Χτυπάει το φυλλοκάρδι: Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα το 2022


Το 2022 θα είναι για τρία συγκεκριμένα ζώδια, η ιδανική χρονιά για να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να βρουν επιτέλους τον ιδανικό σύντροφο.Δείτε επίσης: Επιστρέφουν ξανά και ξανά: Τα 3 ζώδια που συγχω…


Το 2022 θα είναι για τρία συγκεκριμένα ζώδια, η ιδανική χρονιά για να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να βρουν επιτέλους τον ιδανικό σύντροφο.

Δείτε επίσης: Επιστρέφουν ξανά και ξανά: Τα 3 ζώδια που συγχωρούν την απιστία

Τα ζώδια που θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα το 2022

Οι Ταύροι είναι γενικά γνωστοί ως οι hδονιστές και οι υλιστές του ζωδιακού κύκλου. Στην πραγματικότητα ωστόσο, είναι από από τα πιο ρομαντικά ζώδια. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κυβερνήτης πλανήτης σας Αφροδίτη κυριαρχεί τόσο στα υλικά αγαθά όσο και στην αγάπη και το σeξ.

Αυτή η χρονιά θα έχει ελάχιστες προκλήσεις στον αισθηματικό τομέα, για τους Ταύρους, επομένως η πρόκληση είναι να βγουν από την άνεσή τους. Αντί για το συνηθισμένο πρώτο ραντεβού, δοκιμάστε κάτι εντελώς νέο: Ένα μάθημα γιόγκα, μια βόλτα στο βουνό, μια βραδιά με επιτραπέζια, για να διευρύνετε τις ευκαιρίες σας στην αγάπη και το έρωτα.

ζώδια έρωτας 2022

Οι Καρκίνοι το 2022, θα έχουν μία από τις καλύτερες χρονιές τους. Σε κάθε περίπτωση, η νέα χρονιά κυλά πιο ομαλά από το 2021. Μαζί με μια γενική αίσθηση ευκολίας, έρχεται η αίσθηση ότι η αγάπη και ο έρωτας, είναι δυνατόν να υπάρξουν στη ζωή.

Με τους μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία το 2021, οι Καρκίνοι πιθανόν να αισθάνθηκαν συγκρατημένοι από δυνάμεις εκτός του ελέγχου τους. Η όποια στασιμότητα στις σχέσεις τους, ωστόσο, εξαφανίζεται. Η αδελφή ψυχή τους μπορεί μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγους μήνες, μακριά.

Το 2022, αναμένεται να είναι μια απίστευτη χρονιά για τους Ιχθύες, με ελάχιστα κοσμικά εμπόδια, στο δρόμο για την αναζήτηση αγάπης. Η ευκολία που φέρνει το 2022, θα τους δώσει πρόσβαση σε ρομαντικές εμπειρίες. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι στη φύση τους. Οι Ιχθύες, έχουν τόσα πολλά συναισθήματα και σας αρέσει να τα μοιράζεστε με άλλους ανθρώπους.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022, προσφέρει τις περισσότερες ερωτiκές ευκαιρίες. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να καλλιεργήσετε αυθεντικές σχέσεις (πλατωνικές ή άλλες) και να δείτε ποιες από αυτές ανθίζουν. Να είστε προσεκτικοί γύρω στο τέλος του έτους. Εάν πρόκειται να βρείτε κάποιον με τον οποίο συνδέεστε πραγματικά σε επίπεδο ψυχής, πιθανότατα θα είναι πριν από τον Οκτώβριο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...