AstroPet από 05/05 έως 11/05: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

May 5, 2024


Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλ…

...ήσει η βδομάδα σας, από 05/05 έως 11/05ΚΡΙΟΣ ♈Το ζωάκι σου θα έχει εγωιστικές τάσεις αυτές τις μέρες και προκειμένου να εξασφαλίσει την καλοπέραση του, δεν θα διστάσει να σου κάνει και διάφορες πονηριές ή γαλιφιές για να σε καταφέρει. Το ζητούμενο του είναι να την περνάει ζωή και...

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 05/05 έως 11/05

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου θα έχει εγωιστικές τάσεις αυτές τις μέρες και προκειμένου να εξασφαλίσει την καλοπέραση του, δεν θα διστάσει να σου κάνει και διάφορες πονηριές ή γαλιφιές για να σε καταφέρει. Το ζητούμενο του είναι να την περνάει ζωή και κότα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το pet σου μπορεί να μην αντέχει την βαβούρα και την αναμπουμπούλα των ημέρων, όμως δεν θα σε ενοχλήσει, ούτε θα χαλάσει την δική σου όρεξη για παρεούλα και κοινωνικότητες. Απλά θα κάτσει ήσυχα ήσυχα στην γωνιά του και το μόνο που θέλει θα είναι η ησυχία του.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με την ψυχή του χαίρεται το ζωάκι σου τις επισκέψεις και τα πάρε δώσε των ημερών με τους φίλους σου. Αν μάλιστα εμφανιστεί και κάποιο πρόσωπο στην παρέα που δεν το γνωρίζει, θα ξετρελαθεί. Το μόνο ίσως που δεν θα μπορείς να αποφύγεις είναι πως θα γίνει κολλιτσίδα στον/στην νεοφερμένο/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Τώρα που έχει την ευκαιρία να επιδείξει τα ταλέντα και τις χάρες του το ζωάκι σου σε κόσμο, δεν θα την αφήσει να του πάει χαμένη. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να έχει στραμμένη όλη την προσοχή πάνω του κι αν πας να του κόψεις την φόρα, θα στραβώσει μαζί σου.

ΛΕΩΝ ♌

Αν έχετε φύγει με το ζωάκι σου μακριά από την βάση σας λόγω των ημερών, δεν μπορείς να φανταστείς τι μεγάλο δώρο του έκανες. Είχε ανάγκη από καινούριες εμπειρίες και παραστάσεις. Οι μυρωδιές, τα άγνωστα μέρη, οι καινούριοι άνθρωποι που θα συναντήσει θα το ξετρελάνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Δεν το βλέπεις το pet σου να είναι και πολύ στα πάνω του κι όχι από θέμα υγείας, αλλά ψυχολογικά. Δείχνει κάπως ανήσυχο και φοβισμένο και το μόνο που θέλει είναι να είσαι κοντά του. Αν έχετε φύγει, λόγω των ημερών, μπορεί και να νιώθει ανασφάλεια γιατί όλα του φαίνονται περίεργα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το ζωάκι σου θα είναι σε πολύ καλή διάθεση, θα ευχαριστηθεί την επαφή με τον κόσμο και θα θελήσει να δείξει και σε σένα πόσο πολύ σε αγαπάει. Δεν θα κάνει το παραμικρό που μπορεί να ξεφεύγει από τους κανόνες σας και θα είναι πιο καλόβολο από ποτέ.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Πολύ πιθανό να ξεφύγει λίγο στο φαγητό το αγαπημένο σου pet κι αυτό γιατί γύρω γύρω θα υπάρχουν ένα σωρό μεζεδάκια κι όλο και κάποιο θα πηγαίνει στην κοιλίτσα του. Αν δεν είστε στην βάση σας, λόγω των ημερών, προσπάθησε να μην του αλλάζεις τα ωράρια του, γιατί αυτό ίσως το αγχώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το ζωάκι σου έχει την κατάλληλη διάθεση για γλέντια και νταβαντούρια και καθόλου δεν θα το χαλάσουν η πολυκοσμία, τα γέλια, η φασαρία και γενικά το όλο κλίμα των ημερών. Αντιθέτως θα είναι η ψυχή της παρέας κι αν βλέπει ότι πάτε να πέσετε θα σας αναστατώνει!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το pet σου θα χάρει πολύ που θα περάσει περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως με όλη την οικογένεια και δεν θέλει και πολλά πολλά για να είναι τρισευτυχισμένο. Του αρκεί να βρίσκεται κάπου κοντά σας, να σας νιώθει και να σας ακούει, αν και μία αγκαλίτσα ή χάδια εννοείται πως θα τα καλοδεχτεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το ζωάκι σου θα είναι πολύ κοινωνικό αυτές τις μέρες και θα του αρέσουν τα σούρτα φέρτα και η επαφή με τον κόσμο. Αν βρίσκεστε σε κάποιο άγνωστο μέρος θα φροντίσει να κάνετε κι εσύ κι αυτό καινούριες γνωριμίες, αφού θα πηγαίνει στον κόσμο και θα κάνει τα κόλπα και τα τσαλίμια του!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αν καταλάβει το ζωάκι σου πως λόγω των ημερών χάνει χρόνο από εσένα, δεν θα δείξει κατανόηση, ούτε και θα το πάρει πολύ καλά. Σε θέλει κατά αποκλειστικότητα και θα βρίσκει τρόπους να σε κάνει να ασχοληθείς μαζί του, ακόμη κι αν έχεις μία ντουζίνα καλεσμένους στο σπίτι.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.