«Χρυσά άμφια» από τον Κώστα Λεφάκη: Ανάσταση στο ΑΤΜ για Καρκίνους, Τοξότες και…

May 4, 2024


Ζώδια σήμερα 03/05: Τα πάνω-κάτω φέρνει ο Κώστας Λεφάκης για τρία ζώδια, με λεφτά, τύχη και ερωτiκή ανάταση να είναι μέσα στο πρόγραμμα!Ο έμπειρος αστρολόγος μιλά για τις τεράστιες και ξαφνικές αλλαγές στις ζωές κάποιων, ενώ άλλοι θα δουν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη και να δώσουν μεγάλη προσοχή στο τι τους επιφυλάσσει η μέρα.Παράλληλα, οικονομική «ταφόπλακα» από την Άση Μπήλιου: Μπάζει χρήμα …

...το πορτοφόλι Ταύρων και 2 ακόμη ζωδίων!Ζώδια σήμερα 03/05: Οι προβλέψεις του Κώστα ΛεφάκηΚΡΙΟΣΠεριορίστε τις δραστηριότητές σας, ώστε να είναι λίγες και εύστοχες, καθώς οι υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις ενδέχεται να σας βρουν απροετοίμαστους.ΤΑΥΡΟΣΚαλό θα είναι σήμερα...

Ζώδια σήμερα 03/05: Τα πάνω-κάτω φέρνει ο Κώστας Λεφάκης για τρία ζώδια, με λεφτά, τύχη και ερωτiκή ανάταση να είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Ο έμπειρος αστρολόγος μιλά για τις τεράστιες και ξαφνικές αλλαγές στις ζωές κάποιων, ενώ άλλοι θα δουν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη και να δώσουν μεγάλη προσοχή στο τι τους επιφυλάσσει η μέρα.

Παράλληλα, οικονομική «ταφόπλακα» από την Άση Μπήλιου: Μπάζει χρήμα το πορτοφόλι Ταύρων και 2 ακόμη ζωδίων!

Ζώδια σήμερα 03/05: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Περιορίστε τις δραστηριότητές σας, ώστε να είναι λίγες και εύστοχες, καθώς οι υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις ενδέχεται να σας βρουν απροετοίμαστους.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό θα είναι σήμερα να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στο χειρισμό μηχανημάτων και να αποφύγετε κάθε κτητική διάθεση προς το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις πρώτες αυτές μέρες του Μαΐου αυξάνετε τα έξοδά σας, καθώς έχετε περισσότερη ανάγκη να το ρίξετε λιγάκι έξω. Ένας νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σας σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα σκεφτείτε καλύτερα κάθε σας κίνηση και εκφράστε τα συναισθήματα και την αγάπη σας. Τα οικονομικά δεν θα σας απασχολήσουν άμεσα.

ΛΕΩΝ

Για να μην προκύψουν προστριβές αυτές τις μέρες, να σέβεστε τις απαιτήσεις των άλλων. Αποφύγετε να πέσετε σε λάθη του παρελθόντος και φροντίστε να μη σας εκμεταλλευτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελέγξτε κάθε παρόρμηση που μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Στα σχέδιά σας, θα συναντήσετε εμπόδια, γι’ αυτό απαιτείται επιμονή και υπομονή ώστε να καρποφορήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου θα είναι μια καλή περίοδος για τα αισθηματικά σας, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες καινούριες γνωριμίες που θα σας αναστατώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιορίστε τις αγορές μέσω πιστωτικών καρτών ή δόσεων και εφαρμόστε ένα «σφιχτό» πρόγραμμα. Προσeξτε τη διαχείριση των κεφαλαίων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ανήσυχο πνεύμα σας αποκτά καινούρια ενδιαφέροντα. Προσeξτε μονό τις μέρες αυτές τις κινήσεις σας στον εργασιακό χώρο, ώστε να μην έρθετε σε προστριβές με τους ανωτέρους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείξτε υπομονή και συγκέντρωση για να πετύχετε τους στόχους σας. Ευνοϊκή εποχή πάντως για τις αισθηματικές σχέσεις φαίνεται να είναι οι πρώτες αυτές μέρες του Μαΐου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις μέρες αυτές, οι περισσότεροι οδηγείστε σε μια εσωτερική διαδικασία για να αντιμετωπίσετε δυσχέρειες και περιορισμούς, αποκόβοντας εν μέρει τις πολλές συναναστροφές.

ΙΧΘΕΙΣ

Ξεπερνώντας έπειτα από προσπάθειες πολλά προβλήματα και δυσκολίες που σας βασάνισαν εδώ και αρκετό καιρό, ήρθε η εποχή για να νιώσετε ασφαλείς.

Πηγή: elle.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.