«Βγείτε έξω, στολιστείτε…» – Έρωτες και χαμόγελα υπόσχεται η Λίτσα Πατέρα


Η Σελήνη βρίσκεται στο ζυγό τις τελευταίες ημέρες στα 12 ζώδια του αστρολογικού χάρτη και ειδικότερα για τις γυναίκες της παρέας αυτό είναι πολύ ευνοϊκό. Η Λίτσα Πατέρα μας καλεί να βγούμε έξω και να …


Η Σελήνη βρίσκεται στο ζυγό τις τελευταίες ημέρες στα 12 ζώδια του αστρολογικού χάρτη και ειδικότερα για τις γυναίκες της παρέας αυτό είναι πολύ ευνοϊκό. Η Λίτσα Πατέρα μας καλεί να βγούμε έξω και να απολάυσουμε την ημέρα (12/5), να νιώσουμε όμορφα με τον εαυτό μας και να μας περιποιηθούμε, ενώ από τις 28/10 τα πράγματα θα αλλάξουν.

Είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία να ξεχάσουμε για λίγο όλα τα αρνητικά τα γεγονότα που συμβαίνουν και να χαρούμε τη ζωή μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για λίγη ευτυχία και έρωτα και αυτό εκδηλώνεται σε έντονο βαθμό από τα περισσότερα ζώδια.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για την Πέμπτη 12/5

«Παρά το γεγονός πως υπάρχουν πράγματα που μας πληγώνουν, όπως η ακρίβεια και ο πόλεμος, θα πρέπει να τα αφήσουμε κατά μέρος… Η Σελήνη στον Ζυγό λέει, ειδικά σε εμάς στις γυναίκες, μαζί με τον ανάδρομο Ερμή, “ξεχάστε ότι συμβαίνει, βγείτε και χαρείτε”», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο Δίας ήδη έχει μπει στον Κριό και θα νιώθουμε την ανάγκη να βγούμε, να χαρούμε, να παλέψουμε και έτσι πολλοί θα είναι ωφελημένοι μέσα σε αυτήν την κατάσταση που ζούμε αυτόν τον καιρό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...