Κριοί, Παρθένοι, Ζυγοί και…: Βόμβα Λίτσας Πατέρα για 4 ζώδια!


Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα Παρασκευή και 13, έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις και προειδοποίησε τα 12 ζώδια. Ποια είναι τα ευνοημένοι και ποιοι οι… …


Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα Παρασκευή και 13, έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις και προειδοποίησε τα 12 ζώδια. Ποια είναι τα ευνοημένοι και ποιοι οι… άτυχοι;

Οι ημερήσιες προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σας φωτίζει τις σχέσεις σας, πιθανώς όμως να υπάρχουν και δυσκολίες στην συνεννόηση, λόγω ανάδρομου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, πιθανώς να συναντάτε κάποια εμπόδια, ενώ σημαντικά αντρικά πρόσωπα ίσως σας χρειάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την περίοδο αυτή είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά, όμως δεν αποκλείεται να επιτεθείτε άδικα ίσως σε πρόσωπα του περιβάλλοντος.

Κριοί, Παρθένοι, Ζυγοί και...: Βόμβα Λίτσας Πατέρα για 4 ζώδια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με το σπίτι (ή την οικογένεια). Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας. Διαφυλάξτε σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Διανύετε μια εντελώς αντιφατική περίοδο. Προωθήστε οικονομικά θέματα αλλά και θέματα της πατρική οικογένειας (ή ακίνητα).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τον Κριό σας δημιουργεί και δράση και αντίδραση (β’ δεκ). Ρίξτε τους τόνους, η περίοδος έχει δεύτερες ευκαιρίες για σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει στην επιφάνεια προσωπικές υποθέσεις. Προωθήστε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καιρός για δράση- δεν σας ταιριάζει η απραξία! Θα προωθήσετε σχέδια που θα αποδώσουν, αρκεί να μην κάνετε… πόλεμο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την περίοδο αυτή πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά οικογενειακές υποθέσεις (β’ δεκ). Προωθήστε οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό ή κοινωνικό χώρο. Είστε έτοιμοι να δράσετε και να επιβληθείτε στον χώρο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σας ανοίγει νέους δρόμους. Γενικά έχετε διάθεση για σημαντικές αλλαγές. Οι άλλοι όμως σας φέρνουν εκνευρισμό…

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος σε φιλική θέση για το ζώδιό σας ανοίγει νέους δρόμους, τους οποίους θα εκμεταλλευτείτε με την ενεργητικότητά σας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...