Έρχεται η «άτακτη» Αφροδίτη από τον Ταύρο: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν

May 10, 2024


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλά μας ξεκίνησε ο Μάης, Ταυράκια όλου του κόσμου, δεν πρέπει να έχετε κανένα παράπονο..! Η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Δίας στον Ταύρο, είναι ένας φοβερός συνδυασμός, πολλά μπορούν να συμβούν τις μέρες αυτές, σε ερωτiκό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό! Απρόβλεπτα φυσικά, κάποια χαρωπά και κάποια όχι και τόσο.Το ζητούμενο είναι ή να ζήσουμε νέες εμπειρίες, μοναδικές …

και αξεπέραστες ή να τελειώσουμε με οτιδήποτε έχει κλείσει πια τον κύκλο του. Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και... διαβάστε την συνέχεια εδώ.Το διαβάσαμε εδώ

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλά μας ξεκίνησε ο Μάης, Ταυράκια όλου του κόσμου, δεν πρέπει να έχετε κανένα παράπονο..! Η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Δίας στον Ταύρο, είναι ένας φοβερός συνδυασμός, πολλά μπορούν να συμβούν τις μέρες αυτές, σε ερωτiκό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό! Απρόβλεπτα φυσικά, κάποια χαρωπά και κάποια όχι και τόσο.

Το ζητούμενο είναι ή να ζήσουμε νέες εμπειρίες, μοναδικές και αξεπέραστες ή να τελειώσουμε με οτιδήποτε έχει κλείσει πια τον κύκλο του.

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και… διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.