Πανσέληνος στην Παρθένο – Θα παρασύρει Ταύρους, Καρκίνους και…

April 28, 2024


Το σκεπάζει ένα πέπλο πολύ μαγικό, το κάνει μουντό, μυστήριο, σα να κρύβει όλα τα μυστικά του κόσμου! Παρόλα αυτά, σε κοιτάζει, σε διαπερνά, σου φωνάζει, σου μιλά, είναι από εκείνα, που όσο η νύχτα πρ…

...οχωρά, σε αγριεύει μόνο με μια ματιά!Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου! Όσο πιο αγνό και καθαρό φαντάζει ως φαινόμενο, άλλο τόσο σκοτεινό είναι! Ένα Φεγγάρι που συνοδεύεται από δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες! Τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα! Παρέα λοιπόν, θα φτιάξουν τέτοιες...

Το σκεπάζει ένα πέπλο πολύ μαγικό, το κάνει μουντό, μυστήριο, σα να κρύβει όλα τα μυστικά του κόσμου! Παρόλα αυτά, σε κοιτάζει, σε διαπερνά, σου φωνάζει, σου μιλά, είναι από εκείνα, που όσο η νύχτα προχωρά, σε αγριεύει μόνο με μια ματιά!

Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου! Όσο πιο αγνό και καθαρό φαντάζει ως φαινόμενο, άλλο τόσο σκοτεινό είναι! Ένα Φεγγάρι που συνοδεύεται από δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες! Τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα! Παρέα λοιπόν, θα φτιάξουν τέτοιες καταστάσεις, τέτοια γεγονότα, που όπως φαίνεται πολλά από αυτά που θα συμβούν, θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Ο Ποσειδώνας τούτη τη φορά δε λέει ψέματα, δε μπορεί, δεν τον αφήνει ο Πλούτωνας! Αντιθέτως, ο Ποσειδώνας προδίδει τους ψεύτες, τους ξεμπροστιάζει και ας τα φτιάξανε μαζί παρέα! Κανείς δεν έκανε κάτι με το ζόρι! Τα μουστάκια του Πλούτωνα χαμογελούν, είναι έτοιμος να τιμωρήσει πολύ κόσμο και με το δίκιο του μάλιστα! Το Φεγγάρι αυτό, βοηθά σε εκείνο το περιβόητο “End of story”… διαβάστε τη συνέχεια εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο στόχαστρο 3 ζώδια για το Σαββατοκύριακο – Σημαντική πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 18 Μαρτίου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.