Απόλυτη ευτυχία από τη Λίτσα Πατέρα: Τα 3 ζώδια που θα «απογειωθούν» πριν καν τελειώσει ο Απρίλιος

April 27, 2024


Η Λίτσα Πατέρα έκανε μία ακόμη τοποθέτηση, αναλύοντας τα άστρα, κι έχει εξαιρετικά νέα να προσφέρει για ορισμένα ζώδια, τα οποία θια επωφεληθούν της νέας κατάστασης, που θα επικρατήσει ιδιαίτερα με τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία.Η γνωστή αστρολόγος ανέφερε, ότι η Πανσέληνος πέρασε με αποσιωπητικά, καθώς η σκιά της παραμένει από πάνω μας και, κυρίως, τα ζώδια του σταθερού σταυρού. Αυτό, όμως, δε θα ι…

...σχύσει για πολύ καιρό ακόμη, καθώς ο Ερμής έχει φύγει από την ανάδρομη πορεία του και είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε πολλά, με τον Κώστα Λεφάκη πάντως να μας εφιστά την προσοχή.Τα ζώδια που βλέπει η αστρολόγος να ευνοούνταιΟ ορθόδρομος Ερμής είναι αυτός, που σημαίνει πως είναι...

Η Λίτσα Πατέρα έκανε μία ακόμη τοποθέτηση, αναλύοντας τα άστρα, κι έχει εξαιρετικά νέα να προσφέρει για ορισμένα ζώδια, τα οποία θια επωφεληθούν της νέας κατάστασης, που θα επικρατήσει ιδιαίτερα με τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία.

Η γνωστή αστρολόγος ανέφερε, ότι η Πανσέληνος πέρασε με αποσιωπητικά, καθώς η σκιά της παραμένει από πάνω μας και, κυρίως, τα ζώδια του σταθερού σταυρού. Αυτό, όμως, δε θα ισχύσει για πολύ καιρό ακόμη, καθώς ο Ερμής έχει φύγει από την ανάδρομη πορεία του και είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε πολλά, με τον Κώστα Λεφάκη πάντως να μας εφιστά την προσοχή.

Τα ζώδια που βλέπει η αστρολόγος να ευνοούνται

Ο ορθόδρομος Ερμής είναι αυτός, που σημαίνει πως είναι η ώρα για να στείλουμε τα γλυκά μας μηνύματα και τις όμορφες κουβέντες μας, σε αντίθεση με το τι ισχύει όταν είναι ανάδρομος. Η Λίτσα Πατέρα, δε, ανέφερε το ποια είναι τα ζώδια, που θα δουν ευχάριστες εξελίξεις να προκύπτουν από αυτή τη συνθήκη.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.