«Alert» από την Άντα Λεούση – Οικονομικά ζόρια για 1 ζώδιο σήμερα και αύριο

May 26, 2023


Ζώδια: Συναγερμό για τα οικονομικά ενός ζωδίου σήμερα και αύριο έκρουσε η αστολόγος Άντα Λεούση μέσα από τις ζωδιακές προβλέψεις της. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια ποιά ζώδια θα σταθούν τυχερά στον έρωτα τον Ιούνιο.ΚΡΙΟΣ: Μην κλειστείτε στον εαυτό σας, γιατί με αυτό τον τρόπο δε θα ξεπεράσετε αυτά που σας βασανίζουν. Κερδίστε ξανά αυτούς που χάσατε, βάζοντας μπροστά μόνο την ειλικρίνειά σας.ΤΑ…

...ΥΡΟΣ: Όταν δε σας αφήνουν να κάνετε ουσιαστικά πράγματα, περιορίστε τις ευγένειες. Σε καταστάσεις που αφορούν τα ερωτiκά σας, φανερώστε τις ευαισθησίες σας.ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προτρέχετε σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει η πιθανότητα λάθους. Δώστε μεγάλη σημασία σε κάποιες...

Ζώδια: Συναγερμό για τα οικονομικά ενός ζωδίου σήμερα και αύριο έκρουσε η αστολόγος Άντα Λεούση μέσα από τις ζωδιακές προβλέψεις της. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια ποιά ζώδια θα σταθούν τυχερά στον έρωτα τον Ιούνιο.

ΚΡΙΟΣ: Μην κλειστείτε στον εαυτό σας, γιατί με αυτό τον τρόπο δε θα ξεπεράσετε αυτά που σας βασανίζουν. Κερδίστε ξανά αυτούς που χάσατε, βάζοντας μπροστά μόνο την ειλικρίνειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν δε σας αφήνουν να κάνετε ουσιαστικά πράγματα, περιορίστε τις ευγένειες. Σε καταστάσεις που αφορούν τα ερωτiκά σας, φανερώστε τις ευαισθησίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προτρέχετε σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει η πιθανότητα λάθους. Δώστε μεγάλη σημασία σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για κάτι που θα υπογράψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέπετε με τη συμπεριφορά σας στους άλλους να ποντάρουν στα ευαίσθητα σημεία σας. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές πλευρές σε κάθε θέμα που θα σας απασχολήσει.

ΛΕΩΝ: Ο εγωισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με άτομα που αγαπάτε. Δώστε τη σημασία που πρέπει σε λεπτομέρειες που θα αφορούν τα καθημερινά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε τουλάχιστον προς το παρόν, να δεχθείτε τις καταστάσεις ακριβώς όπως έχουν. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν έτσι ώστε να αποβούν προς όφελός σας.

«Alert» από την Άντα Λεούση - Οικονομικά ζόρια για 1 ζώδιο σήμερα και αύριο

ΖΥΓΟΣ: Κάντε ουσιαστικά βήματα για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας. Φροντίστε να βρεθείτε με την κατάλληλη παρέα που μπορεί να καταλάβει τους προβληματισμούς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην υποτιμάτε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν και εσείς οι ίδιοι τους εμπιστεύεστε. Δώστε αρμοδιότητες και σε άλλους συνεργάτες σας και μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πείσμα σας δε θα σηματοδοτήσει θετικές εξελίξεις, αλλά θα σας οδηγήσει σε παρελθούσες καταστάσεις. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλάνε την ψυχολογία και τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενώ υπερτιμάτε τις δικές σας δυνάμεις, υποτιμάτε των άλλων και αυτό είναι λάθος. Δείξτε στους άλλους τις πραγματικές σας προθέσεις και το τι ακριβώς επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παραμερίστε παλιές φιλοδοξίες που δε σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και διεκδικήστε ότι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους.

ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε με υποθέσεις που εκκρεμούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Η διευθέτηση ενός οικονομικού προβλήματος, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει.

Πηγή: oroskopos.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.