Πανσέληνος στον Σκορπιό: «Καθαρίζει» το τοπίο για τα 12 ζώδια – Η F’Ariel προειδοποιεί

April 25, 2024


Magic F’Ariel: Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Γέμισε πάλι το Φεγγάρι, πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Πανσέληνος στον Σκορπιό, σήμερα 24/04/2024.Στο εξωτερικό ονομάζουν την Πανσέληνο του Απρίλη, Pink Moon, γιατί όμως;Όχι επειδή το Φεγγάρι γίνεται ροζ, αλλά επειδή την περίοδο αυτή, στη Βόρεια Αμερική ανθίζει ένα αγριολούλουδο με το όνομα Phlox subulata, (φλοξ) το οποίο είναι ροζ και μπορεί να κρατήσε…

...ι όλο το χρόνο, ειδικά σε περιοχές που δεν έχουν άγριο χειμώνα.Και επειδή τα γραπτά μένουν, όσα χρόνια και αν περάσουν, οι σημειώσεις των αγροτών, σε εποχές πολύ μακρινές, ξεχασμένες, δίχως wi-fi, φρόντισαν για ακόμα μια φορά να «βαφτίσουν» ένα Φεγγάρι! Του Απρίλη, ας είναι ροζουλί,...

Magic F’Ariel: Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Γέμισε πάλι το Φεγγάρι, πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Πανσέληνος στον Σκορπιό, σήμερα 24/04/2024.

Στο εξωτερικό ονομάζουν την Πανσέληνο του Απρίλη, Pink Moon, γιατί όμως;

Όχι επειδή το Φεγγάρι γίνεται ροζ, αλλά επειδή την περίοδο αυτή, στη Βόρεια Αμερική ανθίζει ένα αγριολούλουδο με το όνομα Phlox subulata, (φλοξ) το οποίο είναι ροζ και μπορεί να κρατήσει όλο το χρόνο, ειδικά σε περιοχές που δεν έχουν άγριο χειμώνα.

Και επειδή τα γραπτά μένουν, όσα χρόνια και αν περάσουν, οι σημειώσεις των αγροτών, σε εποχές πολύ μακρινές, ξεχασμένες, δίχως wi-fi, φρόντισαν για ακόμα μια φορά να «βαφτίσουν» ένα Φεγγάρι! Του Απρίλη, ας είναι ροζουλί, είναι η εποχή που τα τοπία είναι τέρμα ανθισμένα! Πολύχρωμα και μοσχομυριστά!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.