AstroΤσαούσα 24/04-30/04: Τέλος τα παραμύθια;

April 24, 2024


Με μία ζόρικη και απαιτητική Πανσέληνο ξεκινάει η εβδομάδα που πραγματοποιείται στον Σκορπιό και είναι σε ταυ-τετράγωνο με τον κυβερνήτη του ζωδίου, τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται κι έτσι κάποια τέλη θα έρθουν μοιραία για τα Σταθερά του 1ου δεκαημέρου. Άλλωστε η συγκεκριμένη Πανσέληνος «ξυπνά» και την έκλειψη του προηγούμενου Οκτωβρίου, επομένως δεν αφήνει πολλά περιθώρια… Στ…

...ις 29 η σύνοδος Άρη/Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει απογοητεύσεις στα Μεταβλητά ζώδια του 3ου δεκαημέρου, αφού θα πάρουν πρέφα πολλά και διάφορα που έχουν συμβεί πίσω από την πλάτη τους. Βέβαια υπάρχουν πιθανότητες και κίνδυνοι για νέες πλεκτάνες και λαμογιές. Στα καλά της εβδομάδας,...

Με μία ζόρικη και απαιτητική Πανσέληνο ξεκινάει η εβδομάδα που πραγματοποιείται στον Σκορπιό και είναι σε ταυ-τετράγωνο με τον κυβερνήτη του ζωδίου, τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται κι έτσι κάποια τέλη θα έρθουν μοιραία για τα Σταθερά του 1ου δεκαημέρου. Άλλωστε η συγκεκριμένη Πανσέληνος «ξυπνά» και την έκλειψη του προηγούμενου Οκτωβρίου, επομένως δεν αφήνει πολλά περιθώρια… Στις 29 η σύνοδος Άρη/Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει απογοητεύσεις στα Μεταβλητά ζώδια του 3ου δεκαημέρου, αφού θα πάρουν πρέφα πολλά και διάφορα που έχουν συμβεί πίσω από την πλάτη τους. Βέβαια υπάρχουν πιθανότητες και κίνδυνοι για νέες πλεκτάνες και λαμογιές. Στα καλά της εβδομάδας, ας υπολογίσουμε, πως ο Ερμής γυρίζει στις 27/4 ορθόδρομος στον Κριό και σταματούν τα γνωστά ευτράπελα και οι ενοχλήσεις από το παρελθόν. Αφροδίτη και Άρης αλλάζουν ζωδιακή περιοχή στις 29/4 και στις 30/4 αντίστοιχα για να μπουν η μία στον Ταύρο και ο άλλος στον Κριό. Τα Σταθερά θα αρχίσουν να παίρνουν κάπως τα πάνω τους σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα, ενώ τα Παρορμητικά θα γίνουν μεν πιο δραστήρια, αλλά θα χορτάσουν εντάσεις και καβγάδες.

