Οικονομικό Βατερλώ από τη Βίκυ Παγιατάκη: Κοντά στο «κραχ» Κριοί, Δίδυμοι και άλλα 3 ζώδια

April 25, 2024


Η Βίκυ Παγιατάκη ανέλυσε τα άστρα και έκανε τις προβλέψεις της για το ποιοι πρέπει να περιμένουν δυσκολίες, με τα πράγματα στα επόμενα 24ωρα να είναι αρκετά αβέβαια.Η γνωστή ασυρολόγος έδωσε, παράλληλα, τις συμβουλές της για το πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση, στην οποία ο Κώστας Λεφάκης αφήνει ένα παράθυρο αισιοδοξίας.Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 24 Απριλίου 2024 με τις ημερήσιες προ…

...Μειώστε λίγο τις προσδοκίες σας και γίνετε πιο ευέλικτοι Δίδυμοι: Μην λέτε πολλά και μην εκτίθεστε χωρίς κάποιο λόγο Καρκίνος: Τροποποίηση κάποιου σχεδίου σας. Μην ρισκάρετε χρήματα και αγάπες Λέων: Αυτές οι δυο είναι οι πιο περίεργες και σίγουρα δύσκολες. Προσεκτικά Παρθένος:...

Η Βίκυ Παγιατάκη ανέλυσε τα άστρα και έκανε τις προβλέψεις της για το ποιοι πρέπει να περιμένουν δυσκολίες, με τα πράγματα στα επόμενα 24ωρα να είναι αρκετά αβέβαια.

Η γνωστή ασυρολόγος έδωσε, παράλληλα, τις συμβουλές της για το πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση, στην οποία ο Κώστας Λεφάκης αφήνει ένα παράθυρο αισιοδοξίας.

  • Κριός: Η Αφροδίτη προσπαθεί, αλλά η τσέπη σας αναστενάζει
  • Ταύρος: Μειώστε λίγο τις προσδοκίες σας και γίνετε πιο ευέλικτοι
  • Δίδυμοι: Μην λέτε πολλά και μην εκτίθεστε χωρίς κάποιο λόγο
  • Καρκίνος: Τροποποίηση κάποιου σχεδίου σας. Μην ρισκάρετε χρήματα και αγάπες
  • Λέων: Αυτές οι δυο είναι οι πιο περίεργες και σίγουρα δύσκολες. Προσεκτικά
  • Παρθένος: Μυστικά, αλήθειες και ψέματα. Αποκαλύψεις που βοηθούν
  • Ζυγός: Είναι η ψυχολογία που επιβαρύνεται αλλά και κάποια συμφέροντα σας
  • Σκορπιός: Δύσκολο να ξεκαθαρίσεις σήμερα το θετικό από το αρνητικό. Ψυχραιμία
  • Τοξότης: Δεν υπάρχουν βεβαιότητες σήμερα. Η Παρασκευή ανοίγει δρόμο
  • Αιγόκερως: Μην εκβιάζετε πράγματα και καταστάσεις. Η Παρασκευή έχει λύσεις
  • Υδροχόος: Είναι πραγματική ζαλάδα σήμερα και αύριο. Αγνοήστε πολλά
  • Ιχθύες: Να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι. Μικρό κέρδος μέσα στην αναμπουμπούλα

Πανσέληνος στον Σκορπιό: 24ωρο κόλασης για Ζυγούς κι άλλα 3 ζώδια

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 24 Απριλίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Αλλαγές στον τρόπο σκέψης

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού, μας καλεί να εισχωρήσουμε στο βάθος του εσωτερικού μας κόσμου, να λύσουμε τα υποσυνείδητα συμπλέγματα και να δώσουμε απαντήσεις στα υπαρξιακά ερωτήματα. Τα συμβάντα θα φέρουν συνειδητοποιήσεις που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης, ενισχύονται οι εσωτερικές άμυνες, φωτίζονται τα σκοτεινά σημεία που οδηγούν στην καχυποψία και στην ανασφάλεια.

Σε ψυχολογικό επίπεδο οι κυκλοθυμίες και τα σκαμπανεβάσματα θα δώσουν το έναυσμα να αναλυθεί ο εσωτερικός κόσμος, θα υπάρχει δυνατότητα να λυθούν οι ψυχικοί κόμποι και να εντοπιστούν ποια είναι εκείνα τα σημεία που φέρνουν ενδοιασμούς και ηττοπάθειες. Η αυτό-ψυχανάλυση θα είναι ένας σωστός τρόπος για να ενισχυθεί ο αμυντικός μηχανισμός και να μείνουν στην άκρη οι άτοπες φοβίες.

Πανσέληνος στον Σκορπιό: 24ωρο κόλασης για Ζυγούς κι άλλα 3 ζώδια

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν ανοιχτά, να μιλήσουν για τα επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν αβεβαιότητα. Η δυναμικότητα σε συνδυασμό με τον ορθολογισμό θα βοηθήσουν να δοθεί οριστικό τέλος στις τοξικές σχέσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο οργανωμένες θα είναι οι ενέργειες. Ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν έσοδα, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση. Στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν ρίσκα το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, έντονη θα είναι η διαίσθηση.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.