτσι.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Στην προσπάθειά του να κάνει όλο τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί του το pet σου μάλλον θα περάσει σε ακρότητες και για αυτό τον λόγο θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, αφού για να το ηρεμήσεις θα το απομακρύνεις από την πολυκοσμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το ζωάκι σου μάλλον περνάει μία φάση που χρειάζεται ηρεμία και ησυχία για να χαλαρώσει από ό,τι μπορεί να το έχει στρεσάρει ή στενοχωρήσει πρόσφατα. Αν κάνετε μαζί κάτι διαφορετικό μάλλον θα νιώσει καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το ζωάκι σου θα βγάλει τρομερή αντιπάθεια σε κάποιον/α φίλο/η σου που μέχρι τώρα φαινόταν να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Αρχικά θα σου κάνει εντύπωση, όμως μάλλον το ένστικτό του λειτουργεί πιο νωρίς από το δικό σου…

ΛΕΩΝ ♌

Με εμμονικό τρόπο θα σου δείξει το ζωάκι σου όλη του την αγάπη και το ενδιαφέρον του και θα απαιτήσει να κάνεις και εσύ το ίδιο. Αν σε παρακουράσει και προσπαθήσεις να του το κόψεις, θα νιώσει πληγωμένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αν θέλεις να μάθεις κάτι καινούριο στο ζωάκι σου ή να πάτε μία βόλτα σε ένα μέρος, που δεν έχετε ξαναεπισκεφτεί, καλύτερα να περιμένεις να περάσουν λίγο οι μέρες. Θα αισθανθείς ιδιαίτερα ανασφαλές έξω από τα νερά και την ρουτίνα του.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το ζωάκι σου ίσως να έχει μία φοβική συμπεριφορά και κυριολεκτικά να γίνει η ουρά σου, προκειμένου να σε αισθάνεται κοντά του ανά πάσα στιγμή. Δεν θα καταφέρεις να το ξεγελάσεις , ούτε με παιχνίδια , ούτε με άλλα καλοπιάσματα για να χαλαρώσει.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Θα δεις το pet σου να αλλάζει συμπεριφορά απέναντι σε εσένα και στα υπόλοιπα στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Με άλλους θα έρθει πιο κοντά κι άλλους θα τους κρατά χωρίς προφανή λόγο σε απόσταση. Οι ισορροπίες αλλάζουν…

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το ζωάκι σου δεν τρελαίνεται να βρίσκεται σε πολύ κόσμο αυτές τις μέρες, ούτε κι έχει όρεξη για πολλές διαδρομές και βόλτες. Θα το δεις να πεισμώνει και να σε αναγκάζει να κάνετε αυτό που θέλει όποτε νιώθει πως πιέζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το pet σου θα είναι μόνιμα στην τσίτα προκειμένου να προστατεύσει ό,τι και όποιον θεωρεί πως του ανήκει. Η κτητικότητα του θα σου δημιουργήσει προβλήματα και μόνο αν το λούσεις με χάδια και κανακέματα μπορεί να νιώσει κάπως πιο ασφαλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Στο ταψί θα σας χορέψει όλους στο σπίτι το ζωάκι σου, αφού με διάφορες χειριστικές συμπεριφορές και θεατρινισμούς θα παίρνει αυτό που θέλει κάθε φορά. Ξέρει ποιος του έχει αδυναμία κι εκεί χτυπάει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το pet σου θα είναι περίεργα ήσυχο, όμως μόνιμα θα νιώθεις λες και σε παρακολουθεί. Θέλει μεν την ησυχία του και τον χώρο του, αλλά και να μην χάσει την παραμικρή σου κίνηση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.