«Τύχη βουνό» από την Λίτσα Πατέρα: Χρυσή διαδρομή για Κριούς, Υδροχόους και 3 ακόμα ζώδια

May 7, 2024


Ζώδια: Για τις αστρολογικές όψεις του μήνα Μαίου μίλησε η Λίτσα Πατέρα με ανάρτησή της στα social media. Τι μας περιμένει; Ποιά θα είναι τα τυχερά και ποιά τα άτυχα ζώδια του μήνα;Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη.Η αστρολόγος έκανε λόγο για την ευνοϊκή όψη Άρη-Πλούτωνα. Πρόκειται για μία όψη που είναι ικανή να κινητοποιήσει εσώτερες δυνάμεις (οι οποίες όμως…

... πρέπει να ελεγχθούν)Ξυπνούν πολύ δυνατά συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, για τις επόμενες ημέρες.Ευνοούνται οι γεννημένοι: 21-23/1, 20-21/3, 21-23/5, 22-23/7 (με πολλή προσοχή), 22-24/8, 23-25/9 (με πολλή προσοχή για υπερβολές) και 22-24/11.Από την άλλη, η Σελήνη στον Υδροχόο είναι μία όψη που κινητοποιεί...

Ζώδια: Για τις αστρολογικές όψεις του μήνα Μαίου μίλησε η Λίτσα Πατέρα με ανάρτησή της στα social media. Τι μας περιμένει; Ποιά θα είναι τα τυχερά και ποιά τα άτυχα ζώδια του μήνα;

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη.

Η αστρολόγος έκανε λόγο για την ευνοϊκή όψη Άρη-Πλούτωνα. Πρόκειται για μία όψη που είναι ικανή να κινητοποιήσει εσώτερες δυνάμεις (οι οποίες όμως πρέπει να ελεγχθούν)

Ξυπνούν πολύ δυνατά συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, για τις επόμενες ημέρες.

Ευνοούνται οι γεννημένοι: 21-23/1, 20-21/3, 21-23/5, 22-23/7 (με πολλή προσοχή), 22-24/8, 23-25/9 (με πολλή προσοχή για υπερβολές) και 22-24/11.

Από την άλλη, η Σελήνη στον Υδροχόο είναι μία όψη που κινητοποιεί την προσφορά αλλά χρειάζεται μετριασμός στην υπερβολή.

Η MagicF’Ariel επανέρχεται και μας προσφέρει προβλέψεις για τα ζώδια με την Αφροδίτη να έρχεται από τον Ταύρο, μαζί με τον Ουρανό και τον Δία, δημιουργώντας ένα φοβερό συνδυασμό και φέρνοντας εξελίξεις σε ερωτiκό και επαγγελματικό επίπεδο.

Απρόβλεπτα φυσικά, κάποια χαρωπά και κάποια όχι και τόσο. Το ζητούμενο είναι ή να ζήσουμε νέες εμπειρίες, μοναδικές και αξεπέραστες ή να τελειώσουμε με οτιδήποτε έχει κλείσει πια τον κύκλο του. Βέβαια, ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο, είναι μια πληγή, γιατί έχει σκοπό να σας επιστρέψει συναισθηματικά, σε παλιές εποχές, σε ανθρώπους ξεχασμένους, σε εκκρεμότητες που για κάποιο λόγο δεν κλείσατε ποτέ! Στο ταξίδι αυτό, ή που θα μάθετε αλήθειες που πονούν, ή που απελευθερώνουν, ή που κομπώνουν με τα νέα σας τα σχέδια. Δε θέλει το θυμό του Άρη, ούτε τις βιασύνες του.. Η Αγάπη πάντα επιστρέφει στην Αγάπη! Υπομονή..

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, είναι κάπως τεμπέλα και τις αρέσουν οι λιχουδιές και η καλοπέραση. Συνεπώς τις μέρες αυτές, πολύ εύκολα οι καλοφαγάδες της παρέας, μπορούν να πάρουν μερικά κιλά, στα πολύ ξαφνικά! Κάντε το λίγο εικόνα. Ο Δίας και η Αφροδίτη σε γεύμα! Ο χαμός!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.