Απόφυγε τις πολλές συναναστροφές με αυτά τα ζώδια από 23/04 έως 07/05

April 23, 2024


Εμείς πάντως στη θέση σου θα κρατάγαμε αποστάσεις για ένα διάστημα από αυτά τα ζώδια. Κι αυτό γιατί δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση. Έχουν τα θέματά τους και είναι προτιμότερο να τα αφήσεις στην ησυχία τους και να μην τα τσιγκλάς γιατί εσύ θα πληρώσεις στο τέλος τα σπασμένα.Λοιπόν, άκου να δεις πώς πάει το πράγμα. Αν έχεις στο περιβάλλον σου, είτε αυτό είναι φιλικό, είτε επαγγελματικό, είτε …

...οικογενειακό ή αν έχεις σχέση με Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο των πρώτων ημερών (συγκεκριμένα από 1 έως 6 μοίρες), τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα. Μυρίζουν μπαρούτι οι εμπόμενες μέρες για όσους έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή τους προσωπικούς πλανήτες τους στα συγκεκριμένα...

Εμείς πάντως στη θέση σου θα κρατάγαμε αποστάσεις για ένα διάστημα από αυτά τα ζώδια. Κι αυτό γιατί δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση. Έχουν τα θέματά τους και είναι προτιμότερο να τα αφήσεις στην ησυχία τους και να μην τα τσιγκλάς γιατί εσύ θα πληρώσεις στο τέλος τα σπασμένα.

Λοιπόν, άκου να δεις πώς πάει το πράγμα. Αν έχεις στο περιβάλλον σου, είτε αυτό είναι φιλικό, είτε επαγγελματικό, είτε οικογενειακό ή αν έχεις σχέση με Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο των πρώτων ημερών (συγκεκριμένα από 1 έως 6 μοίρες), τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα. Μυρίζουν μπαρούτι οι εμπόμενες μέρες για όσους έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή τους προσωπικούς πλανήτες τους στα συγκεκριμένα ζώδια.

Τα εν λόγω ζώδια επηρεάζονται άμεσα από την Πανσέληνο στον Σκορπιό που γίνεται στις 24 Απριλίου, ενώ θα “χτυπηθούν” και από τα τετράγωνα που θα κάνει ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη διαδοχικά από τον Ταύρο.

Προσπάθησε λοιπόν να είσαι όσο πιο cool γίνεται, να είσαι εσύ ήρεμος/η και να τους δώσεις αρκετό χώρο και χρόνο να… στανιάρουν και να ξαναβρούν τον εαυτό τους σιγά σιγά.

*Η φωτογραφία είναι φτιαγμένη με AI

Διάβασε επίσης: Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 08/04 έως τις 08/05

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.