Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα πιο χειριστικά – Θέλουν να σε ελέγχουν όλη την ώρα

May 25, 2023


Θα μπορούσαμε να γράφουμε και να συζητάμε επί ώρες για το συγκεκριμένο θέμα μιας και έχει τόσες διαφορετικές πτυχές και εκφάνσεις. Δυστυχώς υπάρχουν και εκείνοι που βιώνουν την αγάπη, μέσα από τον φόβο και αυτό τους κάνει να λειτουργούν (συνειδητά ή ασυνείδητα) με τρόπο ο οποίος κάνει τις ζωές των άλλων δύσκολες και τις γεμίζει με έλεγχο και μιζέρια.Στην προκειμένη περίπτωση, 4 ζώδια μπορούν να γί…

...νουν άκρως χειριστικοί με σκοπό να κρύψουν κάποιο ψέμα τους, να νιώσουν κυρίαρχοι της σχέσης ή απλά να «περάσει» το δικό τους. Με την ευκαιρία, δείτε τα 5 ζώδια που πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να τα ευχαριστήσεις.Είναι πιθανό, να χρησιμοποιήσουν τους συντρόφους τους ώστε να...

Θα μπορούσαμε να γράφουμε και να συζητάμε επί ώρες για το συγκεκριμένο θέμα μιας και έχει τόσες διαφορετικές πτυχές και εκφάνσεις. Δυστυχώς υπάρχουν και εκείνοι που βιώνουν την αγάπη, μέσα από τον φόβο και αυτό τους κάνει να λειτουργούν (συνειδητά ή ασυνείδητα) με τρόπο ο οποίος κάνει τις ζωές των άλλων δύσκολες και τις γεμίζει με έλεγχο και μιζέρια.

Στην προκειμένη περίπτωση, 4 ζώδια μπορούν να γίνουν άκρως χειριστικοί με σκοπό να κρύψουν κάποιο ψέμα τους, να νιώσουν κυρίαρχοι της σχέσης ή απλά να «περάσει» το δικό τους. Με την ευκαιρία, δείτε τα 5 ζώδια που πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να τα ευχαριστήσεις.

Είναι πιθανό, να χρησιμοποιήσουν τους συντρόφους τους ώστε να προχωρήσουν στη ζωή τους σε κάθε τομέα αλλά επίσης πιθανό είναι να θέλουν να περνάει πάντα το δικό τους.

Παρακάτω υπάρχει μια λίστα με τα 4 ζώδια που είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν την αδυναμία του συντρόφου τους για να πετύχουν τους στόχους τους.

Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα πιο χειριστικά

Δίδυμοι

Αυτό το ανεξάρτητο ζώδιο του αέρα επιδιώκει τον πλήρη έλεγχο κάθε περίστασης, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεών. Οι Δίδυμοι συχνά χρησιμοποιούν τη μυστική δύναμη των επικοινωνιακών τους ικανοτήτων για να χειραγωγήσουν τις σχέσεις συναισθηματικά.

Καρκίνος

Όταν βρίσκονται σε μια σχέση οι Καρκίνοι παρέχουν στον σύντροφό τους πολλή αγάπη και φροντίδα,αλλά όταν πρόκειται για την επίτευξη στόχων για τον εαυτό τους, οι Καρκίνοι εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες του συντρόφου τους. Ακόμα κι αν ο σύντροφός τους κάνει μια προσπάθεια να προστατευτεί από τις δόλιες τακτικές τους ο Καρκίνος θα βρει τον τρόπο να τον «χτυπήσει» στο συναίσθημα.

Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα πιο χειριστικά - Θέλουν να σε ελέγχουν όλη την ώρα

Λέων

Οι Λέοντες απολαμβάνουν να παίρνουν το προβάδισμα. Μπορούν να επωφεληθούν από την αδυναμία του συντρόφου τους και να τον κάνουν να αμφιβάλλει για την αξία του, ώστε να ικανοποιήσουν το εγώ και την υπερηφάνεια τους. Στις σχέσεις, οι Λέοντες μπορεί να είναι αρκετά απαιτητικοί και αν οι σύντροφοί τους δεν ανταποκριθούν στα αιτήματά τους, μπορεί ακόμη και να απειλήσουν να τερματίσουν τη σχέση.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι δυνητικά αρκετά πονηροί. Συχνά λένε ψέματα και μπορούν εύκολα να πείσουν τον σύντροφό τους να συμφωνήσει με σχεδόν οτιδήποτε θέλουν. Θα μπορούσαν ακόμη και να φτάσουν τους συντρόφους τους σε σημείο που να αμφιβάλουν για την αλήθεια. Η σχέση με έναν Σκορπιό, σε αυτές τις περιπτώσεις θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαντλητική.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.