Έρχονται τα χειρότερα: Τα 2 ζώδια που θα δουν το νέο έτος να μπαίνει εφιαλτικά

April 28, 2024


Το νέο έτος πλησιάζει και άπαντες ανυπομονούμε να μπούμε στο 2022, αν και για ορισμένα ζώδια φαίνεται πως οι οιωνοί μόνο θετικοί δεν είναι.Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που δεν θα περάσουν και τόσο καλά την…

... τελευταία ημέρα του χρόνου. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση δύο συγκεκριμένα ζώδια θα έχουν μια μέτρια παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου δυστυχώς για πολλούς και διάφορους λόγους δεν θα περάσουν και τόσο ωραία όσο θα περίμεναν, αν και ήδη το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ δύσκολο.ΖυγόςΘα...

Το νέο έτος πλησιάζει και άπαντες ανυπομονούμε να μπούμε στο 2022, αν και για ορισμένα ζώδια φαίνεται πως οι οιωνοί μόνο θετικοί δεν είναι.

Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που δεν θα περάσουν και τόσο καλά την τελευταία ημέρα του χρόνου. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση δύο συγκεκριμένα ζώδια θα έχουν μια μέτρια παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου δυστυχώς για πολλούς και διάφορους λόγους δεν θα περάσουν και τόσο ωραία όσο θα περίμεναν, αν και ήδη το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ δύσκολο.

Ζώδια 2022 πώς θα μπει

Ζυγός

Θα πρέπει να προσeξεις να μην είσαι επιθετικός ή εριστικός απέναντι στους άλλους και να προσπαθήσεις να μπεις στη θέση τους πριν βγάλεις συμπεράσματα. Γενικώς καλό είναι να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί αν μιλάς χωρίς να σκέφτεσαι τότε οι συγκρούσεις είναι σίγουρα στο προσκήνιο. Τρεις μεγάλοι πλανήτες τετραγωνίζουν το ζώδιό σου και θα νιώθεις μια ανησυχία. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει από το παρελθόν άτομα και γεγονότα. Άφησε τις παλιές φλόγες στο παρελθόν για το καλό σου.

Κριός

Ο Ήλιος που θα σε τετραγωνίσει θα σε κάνει να νιώσεις άτονος και ευερέθιστος. Δεύτερον, ο Ερμής που τετραγωνίζει το ζώδιό σου θα σου δώσει την εντύπωση ότι σκοντάφτεις πάνω στα λόγια σου. Πιθανότατα θα χάσεις την ψυχραιμία σου και θα παρεξηγηθείς με μερικά άτομα. Επίσης, η ανάδρομη Αφροδίτη θα σου υπενθυμίσει όλα όσα έχεις κάνει λάθος στις σχέσεις σου, αλλά σίγουρα όλα αυτά τα συναισθήματα θα περάσουν κάποια στιγμή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.