ΚΡΙΟΣ ♈

Και σε συναισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος, Κριέ του 1ου δεκαημέρου. Τα χρέη και οι οφειλές σου είναι κάτι που σου δημιουργεί διαρκώς προβλήματα και θα πρέπει επιτέλους να βρεις ουσιαστικές λύσεις. Ωστόσο μπορεί να πάνε στραβά τα πράγματα με κληρονομιές, αποζημιώσεις ή αν περίμενες λεφτά από την πλευρά του/της συντρόφου σου. Στην ερωτiκή σου ζωή ναι μεν υπάρχει πάθος και έντονα συναισθήματα, όμως γίνεσαι ακραίος/α και κτητικός/η με αποτέλεσμα όταν δεν μπορείς να επιβληθείς στο άλλο σου μισό, να έχεις έντονα ξεσπάσματα. Πρόσeξε μήπως κάποιο από όλα είναι και το τελευταίο σου. Αν είσαι του 2ου δεκαήμερου θα έχεις μία κόντρα ή ένα καβγαδάκι στην δουλειά, μάλλον γιατί οι προτάσεις σου δεν θα πιάσουν τόπο και θα φάνε άκυρο. Πάντως εσύ δεν σταματάς να κάνεις σχέδια και να περιμένεις πως κάποτε θα πετύχουν. Μπορεί να φύγεις και ένα ταξιδάκι ή να αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάποιο μάθημα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα πρέπει να κινείσαι με προσοχή και σύνεση γιατί τα άπλυτα σου κινδυνεύουν να βγουν στη φόρα από εσένα τον/την ίδιο/α και δεν θα έχεις που να βάλεις τη μούρη σου. Πρόσeξε για κρυφούς εχθρούς που όσο εσύ χαζεύεις, αυτή σου στήνουν πλεκτάνες.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου ακροβατούν σε ένα σκοινί που είναι έτοιμο να σπάσει. Ένας χωρισμός από το ταίρι σου θα είναι πιο εύκολο από ποτέ να έρθει τώρα, ειδικά αν έχεις μπουχτήσει από συμπεριφορές και καταστάσεις. Μεγάλα και σημαντικά γεγονότα σε περιμένουν και στον χώρο της δουλειάς, από την οποία μπορεί να φύγεις ή και να σε φύγουν, αφού όμως πρώτα βγουν πολλά στην φορά. Εσένα του 2ου δεκαημέρου, μάλλον σε τρώει το άγχος για το πώς θα κάνεις πραγματικότητα τα σχέδια σου και πως θα εξελιχθείς ως άτομο γενικότερα. Στα οικονομικά σου πάντως μάλλον αν κινηθείς παρασκηνιακά και κλείσεις μία κρυφή συμφωνία θα αρχίσεις να βλέπεις φως. Στην ερωτiκή σου ζωή, επίσης μπορεί να ξεκινήσει ένας παράνομος έρωτας. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, κάτι σου βρωμάει με ορισμένους φίλους σου και παρόλο που δεν έχεις αποδείξεις για το τι συμβαίνει, οι κινήσεις τους και τα λόγια τους παραείναι ύποπτα. Μπορεί και να μάθεις τώρα τι ακριβώς παίζει, .όμως πρόσεχε μην αρχίσεις να κατηγορείς και κόσμο που δεν φταίει σε τίποτα για να τον πάρει η μπάλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, αν δεν κάνεις άμεσα κάτι για να ξεφορτωθείς τους τοξικούς ανθρώπους από την ζωή σου και να μπει τέλος σε καταστάσεις εντελώς ψυχοφθόρες και χωρίς καμία ελπίδα να διορθωθούν, δεν παίζει να φτιάξει ποτέ η ψυχολογία σου. Άλλαξε μυαλά και στάση, διαφορετικά δεν θα δεις άσπρη μέρα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μπορεί τα λόγια κάποιων φίλων σου να τα πάρεις πολύ προσωπικά και να προσβληθείς και για αυτό τον λόγο μάλλον θα τους κάνεις πέρα. Αν μπλέξεις σε οικονομικά πάρε δώσε μαζί τους, επίσης θα βγεις χαμένος/η. Πάντως μπορεί να σε βοηθήσουν σε ένα ερωτiκό σου πρόβλημα ή να σου γνωρίσουν κάποιον/α που μάλλον θα σου αρέσει πολύ. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, πολλά δεν πάνε καλά στα επαγγελματικά σου και ψάχνεις να βρεις τον λόγο που δεν έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Τώρα θα μάθεις σημεία και τέρατα που συνέβαιναν πίσω από την πλάτη σου. Και δεν φτάνει το σαμποτάζ που έτρωγες, είχε πέσει και χοντρό δούλεμα και στο έπαιζαν κάποιοι συνεργάτες φίλοι. Για ρίσκα δεν ευνοείσαι, ούτε για σημαντικές αποφάσεις, γιατί το μυαλό σου δεν δουλεύει στις στροφές που θα έπρεπε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Έρμαιο των συναισθημάτων σου γίνεσαι Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου και χάνεις κάθε λογική, ειδική σε συναισθηματικά ζητήματα. Η ζήλια σου και η κτητικότητα σου θα φουντώσουν, ενώ και το ταίρι σου μπορεί να μην πηγαίνει πίσω, επομένως εύκολα θα γίνει το μπραφ μεταξύ σας. Αν έχεις κάποια καινούρια γνωριμία θα κολλήσεις πολύ άσχημα. Στα οικονομικά σου, παίξε safe, κοίτα να μαζώξεις τα χρέη σου κι άσε για άλλη φορά τα ρίσκα, τα συνεταιριλίκια και τις επενδύσεις. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορεί να έχεις κάποιες αναποδιές στο κλείσιμο μίας συμφωνίας ή μία έντονη αντιπαράθεση με κάποιον συνεργάτη σου. Το καβγαδάκι δεν θα το γλιτώσεις ούτε με ταίρι σου, ενώ μπορεί να παρεξηγηθείς και με κάποιον/α που φλερτάρετε. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον και την προσωπική σου εξέλιξη, όμως μάλλον τα περισσότερα θα μείνουν στην μέση. Λίγο που κωλυσιεργείς, λίγο κάτι γκάφες που θα κάνεις, να το! Εάν σε απασχολεί μία νομική υπόθεση, υπάρχει πολύ παρασκήνιο από πίσω και μάλλον προς ώρας το δίκιο σου δεν θα το βρεις, ενώ αν είσαι φευγάτος/η για ταξίδι, θα σου βγει από την μύτη γιατί θα παιδευτείς πολύ.

