Λαμπρή γεμάτη χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη: Ξετυλίγουν το δώρο Ταύροι και άλλα 2 ζώδια!

May 5, 2024


Ζώδια σήμερα 05/05: Μεγάλο Πάσχα για κάποια ζώδια είχε δει από την αρχή της εβδομάδας ο Κώστας Λεφάκης και όλα επιβεβαιώνονται σήμερα!Ο έμπειρος αστρολόγος μιλά οικονομική ανάταση στις ζωές τριών ζωδίων, ενώ την ίδια ώρα προειδοποιεί άλλα δύο για τις άσχημες εξελίξεις. Παράλληλα, ήρθε «χρυσό φως» από την Άση Μπήλιου: Οικονομική ανάσταση για Δίδυμους, Σκορπιούς και 1 ακόμη ζώδιο!ΚΡΙΟΣΒάλτε σήμερα Π…

...ροβλέψεις για τα πρώτα 6 ζώδιαΚΡΙΟΣΒάλτε σήμερα Πάσχα τα συναισθήματά σας σε δεύτερη μοίρα. Προτιμήστε τη σιωπή ή ακόμα και την υποχώρηση σε κάποια κρίσιμη στιγμή, από τις επιθετικές δηλώσεις ή επεμβάσεις.ΤΑΥΡΟΣΟι περισσότεροι θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Η παρουσία...

Ζώδια σήμερα 05/05: Μεγάλο Πάσχα για κάποια ζώδια είχε δει από την αρχή της εβδομάδας ο Κώστας Λεφάκης και όλα επιβεβαιώνονται σήμερα!

Ο έμπειρος αστρολόγος μιλά οικονομική ανάταση στις ζωές τριών ζωδίων, ενώ την ίδια ώρα προειδοποιεί άλλα δύο για τις άσχημες εξελίξεις. Παράλληλα, ήρθε «χρυσό φως» από την Άση Μπήλιου: Οικονομική ανάσταση για Δίδυμους, Σκορπιούς και 1 ακόμη ζώδιο!

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις για τα πρώτα 6 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Βάλτε σήμερα Πάσχα τα συναισθήματά σας σε δεύτερη μοίρα. Προτιμήστε τη σιωπή ή ακόμα και την υποχώρηση σε κάποια κρίσιμη στιγμή, από τις επιθετικές δηλώσεις ή επεμβάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι περισσότεροι θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Η παρουσία σας σήμερα πάντως θα είναι έντονη όπου βρεθείτε και σίγουρα θα σας υποστηρίξουν οι άλλοι γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα μπορέσετε σήμερα Πάσχα να αποφύγετε τον έντονο ανταγωνισμό από κάποιους δικούς σας. Αυξημένες δαπάνες θα αντιμετωπιστούν πάντως με σχετική άνεση.

Προβλέψεις ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη
Προβλέψεις ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο εγωισμός ενδέχεται να σας φέρει κάποια προβλήματα και μπορεί να απειλήσει προς στιγμή τη συζυγική σας ζωή. Μην κάνετε υπερβολές σήμερα Πάσχα. Ρίξτε νερό στο κρασί σας και δείτε τα λάθη σας.

ΛΕΩΝ

Ανήμερα Πάσχα κάποια θέματα σας δυσκολεύουν, όμως θα μπορέσετε εν τέλει να βρείτε τις λύσεις που χρειαζόσασταν. Ορισμένοι από εσάς θα αναπτύξετε κάποια αισθηματική σχέση με έντονο πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλά συναισθήματα και ιδιόρρυθμη συμπεριφορά συμπορεύονται οδηγώντας σας στα άκρα . Προσοχή στις προσωπικές σχέσεις σήμερα Πάσχα.

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Προσαρμοστείτε με τις συνθήκες της ημέρας. Απολαύστε τη φροντίδα των άλλων και μη γίνεστε υπερβολικοί στις δικές σας προσφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι λόγος να μελαγχολείτε εάν διαπιστώσετε πως ο σύντροφός σας είναι λίγο απόμακρος. Είναι απλώς κουρασμένος! Δείξτε του τρυφερότητα σήμερα Πάσχα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα χρειαστεί ενδεχομένως να καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες στις συναναστροφές σας, αν και αρκετές φορές θα αισθανθείτε εξάντληση ή ανίκανοι να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις του Πάσχα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρήστε σήμερα την ευθυμία, την διπλωματία αλλά και τον αυθορμητισμό σας και μην αφήνετε τις δύσκολες σκέψεις να περιορίζουν το πρόγραμμα της ημέρας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκδηλώστε στις αρχές αυτού του μήνα, αλλά και την επόμενη εβδομάδα, όλη την καλή σας διάθεση. Ανήμερα Πάσχα θα έχετε ευκαιρίες μεγαλύτερης δραστηριότητας.

ΙΧΘΕΙΣ

Πιθανόν σήμερα να χρειαστεί να βοηθήσετε τους άλλους να ανταπεξέλθουν στις εορταστικές τους υποχρεώσεις. Αποφύγετε άσκοπες κουβέντες και μην προσπαθείτε να μεταπείσετε ανθρώπους με μεγάλο εγωισμό.

Πηγή: elle.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.