Χρεοκόπησες; Εκτός από τα λεφτά, θα χάσεις κι αυτά τα ζώδια από τη ζωή σου

May 28, 2024


Τα τρία ζώδιαπου θα σου αναφέρουμε παρακάτω δεν αντέχουν την φτώχεια και τις δυσκολίες. Δεν θα βάλουν πλάτη και δεν θα σε στηρίξουν για κανένα λόγο. Όσο κι αν σε αγαπούν (ή έτσι νόμιζες), αν δεν έχεις να τους προσφέρεις αυτά που θέλουν, θα σε παρατήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Πάμε να δούμε για ποια μιλάμε:Η γυναίκα Λέων έχει μάθει να ζει μέσα στην άνεση και στην πολυτέλεια. Από την πρώτη στιγμή που …

... που ήταν μαζί σου, προφανώς και την είχες στα όπα όπα. Δεν της έλειπε τίποτα. Ήσουν γενναιόδωρος, ανοιχτοχέρης και της πρόσφερες μια βασιλική ζωή. Από τη στιγμή όμως που εσύ τα έχεις χάσει όλα και είσαι στον… άσσο, να ξέρεις ότι θα είσαι και μόνος. Η γυναίκα αυτή δεν μπορεί τη...

Τα τρία ζώδιαπου θα σου αναφέρουμε παρακάτω δεν αντέχουν την φτώχεια και τις δυσκολίες. Δεν θα βάλουν πλάτη και δεν θα σε στηρίξουν για κανένα λόγο. Όσο κι αν σε αγαπούν (ή έτσι νόμιζες), αν δεν έχεις να τους προσφέρεις αυτά που θέλουν, θα σε παρατήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Πάμε να δούμε για ποια μιλάμε:

ΛΕΩΝ

Η γυναίκα Λέων έχει μάθει να ζει μέσα στην άνεση και στην πολυτέλεια. Από την πρώτη στιγμή που ήταν μαζί σου, προφανώς και την είχες στα όπα όπα. Δεν της έλειπε τίποτα. Ήσουν γενναιόδωρος, ανοιχτοχέρης και της πρόσφερες μια βασιλική ζωή. Από τη στιγμή όμως που εσύ τα έχεις χάσει όλα και είσαι στον… άσσο, να ξέρεις ότι θα είσαι και μόνος. Η γυναίκα αυτή δεν μπορεί τη φτώχεια και τις κακουχίες. Δεν αντέχει να ζει με ψωμί κι ελιά και να λέει και ευχαριστώ. Θα φύγει για να μπορέσει να κάνει μια νέα σχέση η οποία θα της προσφέρει όσα της έδινες κι εσύ στις καλές εποχές ή και παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ

Η γυναίκα Ζυγός είναι κόπια της Λιονταρίνας την οποία αναλύσαμε λίγο πιο πάνω. Είναι… ίδιες. Δεν μπορεί να ζει στη μιζέρια και στη φτώχεια. Να μην έχει να πάρει τα αρώματα, τα ρούχα, τις τσάντες, τα παπούτσια και ό,τι άλλο φαντάζεται ο νους σου. Η Ζυγίνα δεν θα μείνει σε μια σχέση στην οποία στερείται την πολυτέλεια και την άνεση. Την έχασες… Έχει πάει ήδη αλλού. Και για να τα λέμε και όλα, επειδή οι Ζυγοί γενικά κρατάνε καβάτζες, τον επόμενο τον έχει ήδη βρει από την στιγμή που άρχισε να «μυρίζεται» ότι εσύ πλέον είσαι χρεοκοπημένος.

ΙΧΘΥΕΣ

Για την Ψαρίνα δεν μετράνε τα λεφτά, σε αντίθεση με τις άλλες δυο κυρίες του ζωδιακού που αναφέραμε λίγο πιο πάνω. Η γυναίκα Ιχθύς δεν αντέχει τα προβλήματα. Μόλις αυτά εμφανίζονται, εκείνη την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Είναι αδύναμη ως χαρακτήρας και δεν μπορεί να παλέψει και να σε στηρίξει. Θα σε αφήσει να τα βγάλεις πέρα μόνος σου. Θα σε βλέπει να «πνίγεσαι», αλλά δεν θα κάνει τίποτα για να σε σώσει. Ναι, θα σε αφήσει και θα ψάξει να βρει την ηρεμία και την σιγουριά σε μια νέα σχέση.

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.