Επιτέλους χρήμα: Φραγκάτη Σελήνη από την Άση Μπήλιου για Καρκίνους, Σκορπιούς κι άλλα 3 ζώδια!

May 8, 2024


Άση Μπήλιου: Η πολύ δυνατή και τυχερή καθώς θα σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και τον Ουρανό νέα Σελήνη στον Ταύρο μας υπενθυμίζει τις ικανότητες μας και πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε αν συγκεκριμενοποιήσουμε στο μυαλό μας αυτά που θέλουμε να επιτύχουμε, οργανώσουμε την προσπάθεια μας και πιστέψουμε με όλη μας τη δύναμη σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε.Η νέα Σελήνη είναι θετική αν θέλουμε να κάνο…

υμε αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο δράση μας. Προσφέρει κίνητρο, έμπνευση και το απαραίτητο θάρρος να κάνουμε δύσκολα πράγματα ή να ανταποκριθούμε σε απαιτητικές προκλήσεις.Διαβάστε αναλυτικά τη συνέχεια ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Άση Μπήλιου: Η πολύ δυνατή και τυχερή καθώς θα σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και τον Ουρανό νέα Σελήνη στον Ταύρο μας υπενθυμίζει τις ικανότητες μας και πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε αν συγκεκριμενοποιήσουμε στο μυαλό μας αυτά που θέλουμε να επιτύχουμε, οργανώσουμε την προσπάθεια μας και πιστέψουμε με όλη μας τη δύναμη σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε.

Η νέα Σελήνη είναι θετική αν θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο δράση μας. Προσφέρει κίνητρο, έμπνευση και το απαραίτητο θάρρος να κάνουμε δύσκολα πράγματα ή να ανταποκριθούμε σε απαιτητικές προκλήσεις.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέχεια ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.