Σεληνιακός «μποναμάς» από τη Λίτσα Πατέρα: ΛΟΤΤΟ για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια!

April 24, 2024


Πανσέληνος γεμάτη χρήμα για 4 ζώδια και η Λίτσα Πατέρα δε θα μπορούσε να μη δει την ευτυχή συγκυρία για κάποιους!«Σήμερα ο κύριος Ερμής ετοιμάζεται κατά τις 25 να μπει σε ορθή φορά, αλλά σήμερα έχουμε μία πανσέληνο την οποία θα πρέπει να προσέχουμε, γίνεται στον Ταύρο, όταν είναι σε σταθερό ζώδιο σημαίνει ότι μπορεί να διαρκέσουν τα γεγονότα, πολύ ζήλια υπάρχει», είπε αρχικά η αστρολόγος της εκπομ…

πής.«Προσπαθεί η Αφροδίτη η καημένη να κάνει ό,τι μπορεί με τα συναισθηματικά και τα οικονομικά να έχουμε ελπίδες, απλώς θα πρέπει λίγο να προσέχουμε», είπε η Λίτσα Πατέρα.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Πανσέληνος γεμάτη χρήμα για 4 ζώδια και η Λίτσα Πατέρα δε θα μπορούσε να μη δει την ευτυχή συγκυρία για κάποιους!

«Σήμερα ο κύριος Ερμής ετοιμάζεται κατά τις 25 να μπει σε ορθή φορά, αλλά σήμερα έχουμε μία πανσέληνο την οποία θα πρέπει να προσέχουμε, γίνεται στον Ταύρο, όταν είναι σε σταθερό ζώδιο σημαίνει ότι μπορεί να διαρκέσουν τα γεγονότα, πολύ ζήλια υπάρχει», είπε αρχικά η αστρολόγος της εκπομπής.

«Προσπαθεί η Αφροδίτη η καημένη να κάνει ό,τι μπορεί με τα συναισθηματικά και τα οικονομικά να έχουμε ελπίδες, απλώς θα πρέπει λίγο να προσέχουμε», είπε η Λίτσα Πατέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.