«Κατάρα» από τον Κώστα Λεφάκη: Οικονομική τραγωδία για Ιχθείς και άλλα 3 ζώδια

May 7, 2024


Ο Κώστας Λεφάκης αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που αναμένεται να βιώσουν ορισμένα ζώδια στις επόμενες ώρες, τονίζοντας πως καλό είναι να μην επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας.Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο μπορεί να σημαίνει ευστοχία στις προσπάθειες και ολοκλήρωση σχεδίων, όμως τα προβλήματα δε θα λείψουν, με την Άση Μπήλιου να φέρνει κατάνυξη χρήματος.Η σημερινή μέρα φαίνεται να είναι ιδανική για την…

...�α την επίλυση ενός ζωτικού οικονομικού σας θέματος. Παράλληλα ασχοληθείτε με αγάπη με το σπίτι και την οικογένειά σας.ΤΑΥΡΟΣΣήμερα μπορείτε να αναζητήσετε την συμβουλή ενός καλού φίλου. Εμπιστευτείτε τις απόψεις σας και πάρτε κάποιες αποφάσεις. Κάθε είδους επικοινωνία ευνοείται.ΔΙΔΥΜΟΙΜε...

Ο Κώστας Λεφάκης αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που αναμένεται να βιώσουν ορισμένα ζώδια στις επόμενες ώρες, τονίζοντας πως καλό είναι να μην επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο μπορεί να σημαίνει ευστοχία στις προσπάθειες και ολοκλήρωση σχεδίων, όμως τα προβλήματα δε θα λείψουν, με την Άση Μπήλιου να φέρνει κατάνυξη χρήματος.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα φαίνεται να είναι ιδανική για την επίλυση ενός ζωτικού οικονομικού σας θέματος. Παράλληλα ασχοληθείτε με αγάπη με το σπίτι και την οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορείτε να αναζητήσετε την συμβουλή ενός καλού φίλου. Εμπιστευτείτε τις απόψεις σας και πάρτε κάποιες αποφάσεις. Κάθε είδους επικοινωνία ευνοείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντιμετωπίζετε τα σημερινά σας προβλήματα που έχουν αίσιο τέλος. Μην όμως επαναπαύεστε όμως στις δάφνες σας. Κέρδη στην δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μην χαθείτε στις σκέψεις σας που δεν οδηγούν πουθενά. Οικογενειακά προβλήματα θα σας αγχώσουν και θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Μια ξαφνική γνωριμία μέσα σε αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει έναν καινούργιο έρωτα. Προσπαθήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Εύνοια στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας και προσεγγίστε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Μια καλή εποχή ξεκινάει τώρα για τα αισθηματικά σας. μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

Η οικονομική «κατάρα» του Κώστα Λεφάκη στα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ασχολείστε με καθημερινά προβλήματα. Βάλτε σιγά -σιγά τα πράγματα στην θέση τους και τακτοποιείστε εκκρεμότητες στην δουλειά σας. Φανείτε όμως πιο προσεχτικοί στα οικονομικά σας ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετική τροπή παίρνουν κάποια οικογενειακά σας θέματα. Πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείτε διακοσμητικά με το σπίτι σας. Κάντε σχέδια για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ξαφνική συνάντηση μπορεί να αποβεί πολύ σημαντική. Διαφυλάξτε τα συμφέροντά σας από κακόβουλες ενέργειες. Εμπιστευτείτε τις καλές συμπτώσεις στην δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά αγχωμένοι με τους άλλους γύρω σας προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματά σας πάση θυσία. Αποφύγετε συζητήσεις στο σπίτι σας, και διεκδικήστε μια χρηματοδότηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άτομα που θα συναντήσετε σήμερα μπορεί να παίξουν κάποιο ρόλο στην ζωή σας. Ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, και αναδιοργανώστε τον χώρο της δουλειάς σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες μπορεί να σας αγχώσουν σήμερα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δείχνει καλό. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με ύποπτο περιεχόμενο.

Πηγή: Elle.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.