Βουτιά στο χρήμα από την Άση Μπήλιου: Χρυσή «καμπάνα» πριν το Πάσχα για Ζυγούς, Σκορπιούς και δύο ακόμα ζώδια

April 30, 2024


Ζώδια σήμερα – Άση Μπήλιου: Λένε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς κι η αλήθεια είναι πως με τον Άρη να κάνει θριαμβευτική είσοδο σήμερα σε ένα ζώδιο που αγαπά αλλά και κυβερνά γιατί εκφράζει την πύρινη φύση του, τον Κριό, χρειάζεται τόσο τόλμη, όσο και καλά αντανακλαστικά και αυτοπεποίθηση για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν ακολουθούμε το ένσ…

...τικτό μας και δεν πάμε κόντρα στο πώς νιώθουμε.Ο Άρης στον Κριό από σήμερα μέχρι τις 09/06 έχει ως μότο «ανάλαβε δράση και πάρε πρωτοβουλίες» και θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Η Μεγάλη Τρίτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει...

Ζώδια σήμερα Άση Μπήλιου: Λένε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς κι η αλήθεια είναι πως με τον Άρη να κάνει θριαμβευτική είσοδο σήμερα σε ένα ζώδιο που αγαπά αλλά και κυβερνά γιατί εκφράζει την πύρινη φύση του, τον Κριό, χρειάζεται τόσο τόλμη, όσο και καλά αντανακλαστικά και αυτοπεποίθηση για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν ακολουθούμε το ένστικτό μας και δεν πάμε κόντρα στο πώς νιώθουμε.

Ο Άρης στον Κριό από σήμερα μέχρι τις 09/06 έχει ως μότο «ανάλαβε δράση και πάρε πρωτοβουλίες» και θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Η Μεγάλη Τρίτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία το πρωί, εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς τις απογευματινές ώρες.

Οι θετικές όψεις της Σελήνης μέχρι και το απόγευμα μας χαρίζουν αισιόδοξη προοπτική και μας γεμίζουν με θετικά συναισθήματα. Το απόγευμα η Σελήνη χωρίς να μπει καν σε φάση κενής πορείας μπαίνει κατευθείαν στον Υδροχόο στις 18:19. Οι βραδινές ώρες είναι κάπως πιο ζόρικες, καθώς η Σελήνη σχηματίζει απαιτητικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές μας κάνουν να νιώθουμε λίγο μελαγχολικοί ή να έχουμε δυσκολία να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.