Ζώδια Σήμερα 10/05: Περιορισμοί και καταπίεση

May 10, 2024


Σήμερα, με την Σελήνη στους Διδύμους να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, το σίγουρο είναι ότι άνετοι και χαλαροί δε θα είμαστε. Αντίθετα, θα νιώθουμε περιορισμένοι, πιεσμένοι ή καταπιεσμένοι, ενώ θα αγχωθούμε για τις δουλειές, ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν έχουμε διευθετήσει και δεν έχουμε το χρονικό περιθώρια να αναβάλουμε. Οφείλουμε, όμως, να εστιάσουμε σε αυτά που πρέπει να γίνουν, ν…

...έπει να γίνουν, να οργανωθούμε, να βάλουμε προτεραιότητες και να μην αρχίσουμε τη μουρμούρα και τη δυσφορία γιατί θα σπαταλήσουμε τη μέρα μας άσκοπα. Επιπλέον, ας είμαστε προετοιμασμένοι και για εμπόδια ή αναποδιές της τελευταίας στιγμής, για να μην εκνευριστούμε.Ποια ζώδια...

Παρασκευή, 10/05/2024

Σήμερα, με την Σελήνη στους Διδύμους να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, το σίγουρο είναι ότι άνετοι και χαλαροί δε θα είμαστε. Αντίθετα, θα νιώθουμε περιορισμένοι, πιεσμένοι ή καταπιεσμένοι, ενώ θα αγχωθούμε για τις δουλειές, ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν έχουμε διευθετήσει και δεν έχουμε το χρονικό περιθώρια να αναβάλουμε. Οφείλουμε, όμως, να εστιάσουμε σε αυτά που πρέπει να γίνουν, να οργανωθούμε, να βάλουμε προτεραιότητες και να μην αρχίσουμε τη μουρμούρα και τη δυσφορία γιατί θα σπαταλήσουμε τη μέρα μας άσκοπα. Επιπλέον, ας είμαστε προετοιμασμένοι και για εμπόδια ή αναποδιές της τελευταίας στιγμής, για να μην εκνευριστούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του β’ δεκαημέρου, καλύτερα να καταπιαστείτε με μια δουλειά είτε στο σπίτι είτε στα επαγγελματικά και να την κάνετε καλά, παρά να ανοίξετε άλλες, από το άγχος ότι δε θα προλάβετε γιατί τελικά δε θα ολοκληρώσετε καμία.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του β’ δεκαημέρου, συγκρατηθείτε και μην κάνετε αγορές, παρά μόνο τις αναγκαίες. Εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείτε άδικα και πιθανόν να μη βρείτε αυτό που θέλετε, υπάρχει η περίπτωση μετά να μετανιώσετε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.