Πόσο ταιριάζει ένα ζώδιο της Φωτιάς με ένα ζώδιο του Νερού; Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

May 28, 2024


Τι γίνεται όμως όταν έχουμε ένα ζώδιο της φωτιάς και ένα ζώδιο του νερού είναι μαζί; Είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να έχει πολύ πάθος –είναι η αλήθεια- όμως δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να παρατηρούμ…

...ε και την αποκλιμάκωση της μεταξύ τους σχέσης. Η Φωτιά καταλήγει να σβήνει, να αποδυναμώνεται, ενώ αντιθέτως το Νερό γίνεται καuτό, ανάβει, θυμώνει, εκφράζει όλα τα αισθήματα σε μεγάλη ένταση.Να σημειώσουμε εδώ για ακόμα μια φορά, ότι δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στις ερωτiκές...

Τι γίνεται όμως όταν έχουμε ένα ζώδιο της φωτιάς και ένα ζώδιο του νερού είναι μαζί; Είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να έχει πολύ πάθος –είναι η αλήθεια- όμως δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να παρατηρούμε και την αποκλιμάκωση της μεταξύ τους σχέσης. Η Φωτιά καταλήγει να σβήνει, να αποδυναμώνεται, ενώ αντιθέτως το Νερό γίνεται καuτό, ανάβει, θυμώνει, εκφράζει όλα τα αισθήματα σε μεγάλη ένταση.

Να σημειώσουμε εδώ για ακόμα μια φορά, ότι δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στις ερωτiκές σχέσεις (για τις οποίες συστήνουμε πάντοτε την συναστρία την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, εντελώς δωρεάν), αλλά στις διαπροσωπικές σχέσεις συνολικά. Επίσης, καλό είναι να θυμάστε ότι ένας Λέοντας (Φωτιά), μπορεί να έχει πολύ Νερό, δηλαδή πολύ Καρκίνο στο ωροσκόπιό του και ανάποδα! Αυτό σημαίνει ότι η συμβατότητα ενός τέτοιου Λέοντα με ζώδια του Νερού, είναι εξαιρετικά αυξημένη και πετυχημένη!

Δες τη συνέχεια του άρθρου στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.