Αυτό το SMS εξομολόγησης θα σου έστελνε, με βάση το ζώδιό του

May 9, 2024


Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα sms είναι πλέον ένας πολύ συνηθισμένος τρόπος επικοινωνίας, ενώ μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν τα συναισθήματά τους μέσα από αυτά.Βέβαια, αρκετές φορές κα…

...ι μία εξομολόγηση έρχεται μέσα από ένα sms. Τα ζώδια αποκαλύπτουν, τι sms θα σου έστελνε ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει. Με την ευκαιρία δες εδώ πως επιθυμεί κάθε ζώδιο να περάσει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.Κριός «Κοίτα να δεις σε γουστάρω σαν τρελός αλλά δε θα κάθομαι...

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα sms είναι πλέον ένας πολύ συνηθισμένος τρόπος επικοινωνίας, ενώ μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν τα συναισθήματά τους μέσα από αυτά.

Βέβαια, αρκετές φορές και μία εξομολόγηση έρχεται μέσα από ένα sms. Τα ζώδια αποκαλύπτουν, τι sms θα σου έστελνε ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει. Με την ευκαιρία δες εδώ πως επιθυμεί κάθε ζώδιο να περάσει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Κριός

«Κοίτα να δεις σε γουστάρω σαν τρελός αλλά δε θα κάθομαι για καιρό να περιμένω, αν θα μου πεις το «δέχομαι», να κουνήσουμε μαζί την αχλαδιά».

Ταύρος

«Ξέρω ένα κουτουκάκι στη γειτονιά μου ήσυχο κι ωραίο και θα ήθελα να τα πούμε πάνω από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Δεν μπορώ να ζω χωρίς εσένα και το μπακαλιάρο σκορδαλιά».

Δίδυμος

«Πήγα και είπα στον Αρτέμη, τον αδερφό του κυρ Αντρέα του ψιλικατζή, που έχει αφήσει την κόκκινη τη βέσπα, έξω από τη βιτρίνα του μικρού βιβλιοπωλείου, ότι σ’ έχω ερωτευτεί».

Καρκίνος

«Μου θυμίζεις τη μάνα μου γι’ αυτό και σ’ αγαπάω. Άλλωστε κάτι τέτοιους τύπους σαν κι εσένα, νοικοκυρόπαιδα θα ήθελε να δει στο πλάι μου».

Λέων

«Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα; Θέλω να σου εξομολογηθώ, το πόσο τυχερό άτομο είσαι, αφού κατάφερες να επισκιάσεις, όλους τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές μου φυσικά»

Παρθένος

«Μη με παρεξηγείς αλλά ήθελα να μοιραστώ τη χαρά να σου δείξω, τη συλλογή μου, που αποτελείται από μεγάλο αριθμό, μικρών συσκευών χαράς».

Ζυγός

«Μήπως ξέρεις το τηλέφωνο του φτερωτού θεού, για να του πω πως χάθηκε ένας άγγελος, μικρή μου πεντατρύφερη μοναδική μου αγάπη»;

Σκορπιός

«Ψάξε με, σα να ‘μια γω ο πειρασμός σου/βάλε με στις μαύρες τρύπες των ματιών σου/τίποτα, δε θα με κάνει να μη σε ποθώ».

Αυτό το SMS εξομολόγησης θα σου έστελνε, με βάση το ζώδιό του

Τοξότης

«Σ’ αγαπώ Ελληνικά, Io ti amo ιταλικά, Je vous aime Φραντσέζικα, I love you Εγγλέζικα. Yo te amo Ισπανικά και Πορτογαλέζικα, ya habibi Αραβικά, τσε τσα κο κινέζικα».

Αιγόκερως

«Στείλε μου πάνω το χρονοδιάγραμμα των στόχων του τελευταίου τριμήνου, μαζί με το οργανόγραμμα του τμήματος, έχω μισή ώρα κενή και θέλω κάτι αν σου πω».

Υδροχόος

«Κόντρα στις διάφορες σχολές αναθεώρησης της ιστορίας, δε μειώνεται η σημασία ενός γεγονότος, όσο κι αν διέπετε από νότες ανεξαρτησίας. Είσαι»;

Ιχθύς

«Θα‘ θελα να ήσουν, σαν εικόνα άγια/να ήσουνα ανταύγεια, να σε προσκυνώ. Να μη σε έχει αγγίξει/χέρι άλλο ξένο και να σε πηγαίνω ως τον ουρανό».

Πηγή: zwdia.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.