Η Αφροδίτη μπαίνει τον Ταύρο: Πολύ κρασί, πολλή θάλασσα και τ’ αγόρι σου!

April 26, 2024


Η Αφροδίτη θα μείνει στον Ταύρο έως τις 23 Μαΐου. Γι’ αυτό μην αναβάλλεις για αύριο, αυτό που μπορείς να απολαύσεις σήμερα!Θα αποπλανήσει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους.Όμως το σύμπαν δεν είναι δίκαιο! Για δύο λόγους:Πρώτον, διότι δεν βάζεις ρε σύμπαν μια Αφροδίτη στον Ταύρο μεγαλοβδομαδιάτικα! Έλεος! Νηστεία και προσευχή σου λέει μετά… Πώς; …

...Με την Αφροδίτη στον Ταύρο; Αυτή με ένα άλυτο ερώτημα θα πεθάνει: αν το φαΐ είναι καλύτερο από το σeξ!Και δεύτερον αγαπητό σύμπαν, η ατράνταχτη απόδειξη πως είσαι φτιαγμένο τελείως λάθος, είναι πως η ζάχαρη και οι τηγανητές πατάτες βλάπτουν! Ερασιτεχνισμοί στην καλύτερη περίπτωση…Εντάξει!...

Η Αφροδίτη θα μείνει στον Ταύρο έως τις 23 Μαΐου. Γι’ αυτό μην αναβάλλεις για αύριο, αυτό που μπορείς να απολαύσεις σήμερα!

Θα αποπλανήσει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους.

Όμως το σύμπαν δεν είναι δίκαιο! Για δύο λόγους:

Πρώτον, διότι δεν βάζεις ρε σύμπαν μια Αφροδίτη στον Ταύρο μεγαλοβδομαδιάτικα! Έλεος! Νηστεία και προσευχή σου λέει μετά… Πώς; Με την Αφροδίτη στον Ταύρο; Αυτή με ένα άλυτο ερώτημα θα πεθάνει: αν το φαΐ είναι καλύτερο από το σeξ!

Και δεύτερον αγαπητό σύμπαν, η ατράνταχτη απόδειξη πως είσαι φτιαγμένο τελείως λάθος, είναι πως η ζάχαρη και οι τηγανητές πατάτες βλάπτουν! Ερασιτεχνισμοί στην καλύτερη περίπτωση…

Εντάξει! Θα το πιείς και αυτό το πικρό ποτήρι. Έξι μέρες είναι. Θα περάσουν… Μετά τίποτα δεν μπορεί να σε συγκρατήσει. Θα ξεκινήσεις με το άλλο γλυκόπικρο ποτήρι. Αλλά αυτή τη φορά θα είναι negroni!

Ακολούθησε ευλαβικά τον Oscar τον Wilde: «Ο καλύτερος τρόπος ν’ αντιστέκεσαι σε έναν πειρασμό, είναι να υποκύπτεις σ’ αυτόν»! Αυτός είχε βέβαια την άλλη δυνατή Αφροδίτη, αυτήν του Ζυγού, την Ουράνια, την κουλτουριάρα. Παρ’ όλα αυτά, κάτι είχε καταλάβει. Για την ακρίβεια, του έδωσε και κατάλαβε!

Ή και τη Mae τη West: «Τα δοκιμάζω όλα μια φορά, δυο φορές αν μ’ αρέσουν, τρεις για να βεβαιωθώ».

Και για να μην σε περάσουν και για κανέναν πεινασμένο πλεμπαίο τώρα που έχεις πέσει στην ανάγκη της, πρέπει να ξέρεις πως αυτή η Αφροδίτη του Ταύρου, παρόλη τη ροπή της στις ατασθαλίες, διατηρεί τη συναισθηματική σταθερότητα αλλά και την υψηλή αισθητική της. Ξεκίνα λοιπόν με εκείνο το gourmet τεράστιο πιάτο με το φαγητό στο κέντρο που δεν γεμίζει το μάτι και ίσως και την κοιλιά αλλά πολύ το γουστάρεις και άμα δεν χορτάσεις, χτυπάς εύκολα και τρία σουβλάκια μετά.

Όπως καταλαβαίνεις και χρήμα μπορεί να σου φέρει αυτή η Αφροδίτη. Ειδικά αν ανήκεις στα ζώδια που ανέφερα στην αρχή. Ακόμη δε περισσότερο, αν είσαι και διαιτολόγος, ανεξαρτήτως ζωδίου!

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.