ΛΕΩΝ ♌

Θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου θα ξεσηκωθούν αυτές τις μέρες, Λέοντα του 1ου δεκαημέρου και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα βρίσκεις ησυχία και γαλήνη ούτε μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Πιθανώς τα προβλήματα που θα πρέπει να λύσεις να έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν, ενώ και οι ισορροπίες στην σχέση σου με τους δικούς σου θα αλλάξουν, ειδικά αν μεταξύ σας υπάρχει μπόλικη τοξικότητα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, κάνεις μεγάλα σχέδια για το μέλλον σου, την εξέλιξη σου ή και για κάποιο ταξίδι που θέλεις να κάνεις. Η καθημερινότητα σου είναι όμως τόσο πιεσμένη που θα είναι τρομερά δύσκολο να ξεκλέψεις χρόνο από τις υποχρεώσεις σου, για αυτό και θα είσαι στα μαύρα πανιά. Ευτυχώς ο χρόνος που θα περάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα κάπως θα ισορροπήσει την κατάσταση. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν είναι η τυχερή σου εβδομάδα ούτε στα οικονομικά, ούτε στα οικονομικά σου ζητήματα. Το μυαλό σου είναι λίγο θολό, παρόλο που έχεις τη διάθεση να κυνηγήσεις ευκαιρίες, κι έτσι πέφτεις από λάθος σε λάθος και τα κάνεις μούσκεμα. Μην σου κάνει εντύπωση λοιπόν εάν μείνεις μόνος/η και άφραγκος/η ταυτόχρονα. Για το ταίρι σου ή κάποιον που γουστάρεις τρελά θα κάνεις άπειρα σενάρια από ζήλια και καχυποψία και θα ξεκινάς χαμούς από το πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, αλλάζουν πολλά στον τρόπο που λειτουργείς και σκέφτεσαι, αλλά και που εκφράζεσαι αυτές τις μέρες και από εκεί που δεν ήσουν συνηθισμένος/η σε τερτίπια, τώρα θα γίνεις χειριστικούλης/α με όλους και όλα για να σπρώξεις τα θέματα και τις υποθέσεις σου. Στο χώρο της δουλειάς πρόσεχε τι μοιράζεσαι με τους συναδέλφους σου, ενώ αν γίνει κάποιος καβγάς, μην τον περάσεις στο ντούκου. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, σε περιμένει μία καλή εξέλιξη σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή μπορεί να βρεθούν χρήματα και να καλυφθούν κάποια χρέη της οικογενείας σου. Δύσκολα θα είναι τα πράγματα στα ερωτiκά σου, αφού με το ταίρι σου θα ψιλοχοντροαρπαχτείτε για λόγους ζήλιας ή από τα παράπονα που έχουν μαζευτεί, ενώ και με μία καινούρια γνωριμία θα στραβώσει η δουλειά κι αντί να ξενερώσεις, θα κολλήσεις χειρότερα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου μάλλον θα σε απογοητεύσουν όσο δεν πάει, αφού θα σε εκμεταλλευτούν και θα κάνουν πίσω από την πλάτη σου πολλά. Καλά κάνεις και φοβάσαι μέχρι και για προδοσίες χοντρές. Πάντως στο τέλος, όλα θα σου αποκαλυφθούν κι ας σε νομίζουν για κορόιδο και γλεντούν στην υγεία σου τώρα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, γιατί μπορεί να σε κάνουν φύλλο και φτερό τα αγαπημένα σου πρόσωπα με όλα αυτά που θα σου ζητούν. Επίσης μπορεί και να χαλάσεις πολλά για την καλοπέραση σου, προκειμένου να νιώσεις καλύτερα και ψυχολογικά. Στην ερωτiκή σου ζωή μάλλον η συμπεριφορά του/της συντρόφου σου θα σε γεμίσει ανασφάλειες, ενώ από κάποιο φλερτ σου μάλλον θα φας απόρριψη και θα λήξει άδοξα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου θα κάνεις μία πολύ καλή καινούρια ερωτiκή γνωριμία ή μπορεί να έχεις μία ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Στο χώρο του σπιτιού θα υπάρξουν καβγάδες και εντάσεις, αφού μάλλον κανείς σας δεν θα κάνει πίσω κι όλοι σα θέλετε να βγάλετε από μέσα σας ό,τι σας βαραίνει. Μία τρέλα επικρατεί στο χώρο της δουλειάς σου, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου και παρόλο που έπρεπε όλοι σας να τρέχετε με τόσα που σας έχουν πέσει από υποχρεώσεις, τα όσα συμβαίνουν δεν σας αφήνουν μυαλό να κάνετε το παραμικρό. Κουτσομπολιά που αποκαλύπτονται, ίντριγκες που ξεσκεπάζονται και πάει λέγοντας. Προς το παρόν προσπάθησε να κάθεσαι στα αυγά σου, γιατί ό,τι και να κάνεις θα βγεις λάθος. Αν κιόλας πας να κάνεις λαδιά, θα αποκαλυφθείς.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, η Πανσέληνος γίνεται πάνω σου , και μάλλον θα τραβήξεις πολύ ζόρι. Δεν πρόκειται να αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω και θα βγάλεις στην επιφάνεια ότι πρόβλημα υπάρχει με το ταίρι, τους συνεργάτες σου, ακόμη και την οικογένειά σου, προκειμένου να το ξεκαθαρίσεις και να χτυπήσεις το όποιο κακό στην ρίζα του. Αυτό πιθανώς να έχει ως αποτέλεσμα τόσο να δεχτείς συμπεριφορές ή και απαντήσεις που θα σε πληγώσουν, όσο και κάποιες από τις σχέσεις σου να διαλύσουν οριστικά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ίσως δεις μία μικρή αύξηση στο μισθό σου ή συμφωνήσεις να λάβεις κάποιες έξτρα παροχές. Με έναν/μία συνάδελφο μπορεί να μάθεις κάτι που θα σε ταράξει και θα σε κάνει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Έρωτας, πάθος, έμπνευση