Χρηματικό «γιουρούσι» από τον Κώστα Λεφάκη – Χρυσή πορεία για Κριούς και 3 ακόμα ζώδια

April 23, 2024


Ζώδια: Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη. Σήμερα (23/4) η Αφροδίτη βρίσκεται σε γωνία 30ο με Δία, μία όψη που ευνοεί αισθηματικά και στην αύξηση της κατανάλωσης.Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.ΚΡΙΟΣΙδιαίτερες εντάσεις φέρνει η Πανσέληνος σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τα οικογενειακά σας. Η σημερινή μέρα προσδιορίζει τις μελλοντικ…

...ές σας κατευθύνσεις σε ζωτικά σας θέματα.ΤΑΥΡΟΣΗ σημερινή Πανσέληνος θα σηματοδοτήσει μια αρκετά έντονη περίοδο όπου θα χρειαστεί να απομονωθείτε και να είστε πολύ προσεκτικοί προκειμένου να βγάλετε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.ΔΙΔΥΜΟΙΙδιαίτερες εντάσεις φέρνει αυτή η...

Ζώδια: Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη. Σήμερα (23/4) η Αφροδίτη βρίσκεται σε γωνία 30ο με Δία, μία όψη που ευνοεί αισθηματικά και στην αύξηση της κατανάλωσης.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερες εντάσεις φέρνει η Πανσέληνος σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τα οικογενειακά σας. Η σημερινή μέρα προσδιορίζει τις μελλοντικές σας κατευθύνσεις σε ζωτικά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος θα σηματοδοτήσει μια αρκετά έντονη περίοδο όπου θα χρειαστεί να απομονωθείτε και να είστε πολύ προσεκτικοί προκειμένου να βγάλετε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερες εντάσεις φέρνει αυτή η Πανσέληνος στην εργασία σας και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Ξαφνικές εξελίξεις σας είναι δύσκολο να τις διαχειριστείτε. Προσeξετε την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυσκολίες φέρνει αυτή η σημερινή Πανσέληνος σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά ή και ερωτiκά ξεκαθαρίσματα. Μην ξεπερνάτε κάποια όρια των αντοχών σας τώρα.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια πολύ δύσκολα θέματα, που θα χρειαστούν ιδιαίτερη ευελιξία από σας για να αντιμετωπιστούν. Κάποια οικονομικά σας ανοίγματα θα σας πιέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος θα φέρει κάποια εμπόδια αλλά και θα εστιάσει το ενδιαφέρον σας στην προώθηση ενός σχεδίου σας που εξαρτάται από κάποιο μεγάλο οικονομικό φορέα.

Χρηματικό «γιουρούσι» από τον Κώστα Λεφάκη - Χρυσή πορεία για Κριούς και 3 ακόμα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος θα φέρει εντάσεις σε οποιαδήποτε επικοινωνία σας, και πιθανούς καυγάδες. Προσeξτε πολύ τις μετακινήσεις σας και μην ταξιδέψετε σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια ένα οικονομικό σας θέμα που θα σας αγχώσει. Φανείτε πιο ευέλικτοι στις ενέργειές σας και πιο διαλλακτικοί στην συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια δύσκολη πανσέληνος που θα σας φέρει αντιμέτωπους με πολλά προβλήματα. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, και φανείτε ψύχραιμοι στην αντιμετώπιση μιας επίθεσης που θα δεχτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή Πανσέληνος θα σας πιέσει σε τρέχουσες υποχρεώσεις σας, καθώς έχετε την διάθεση να χαλαρώσετε. Οι φυσικές σας αντοχές εξαντλούνται και η υγειά σας κινδυνεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετές εντάσεις φέρνει αυτή η Πανσέληνος σε σχέσεις και συνεργασίες που δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Μην αντιδράτε παρορμητικά και φανείτε πιο διπλωμάτες στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος σήμερα θα εστιάσει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν την οργάνωση της εργασίας σας και της καθημερινότητάς σας. Συγκεντρωθείτε περισσότερο στις υποχρεώσεις σας.

Πηγή: elle.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.