δημιουργία, όλα αυτά ετοιμάζεσαι να ζήσεις, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Λειτουργείς όμως περισσότερο με το συναίσθημα και η λογική έχει πάει περίπατο, επομένως μπορεί να απογοητευτείς στο τέλος από τον/την σύντροφο σου, που σε παραμυθιάζει για να μην του/της κουνιέσαι ή από ένα φλερτ που τελικά δεν θα είναι ο/η πρίγκιπας/ισσα του παραμυθιού, αλλά το βατράχι. Πάντως οι ιδέες που θα έχεις για τα δημιουργικά σου σχέδια είναι αστεράτες, ενώ αν περάσεις χρόνο με παιδιά θα τα ξετρελάνεις όπως θα τους φέρεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Παρόλο που είσαι από τα πιο αισιόδοξα παιδιά του ζωδιακού, αν όχι το πιο αισιόδοξο, αυτές τις μέρες η ψυχολογία σου θα πιάσει πάτο, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου. Άγχη, φοβίες, απωθημένα, άσχημες αναμνήσεις και αρνητικά βιώματα από το παρελθόν έρχονται στο μυαλό σου και σου ρίχνουν όλη την διάθεση. Προσπάθησε να κρατήσεις την ηρεμία σου και να αποβάλλεις από μέσα σου όσα μπορείς από αυτά που σε βαραίνουν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο ο έρωτας και η καλοπέραση είναι δεδομένα για εσένα, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, κάποια λόγια που θα ακούσεις από το ταίρι σου ή ένα καινούριο φλερτ, θα σε κάνουν να πάρεις τα πάνω σου και θα νιώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για αυτό το άτομο. Πρόσεχε πάντως τα λεφτά που χαλάς σε καλοπέραση και διασκέδαση. Επίσης θα βρεις χρόνο για τα χόμπι σου, για να δεις τα αγαπημένα σου άτομα και να κάνεις πράγματα με τα παιδιά σου. Προβλήματα υπάρχουν στο σπίτι σου, μυαλό για να λυθούν δεν υπάρχει, αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, αφού όλοι σας στο σπίτι είστε στον κόσμο σας και δεν σκέφτεστε καθόλου λογικά, χώρια που για να καλύψετε τα λάθη σας πετάτε μελάνι σαν τις σουπιές. Όσα και να κουκουλώστε, κάποια θα βγουν στην φόρα. Προσοχή σε θέματα ακίνητης περιουσίας και ειδικά αν σου έρθει μία τάχα μου καλή ευκαιρία για επένδυση, αγοραπωλησία κλπ, πρόσeξε γιατί μάλλον κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαήμερου, μάλλον με το τέλος της εβδομάδας θα έχεις κάνει πέρα πολύ κόσμο από τον φιλικό σου κύκλο κι αυτό γιατί θα προδώσουν την εμπιστοσύνη σου ή μπορεί και να βγει στην φόρα πως σε πλεύριζαν απλά και μόνο λόγω συμφερόντων, ίσως και οικονομικών. Επιπλέον και σαν να μην σου έφταναν τα προηγούμενα θα πρέπει να αποχαιρετίσεις οριστικά και κάποιο μεγάλο σου όνειρο. Αν ανήκει στο 2ο δεκαήμερο είναι στις αρχές της εβδομάδας θα έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου και μάλιστα θα εξομολογηθείτε διάφορα ο ένας στον άλλον, αργότερα δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις κάποιους καβγάδες. Ίσως ο λόγος να είναι πως θα είσαι πολύ ισχυρογνώμων. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα πέφτεις πάνω σε όλους τους γνωστούς σου και θα αναγκάζεσαι να το παίζει κοινωνικός/η. Ωστόσο αυτές τις μέρες θα μάθεις ένα σωρό κουτσομπολιά, μυστικά και πάθη, σε σημείο που θα αναρωτηθείς, εάν έστω κι ένας από τον κύκλο σου έχει μία απλή φυσιολογική ζωή. Αν μπλέξεις σε καβγά, θα πεις πολλά που δεν πρέπει ή θα τον ξεκινήσεις για λάθος λόγους. Πιθανώς να σου σκάσει βλάβη στο όχημα σου ή να χαλάσει το κινητό ή ο υπολογιστής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Θέλεις όσο ποτέ να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή σου, Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, όμως τώρα αυτό που προέχει για εσένα είναι να πάρεις στα χέρια σου το μέλλον της καριέρας σου και των επαγγελματικών σου. Όποιος σου σταθεί εμπόδιο, θα μετανιώσει την ώρα και την στιγμή, ενώ αν χρειαστεί εύκολα θα φύγεις από μία συνεργασία για να πας αλλού, ειδικά αν ξέρεις πως εκεί η δύναμη και η ισχύς σου θα είναι μεγαλύτερες. Αν ωστόσο, είναι άλλων απόφαση το φευγιό σου, έχεις τον τρόπο να τους κάνεις να μετανιώσουν. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχεις αρκετές γνωριμίες αυτές τις μέρες, κάποιες από τις οποίες θα σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστες ή θα σου φανούν πολύ χρήσιμες σε ορισμένες υποθέσεις σου. Σε μία συζήτηση που θα κάνεις είναι πιθανό να ανοιχτείς περισσότερο από όσο πρέπει και να σου ξεφύγει ένα μυστικό. Θα σπαστείς αρκετά με τον εαυτό σου, ενώ μπορεί από τα νεύρα σου να δημιουργήσεις και καβγάδες που οι άλλοι δεν θα καταλαβαίνουν καν γιατί γίνονται. Δεν φτάνει που έχεις ένα σωρό έξοδα, αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, θα αρχίσεις να το παίζεις και άνετος/η και θα πας να μπλέξεις σε επενδύσεις και νέες συμφωνίες. Όπως το πας θα βρεθείς σε ακόμη χειρότερη θέση καθώς η άλλη πλευρά θα αποδειχθεί μεγάλη απάτη, επομένως μην ξανοίγεσαι και κοίτα να έχεις καβάτζες..

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αλλαγές και ανατροπές συμβαίνουν σε ό,τι αφορά τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τις σπουδές σου και κάποια μάλλον θα χρειαστεί να τα αφήσεις οριστικά πίσω σου, αφού όσο πιο εμμονικά τα κυνηγάς τόσο σε περισσότερες αναποδιές και αποτυχίες πέφτεις. Από την άλλη θα πρέπει να εστιάσεις παραπάνω στην προσωπική σου εξέλιξη και να μην αφήνεις τις φοβίες σου να σε μπλοκάρουν. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μία πολύ καλή οικονομική εξέλιξη σε περιμένει στον χώρο της δουλειάς και μπορεί τώρα να κλείσεις μία εξαιρετική συμφωνία ή να κάνεις συζητήσεις για μία αύξηση. Ένα καβγαδάκι θα έχεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο που ή θα σε στενοχωρήσει με τα λόγια του ή θα σου δείξει πως δεν είναι άξιο να το υπολογίζεις και να το εμπιστεύεσαι. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, έχεις όλη την καλή διάθεση να κάνεις πράγματα και να κινητοποιηθείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά… μόνο μες στο κεφάλι σου, γιατί μόλις πάς να κοπιάσεις για κάτι, κάνεις πίσω μην και πάθεις υπερκόπωση. Πάρε το χρόνο σου, όμως μη ζαλίζεις τους γύρω σου και τους δημιουργείς προσδοκίες και επίσης μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου, θα πέσεις σε σφάλματα!

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.